"No name" graficka ?

poruka: 11
|
čitano: 2.493
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
"No name" graficka ?
Nasao sam slucano na amazonu "NVIDIA GeForce GTX 560 Ti GTX560 Ti 1GB GDDR5 PCIE Graphics Card OEM New" za 179$ mislim da je to dobra cjena za GTX560 Ti, ali se radi o tome da nepise ko je proizodjac, ustvari ispadne da je nvidia kako ja shvatam, sad s obzirom da je graficak "no name" dali se isplati rizikovati i kupiti ili je bolje ici na nekoga provjerenog Asus, EVGA itd.

Neznam dali se smije stavljati link, ako smije ubacicu.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
"No name" graficka ?

Stavi link da vidimo kako izgleda.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: "No name" graficka ?

Slobodno uzmi karticu za tu cijenu. To je kao što piše OEM kartica. Dakle Nvidia je direktno proizvodi i prodaje dalje npr. HP-u ili Dell-u da je oni slože u svoje gotove konfiguracije. Dakle: referentna kartica,odlične performanse,mala cijena -zaključak: kupuj :)

13 godina
neaktivan
"No name" graficka ?

Evo link: http://www.amazon.com/GeForce-GTX-560-Ti-Graphics/dp/B0079LZI64/ref=wl_it_dp_o_pC_nS?ie=UTF8&coliid=I24720XAVYUQEO&colid=19MVVKQYOA5AQ ,moze se dosta toga naci povoljnoga na amazonu, ali i asusova 560Ti je 239$ tako da nije bas mala razlika, a gledao sam i SAPPHIRE AMD Radeon HD 6870 1GB GDDR5 PCIE Graphics Card za 159$ nije losa?

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 12:14 (vlado0550).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

bolja ti je 560Ti od bilo koje 6870 ! Ali ako ti smeta buka onda bi ti preporučio da ideš na neko nereferentno riješenje. Ako možeš izdvojit malo više love onda uzmi OVO. Brza,tiha, hladna i mrvicu bolja od 560Ti !

13 godina
neaktivan
"No name" graficka ?
Pare nisu problem (para nema), mogla bi proci Sapphire Radeon HD 6950 2 GB za 50$ vise nije problem, samo sam gledao da bude best buy, jer nesto pretjerano ni ne igram igrice, a za tu cjenu mi se ucinila OK.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
"No name" graficka ?

Amazon ne shipa u Hravtsku ja mislim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Leopard_st kaže...

Amazon ne shipa u Hravtsku ja mislim.

graficke sigurno ne

http://x264blog.org/
16 godina

vlado0550 odkud si ti uopće ? ako si sa ovih prostora(balkan) onda nemožeš naručivat sa amazona jer ne šalju do nas. Druga stvar je ako si negdje Americi :P

13 godina
neaktivan
Master Z kaže...

bolja ti je 560Ti od bilo koje 6870 ! Ali ako ti smeta buka onda bi ti preporučio da ideš na neko nereferentno riješenje. Ako možeš izdvojit malo više love onda uzmi OVO. Brza,tiha, hladna i mrvicu bolja od 560Ti !

Pa jeli moguce da si ti pohvalio ATI !? :O :D

13 godina
neaktivan
U prilici sam da narucim sa amazona, a naravno i znam da ne shippaju kod "nas" na balkan!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice