Odlomljen kondenzator na grafickoj kartici

poruka: 14
|
čitano: 7.279
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Jedno pitanje

prvo pozdrav svima... ovako ... vadio sam graficku karticu i prilikom vadjenja slucajno zapnem od ram i slomim ozada jedan onaj mali kao tranzistor (neznam tacno kako se zove) uglavnom veoma je mali i nalazi se ozada graficke a ima ih milion ... vratim graficku i radi sve normalno isto dobijem bodova u testovima kao i prije jednostavno za sad kao da nista nije ni bilo... e mene zanima jel to problem neki ili je u redu sve posto graficka radi normalno kao i prije ??? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Jedno pitanje
Darko999 kaže...

prvo pozdrav svima... ovako ... vadio sam graficku karticu i prilikom vadjenja slucajno zapnem od ram i slomim ozada jedan onaj mali kao tranzistor (neznam tacno kako se zove) uglavnom veoma je mali i nalazi se ozada graficke a ima ih milion ... vratim graficku i radi sve normalno isto dobijem bodova u testovima kao i prije jednostavno za sad kao da nista nije ni bilo... e mene zanima jel to problem neki ili je u redu sve posto graficka radi normalno kao i prije ??? hvala

Stavi sliku da vidimo..Ubuduce budi oprezan kod vadenja hardwera

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
16 godina
odjavljen

1. Naslov teme ti je koma - pročitaj ovo pa ćeš znat zašto.

2. Stavi grafu pod opterećenje i ako ne crkne tada ili se ne pojave čudni artefakti po slici, imaš sreće, grafa radi ok. A ako crkne nakon 1-2h pod opterećenjem (BSoD) ili se slika lomi, nestaju teksture i sl. ošla grafa na vječna lovišta. Pa budeš pazio idući put.

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina
neaktivan
Jedno pitanje
Važno da radi.Ako ti nije do sada ništa bilo vjerojatno i neće,a ako ipak osjetiš neke greške na kompu mjenjaj grafičku

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da si slomio kondenzator, koji služi za peglanje napona. Pitanje je sad kako će se grafička ponašati u budućnosti...

15 godina
neaktivan
Jedno pitanje

odprilike tu negdje je jedan slomljen gdje je oznaceno crvenim...  radio sam 4-5 puta 3D mark vantage sve je bilo u redu... radicu jos a s vremenom ce se valjda pokazati ako nije nesto u redu ... cudno ako sve bude u redu onda sam bas srecan a i glup jer mi se ovo desilo... inace hvala i sorry zbog naziva teme

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.9.2009 22:23 (Darko999).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Darko999 kaže...

odprilike tu negdje je jedan slomljen gdje je oznaceno crvenim...  radio sam 4-5 puta 3D mark vantage sve je bilo u redu... radicu jos a s vremenom ce se valjda pokazati ako nije nesto u redu ... cudno ako sve bude u redu onda sam bas srecan a i glup jer mi se ovo desilo... inace hvala i sorry zbog naziva teme

Nema slike

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

1. Naslov teme ti je koma - pročitaj ovo pa ćeš znat zašto.

3 duplirane teme će prema potrebi i bez objašnjenja biti brisane, ako moderatori tako odluče

moguče da če i crknit nakon nekoliko sati a moguče da je odlomija naponski stabilizator koji se lako odlomu jer su kockasti i imaju oštre rubove

15 godina
neaktivan

evo sad

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.9.2009 22:57 (Darko999).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Dotore kaže...

3 duplirane teme će prema potrebi i bez objašnjenja biti brisane, ako moderatori tako odluče

o čem ti?

Darko999 kaže...

evo sad

Slikaj malo bliže, ovo je ko iz aviona. Jako slabo se vidi. Nikako ne mogu ocijenit što si odlomio....

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
15 godina
neaktivan

aj da ne vadim sad i slikam ovako izgleda ...

aaa aaa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

daj nekome da ti nađe isti ili jači kondenzator i da ti to prelemi i poroblem riješen

idu dva zrna pjeska pustinjom te će prvi drugom: ; u jbte što je danas gužva
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam 2 shebo smd kond., i neće radit više. A u servisu (ne od trgovine u kojoj sam kupio) vele da neznaju vrijednosti kondenzatora i da nađem drugu istu grafičku i da bi oni sa te grafičke prelemili ta 2 kond. na ovu moju. Meni se s tim neda zahebavat, neka ide u vječna lovišta, zamjenit će je ista kartuša samo za seriju veća (hd4870 -> hd5870)

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

moja je jos pod garancijom godinu dana... neka je ovako kad radi sve dobro ako crkne probacu poslati pod reklamaciju ako uspije ako ne sta bi sad bice grafickih jbg ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice