NVIDIA Ampere 30xx izdvojena tema

poruka: 11.274
|
čitano: 2.162.711
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: NVIDIA Ampere 30xx
qwertYxoZ kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Na žalost dobio sam insider info da će rollout novih Radeonki (pa i novih Ryzen 5000 procova) biti sličan seriji 3000 dakle dostupnost na kapaljku...  nadam se da mi izvor griješi ili da je krivo informiran 

Znamo jedno sigurno, a to je da će potražnja biti velika...

Ne znam što TMSC radi kada nema ni 4xxx ryzen laptop procesora, nije vele PS5 preordera bilo, pa sad ako ne bude ryzen 5xxx serije kao ni radeonki 6xxx onda stvarno ne znam što rade 

Iz kapaciteta koje AMD ima zakupljeno, sve mahom 7nm, ovaj mjesec imaš release PS5, XBox, Zen3, Navi2

NVidia ima 3 chipa serije 3000 pa ne uspjevaju izdat ništa, zašto he čudno da bi AMD mogao imati priblema sa uspostavom dovoljno produkata svima? Ugovori sa Sony i MS se primarno moraju ispoštovati, ryzeni su već vani/dostavljeni , GPU spremni, pitanje je količina, no za razliku od NVidie, mislim da će AMD imati konstantno ispostavu novuh chipova, ali i dalje raspoređeno na 4 strane.

Jbg, išli su na 4struki release, možda bude OK, možda loše, ali sumnjam da može bit gore od ovoga što nVidia radi.

Btw kakva je ovo glasina da dolazi 3080Ti , identična ko 3090, samo 20 umjesto 24GB GDDRX? WTF?

12 godina
Rhodin kaže...
qwertYxoZ kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Na žalost dobio sam insider info da će rollout novih Radeonki (pa i novih Ryzen 5000 procova) biti sličan seriji 3000 dakle dostupnost na kapaljku...  nadam se da mi izvor griješi ili da je krivo informiran 

Znamo jedno sigurno, a to je da će potražnja biti velika...

Ne znam što TMSC radi kada nema ni 4xxx ryzen laptop procesora, nije vele PS5 preordera bilo, pa sad ako ne bude ryzen 5xxx serije kao ni radeonki 6xxx onda stvarno ne znam što rade 

Iz kapaciteta koje AMD ima zakupljeno, sve mahom 7nm, ovaj mjesec imaš release PS5, XBox, Zen3, Navi2

NVidia ima 3 chipa serije 3000 pa ne uspjevaju izdat ništa, zašto he čudno da bi AMD mogao imati priblema sa uspostavom dovoljno produkata svima? Ugovori sa Sony i MS se primarno moraju ispoštovati, ryzeni su već vani/dostavljeni , GPU spremni, pitanje je količina, no za razliku od NVidie, mislim da će AMD imati konstantno ispostavu novuh chipova, ali i dalje raspoređeno na 4 strane.

Jbg, išli su na 4struki release, možda bude OK, možda loše, ali sumnjam da može bit gore od ovoga što nVidia radi.

Btw kakva je ovo glasina da dolazi 3080Ti , identična ko 3090, samo 20 umjesto 24GB GDDRX? WTF?

Wtf sta nije svaki tjedan wtf nova glasina za novu wtf ampere wtf ?

Do sad wtf su ih wtf trebali wtf izdat wtf barem 20 razlicitih po wtf glasinama wtf.....

16 godina
NVIDIA Ampere 30xx

Eto ko je jamio jamio je nema više nigdje jampera.Mindfactory prodo sve.Palit i gainward jedini izgleda štancaju(dali guzu jensenu) ovi ostali kao da su propali.

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2020 10:08 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Izgleda da više nitko ne vjeruje Amd testovima pa kupuju Nvidiu dok ih ima na stanju. A možda i nedostatak "nebitnog" dlss-a radi prevagu. Bilo kako bilo sve šta se pojavi od Ampera nestane u trenu, očito ljudi biraju kvalitetu i pouzdanost.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2020 10:16 (mislioc).

0 0 hvala 0
16 godina
mislioc kaže...
Izgleda da više nitko ne vjeruje Amd testovima pa kupuju Nvidiu dok ih ima na stanju.

Pod nitko misliš par ljudi koji se dokopali jampera.Ustvari dobro si reko "nitko"se nije dokopo jampera.

12 godina
mislioc kaže...
Izgleda da više nitko ne vjeruje Amd testovima pa kupuju Nvidiu dok ih ima na stanju. A možda i nedostatak "nebitnog" dlss-a radi prevagu.

Zaboravio si i revolucionarnu RT tehnologiju za refleksije u lokvama vode.

16 godina
ibme74 kaže...
mislioc kaže...
Izgleda da više nitko ne vjeruje Amd testovima pa kupuju Nvidiu dok ih ima na stanju. A možda i nedostatak "nebitnog" dlss-a radi prevagu.

Hoćeš reći toliko nebitnu da AMD punom parom radi kako bi to napravio kako treba?

It is always darkest just before the dawn.
16 godina
NVIDIA Ampere 30xx

Ustvari koliko je bitan dlss kad 90% ljudi igra na 1080p.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
ibme74 kaže...
mislioc kaže...

13 godina
Za Ampere nema brige u vezi dostupnosti tehnološki je dvije godine u zaostatku pa će ju eventualno uzet u obzir par mazohista.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mislioc kaže...
Za Ampere nema brige u vezi dostupnosti tehnološki je dvije godine u zaostatku pa će ju eventualno uzet u obzir par mazohista.

Lijep pozdrav ;)
15 godina

WTF 3060ti 8GB 399$ https://videocardz.com/newz/gigabyte-geforce-rtx-3060-ti-eagle-oc-graphics-card-leaked sad koliko je stvarno isplativa 3070 za 8GB, stvarno neznam mogli su i njoj staviti 11GB.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2020 11:21 (dreadmoore).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dreadmoore kaže...

WTF 3060ti 8GB 399$ https://videocardz.com/newz/gigabyte-geforce-rtx-3060-ti-eagle-oc-graphics-card-leaked sad koliko je stvarno isplativa 3070 za 8GB, stvarno neznam mogli su i njoj staviti 11GB.

Nemoj sad wtf sa glasinama, wtf wtf wtf, ja sam gore pitao za 3080Ti, dobro da sam živ otišo sa teme. Makar još me netko stigne mrknut, nije za odbacit takvu mogučnost.

WTF!?

12 godina
mrsmith kaže...
ibme74 kaže...
mislioc kaže...

Hoćeš reći toliko nebitnu da AMD punom parom radi kako bi to napravio kako treba?

Pa "bitan" je zbog takvih kao ti koji masno plaćaju nvidia RTX za takav "boom" od napredka a AMD kao konkurent mora imati odgovor na to.

10 godina
NVIDIA Ampere 30xx

inače niti uploadam videa niti streamam niti išta tako, sad sam evo to napravio sa metro exodusom, čisto da desetak sekundi možete škicnuti (tko želi) kako to izgleda od normalnog korisnika, grafa nije ni klokana ni undervoltana, gore u lijevom kutu se zanimljivi brojevi. Iznad 73 stupnja mi nije nikad išla grafa, a ne čujem ništa

stavljam ovaj isječak jer ga je geforce experience snimio kao glourious kill, nisam to namjerno, ali mi je super izgledalo u igri, s tim da je i taj geforce čini mi se pojeo nešto kvalitete a onda i upload na streamable

https://streamable.com/6bla7b

edit: zaboravio sam napisati da je sve na ultra u igri i vrti se na 1440p rezi

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2020 12:45 (Cansee).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Jebote koji se jaki pc komplet može sastavit za te pare.Koliku maržu imaju majko mila, neka ima ko će uzet.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2020 13:20 (dery).
16 godina
dery kaže...

Jebote koji se jaki pc komplet može sastavit za te pare.Koliku maržu imaju majko mila, neka ima ko će uzet.

Ako ćemo tako gledati, čemu onda uopće teme / komentiranje top end komponenti - idemo svi na budget i gotovo :)

14 godina

Te cijene će ostati, možda nekih 500kn max dole s vremenom.

A 3080 kod nas s PDV-om je 5600kn, na to troškove i marža i eto nas na 8 keka.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2020 14:03 (Promster).
8 godina
protjeran
mrsmith kaže...
dery kaže...

Ako ćemo tako gledati, čemu onda uopće teme / komentiranje top end komponenti - idemo svi na budget i gotovo :)

tvoja kartica ispada budget 😂

17 godina
NVIDIA Ampere 30xx

A ne znam, ja sam na iglama da kupim vec ohoho ali nekako jos nisam....

Nemam pojma ocu li uopce imat vremena igrat igre na pcu s RT-om... igram mp igre i sada bas vazem jel mi zaista treba nova graficka...

S druge strane u dolasku ps5... brat bratu nema sanse da cu imat vremena biti na dvije strane uz redovne obveze...

Bnet: mNik987#2148
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neampojma kaže...

What? 

12 godina
toxic kaže...

Nemam pojma ocu li uopce imat vremena igrat igre na pcu s RT-om... igram mp igre i sada bas vazem jel mi zaista treba nova graficka...

S druge strane u dolasku ps5... brat bratu nema sanse da cu imat vremena biti na dvije strane uz redovne obveze...

Ako nemas hrpu vremena nemoj ic na dvije platforme,da moj sin ne igra na xbox x ja ga ne bih uopce palio a NS igram kada odem u Hr na godisnji 😂

Zato sad samo Ampere i Ps5 za mene i mozda naknadno XsX za sina ako ce ga htijet iako ne znam gdje bi ga mogli smjestit sa onim uzasnim dizajnom.

14 godina
Pa lakše nego PS5
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Hexfire kaže...
Pa lakše nego PS5

Kod mene ne jer imam mjesta za smijestit konzole horizontalno ali nije dovoljno visoko za vertikano a XsX izgleda jos gore kada ga polegnes.

Btw kad igram WOW temps max 45c ❤❤❤❤❤

Naravno 4k sve max,8xmsaa 

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2020 14:22 (MEGATAMA).
8 godina
MEGATAMA kaže...
toxic kaže...

Ako nemas hrpu vremena nemoj ic na dvije platforme,da moj sin ne igra na xbox x ja ga ne bih uopce palio a NS igram kada odem u Hr na godisnji 😂

Zato sad samo Ampere i Ps5 za mene i mozda naknadno XsX za sina ako ce ga htijet iako ne znam gdje bi ga mogli smjestit sa onim uzasnim dizajnom.

XSX uzasan dizajn al glavno da je PS5 kompaktan i lijep

8 godina
protjeran
mrsmith kaže...
neampojma kaže...

What? 

jel nisi platio 5300 ili nešta tako? 

12 godina
PCNjubara kaže...
MEGATAMA kaže...
toxic kaže...

XSX uzasan dizajn al glavno da je PS5 kompaktan i lijep

Da XsX je ogavan,moguce najruznija konzola ikad od ovih poznatijih.Bilo je par njih poput Pipina itd koji su takodjer upitnog izgleda.

Ps5 je sa druge strane preljep komad hardvera.

11 godina
Promster kaže...

Te cijene će ostati, možda nekih 500kn max dole s vremenom.

A 3080 kod nas s PDV-om je 5600kn, na to troškove i marža i eto nas na 8 keka.

Links je prodavao svoje palit i gainward za 6500kn tako da ti ne drži to tvoje vodu. Pričamo o 1500kn razlike...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice