Pregrijavanje Zotac gtx 285 graficke

poruka: 38
|
čitano: 5.762
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Zotac gtx 285

Pozdrav,kupio sam novu grafičku Zotac gtx 285 amp,ali imam osjecaj da se pregrijava(jer ventilator vrti cijelo vrijeme konstanto,ne povecava mu se brzina),I zanima me dali ima kakav program za podesavanje brzine okretaja tipa expert tool na gainwardovim grafickama?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Zotac gtx 285
16 godina
neaktivan
Zotac gtx 285

TNX

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
kele69 kaže...

Pozdrav,kupio sam novu grafičku Zotac gtx 285 amp,ali imam osjecaj da se pregrijava(jer ventilator vrti cijelo vrijeme konstanto,ne povecava mu se brzina),I zanima me dali ima kakav program za podesavanje brzine okretaja tipa expert tool na gainwardovim grafickama?

ili se pregrijava ili ne a ne imam osječaj da se pregrijava koje su tenperature u loadu a koje u igri ipak je to klokana grafa pa joj je stoga i temperatura veča

ja imam gtx 275 koja je sama dizala vent kako bi  se zagrijavala ali sve jedno je u igri imala 80c te sam referentni hladnjak zamjenija ovim ze sad u igri imam 46c što je pola manje

http://www.links.hr/index.php?naziv=Hladnjak+ARCTIC-COOLING+Accelero+Xtreme+GTX+280%2C+za+nVIDIA+GeForce+GTX+285%2F280%2F275%2F260&option=artikl&id_kategorija=05090909&id_artikl=050.909.148

I Jadantisi
16 godina
protjeran
kele69 kaže...

i nakon 6 miseci ti temu napraviš na krivon mistu tema ti je u over klok a ne u grafike xd

I Jadantisi
16 godina
neaktivan
Zotac gtx 285

Nema veze s overclockom,jer ju nisam clockal,nova je,stara tjedan dana,ali se ventilator uvijek vrti jednako,bez obzira na opterecenost,tako da mi sumnjivo to

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hmm,a kako ga stavis,odozgora ili izvadis onu donju masku? :)

17 godina
kele69 kaže...

hmm,a kako ga stavis,odozgora ili izvadis onu donju masku? :)

nemoj nista izvodit sa grafickom.. probaj je furmarkom opteretit ako se ne povecavaju ventovi najvjerojatnije je problem u driverima ili je defektna kartica jbga to se mora ici reklamirat..

16 godina
neaktivan
Zotac gtx 285

i primjeti sam u ovom tvom evgu da se mjenjaju frekvenciej,megaherci,nije cijel  vrijeme isto,malo 1500,malo 700,dal to normalno?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Daj poslikaj temperature sa everestom 

Malo nas je al' nas ima

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kele69 kaže...

i primjeti sam u ovom tvom evgu da se mjenjaju frekvenciej,megaherci,nije cijel  vrijeme isto,malo 1500,malo 700,dal to normalno?

je jer se u stanju mirovanja smanje taktovi da bi se uštedjelo na grijanju i potrošnji

16 godina
protjeran
Spank Master kaže...
kele69 kaže...

je jer se u stanju mirovanja smanje taktovi da bi se uštedjelo na grijanju i potrošnji

Dal je izašao kakav hladnjak koji bi išao i na gtx295 (ne vodeno hlađenje). Sorry za offtopic al da ne otvaram temu

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
neaktivan

hoce ko kupit grafu ? :)

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Pregrijavanje Zotac gtx 285 graficke
kele69 kaže...

da nisi rekao da se pregrijava moža i bi ali ovako. bolje da si to pitanje postavio u kakvoj temi koja veliča tu karticu nego ovdje.

16 godina
neaktivan

ma ne zagrijava se,ide do 70 stupnja max,samo sto nisam nis zahtjevno igro,sad sam igrao flashpoint i pocne se brze vrtit ventilator,radi 100 posto ispravno,a u ostalom imna 2 godine garanciju u ve-milu

17 godina
kele69 kaže...

hahaha, ako je prodaš za nekih 1400kn više nebi ni mogao... Ipak hd5850 košta 1750kn i to nova, a jača je ima dx11 i ostale đinđe kao 40nm,eyefinity...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 17:01 (Hyperion).
16 godina
neaktivan

da,stara j e 3 tjedna,a plati je 3000 kn

16 godina

Pitanje je dali će opstat Vemil još dvije godineBelji seA  koliko otprilike tražiš za tu grafu(čisto me interesira cijenaNevinašce)

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 17:04 (Stoja).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
kele69 kaže...

Neće ti to nitko kupit za iznad 1600kn osim nekog nvidia freak-a,nooba ili kao što je onaj uvalio djetetu hd4890 za 2000kn LOL

Kako bi ti nekog upućenog uvjerio da uzme to za više para nego što košta najjeftinija hd5850 u nas? Nikako!

Da koliko tražiš za to?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 17:07 (Hyperion).
16 godina
kele69 kaže...

ma ne zagrijava se,ide do 70 stupnja max,samo sto nisam nis zahtjevno igro,sad sam igrao flashpoint i pocne se brze vrtit ventilator,radi 100 posto ispravno,a u ostalom imna 2 godine garanciju u ve-milu

To ti je normalno, nema nikakvih problema.

GTX260 tek negdje na 86'C (mislim da je ta tempeatura) podje dizati drzinu ventilatora, pa vjerujem da je tako i sa tvojom.

16 godina

Ma uvijek se može neko nać ko se ne kuži u to,pa malo nahvali grafu(ipak je to najbrža grafa od nvidie sa jednim čipom dok ne dođe nova serija)pa još kaže da je ovo neki brutalni model koji je pojačan i da je čak 20% bolji(vjerojatno toliko nije al ovaj nema pojma pa će vjerovat i možda bi i platio višeBelji se)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

dam ju za 1800

15 godina
neaktivan
  kele69 kaže...

kako 3soma? 2300 je ja mislim u adm-u - gigabyte   i nis ti se nepregrijava.. moja ima manju temp u idleu neg 5870.. 42..   u loadu max 85..

16 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan

star je 3 tjedna,nova nobcata,a cijena 900 kn manja,pa kako zelis,ima garanciju i sve,igru grid..sve

16 godina
neaktivan
kele69 kaže...

star je 3 tjedna,nova nobcata,a cijena 900 kn manja,pa kako zelis,ima garanciju i sve,igru grid..sve

Dam ti moju za to + tvoja nadoplataBelji se.

Punk's not dead!!!!
15 godina
neaktivan

ljepu su cijenu nabili za 45mhz dignut takt jezgre.. 600kn vise lol!!! ja kupujem samo novo i u adm-u! 2 mi za sad netrebaju.. nemas kaj igrat..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kele69 kaže...

Osobno imam Zotac GTX260 AMP2 OC i mogu reci da ti je tako i kod mene. Vent je po default-u inace na 40% duty cycle te nikad dosad driveri nisu automatski to digli prilikom opterecenja. Pri najvecem loadu temperature su mi do 80°C sto i nije puno a vent mi je i dalje na ovaj nacin necujan.Posto sam na Linuxu skinuo sam nvclock i jednostavno stavio na 50% sto je i dalje necujno s nesto nizim temperaturama. Nista ti nije neispravno nego jednostavno 80°C nije nista ako je slowdown granica 190°C.

Nemoj nista prodavat jer imas odlicnu karticu - mozda da dignes duty cycle na 50-55% te clockas je jos malo :-)

I'm not your buddy, friend. I'm not your buddy, guy. I'm not your guy, pal.
16 godina
neaktivan
kele69 kaže...

cek i ti to kupovo a mogo si za to dobit 5870... Iznenađen

btw: odes dat vemil da je testira i ak vide da nes niju u redu imas garanciju jedino ak nisi ti nes prcko po njoj pa je sje*o.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 19:18 (damian123).
16 godina
neaktivan

mrzim ati,da mi je djaba baju nebi ju uzeo

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice