Nova grafička, plave crte

poruka: 3
|
čitano: 910
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Pozdrav, prijatelji! Danas sam stavio novu grafičku u komp. U pitanju je Ati Msi R7 260X 2GD5 OC, inače grafička radi odlično. Jedino kad upalim komp na 1 ili 2 sedunde vidim ove plave linije (vidi sliku)

Nije da mi smeta, al me nervira i brine. jel to opasno? Ja naravno imam garanciju i sve, ali ne bih je nosio na garanciju. Zato jel mi se neda bit bez grafičke par dana, a i dugo sam je čekao, pa sad da čekam još, taman posla....

Osim toga uvjeren sam da je do mene nešto, a ne do grafičke.

komp je:

Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.83GHz

8 GB ram

Cooler Master: GX 750W

Probao sam zamjenit pinove od napajanja i resetirat bios, ali ništa. Šta bi još mogao probat?

Inače do sada sam koristio ati 4870x2 i sve je radilo besprijekorno. Radi i danas, ali vrm se pregrijava i ne mogu ništa igrat. 

IMG_0182 IMG_0182
cap1 cap1
cap2 cap2

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Nova grafička, plave crte
andrew_gold kaže...

Pozdrav, prijatelji! Danas sam stavio novu grafičku u komp. U pitanju je Ati Msi R7 260X 2GD5 OC, inače grafička radi odlično. Jedino kad upalim komp na 1 ili 2 sedunde vidim ove plave linije (vidi sliku)

Nije da mi smeta, al me nervira i brine. jel to opasno? Ja naravno imam garanciju i sve, ali ne bih je nosio na garanciju. Zato jel mi se neda bit bez grafičke par dana, a i dugo sam je čekao, pa sad da čekam još, taman posla....

Osim toga uvjeren sam da je do mene nešto, a ne do grafičke.

komp je:

Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.83GHz

8 GB ram

Cooler Master: GX 750W

Probao sam zamjenit pinove od napajanja i resetirat bios, ali ništa. Šta bi još mogao probat?

Inače do sada sam koristio ati 4870x2 i sve je radilo besprijekorno. Radi i danas, ali vrm se pregrijava i ne mogu ništa igrat. 

najjednostavniji test ti je prvo drugi monitor probaj spojit ili kod frenda u komp spojit grafu i na njegov monitor

nešta od toga će pokazat u čemu je problem

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2015 22:00 (Kamikaza1600vti).
10 godina
neaktivan

Samo da kazem ako je nova ne mora da znaci da je u potpunosti ispravna , kao sto rece predhodni post probaj na neki drugi monitor ..

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.1.2015 0:23 (hawkhawk).
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice