Problem sa raznim crtama na ekranu

poruka: 6
|
čitano: 1.222
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Pozdrav.Imam problem sa crtama na ekranu raznih boja (plave,zute,sive,roze itd...).

Kada god udjem u neku igru sve mi se boje mesaju. NIJE DO EKRANA , prikljucio sam komp na drugov ekran i opet isto ...

Graficka karta mi je ATI RADEON 9600 SERIES i imam naj novije drajvere za nju . I imam veliki kuler na njoj znaci da nije do zagrevanja

Dali graficka pokazuje znake "umiranja" ?

Neki kazu da je mozda problem u slotu kojem lezi...??

Sta vi mislite .??

Pozdrav.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pogledaj temperature s Speccy-em,nakon igranja....koje igre igraš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Problem sa raznim crtama na ekranu

Igram GTA SAN andreas , CS ...

ALI hvala ti resio sam problem.

Otvorio sam komp video da neki zaleni komponent na grafickoj je iskrivljen , ja ga ispravio restartovao komp i sve radi normalno nema linije vise:D ... Poz !

16 godina
Spay kaže...

Igram GTA SAN andreas , CS ...

ALI hvala ti resio sam problem.

Otvorio sam komp video da neki zaleni komponent na grafickoj je iskrivljen , ja ga ispravio restartovao komp i sve radi normalno nema linije vise:D ... Poz !

Može pojašnjenje što je to bilo savijeno i zašto/kako se uspjelo saviti? Slika?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
11 godina
neaktivan

Ovako. Nekoliko puta sam vadio Hard disk (HDD) kada ga god izvadim ata kabl (onaj sivi dugacki :D) ja udarim rukom u to i iskrivim ga .

To izgleda kao mali zeleni valjak kod mene se nalazi u donjem desnom uglu graficke blize hdd-a. Kad budem imao vremena stavicu ti sliku (sutra,ili prekusutra sigurno). Pozdrav.

13 godina
protjeran
Spay kaže...

Ovako. Nekoliko puta sam vadio Hard disk (HDD) kada ga god izvadim ata kabl (onaj sivi dugacki :D) ja udarim rukom u to i iskrivim ga .

To izgleda kao mali zeleni valjak kod mene se nalazi u donjem desnom uglu graficke blize hdd-a. Kad budem imao vremena stavicu ti sliku (sutra,ili prekusutra sigurno). Pozdrav.

Taj "mali zeleni" je vjerovatno kondenzator sa napol strganim pinom koji bi trebalo prelemiti ili zamjeniti u cjelosti s novim.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 0:34 (Tyberius_Prime).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice