Koristite li v-sync

poruka: 12
|
čitano: 1.990
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Koristite li v-sync

Naslov kaze sve, da cujem argumente za i protiv.

single gpu all the way xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: Koristite li v-sync

Koristim u svakoj igri osim SMITE jer je retardirano napravljeno.

www.mmo-balkan.com
12 godina
odjavljen
Koristite li v-sync

Jako rijetko... Input lag je mizeran al se fakat osjeti i smeta mi. Ne znam, meni brat npr. favorizira vsync jer nema tearinga a ne osjeti input lag (čitaj ne igra puno pa ne zna razliku)...

Probao na SP igrama, da se naviknut ako nema previše ciljanja...al ne znam, lakše mi prebrodit tear nego lag :/

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Koristite li v-sync

Kao što je i kolega iznad naveo, input lag je mizeran, ali se definitivno osjeti. Dok u recimo GTA 4 mi taj input lag ne predstavlja veliki problem, u jednom Battlefieldu 3 je toliko jako izražen da sam isključio V-sync nakon par minuta i počeo se navikavat na screen tearing.

Za FPS igre koje igram multiplayer mi V-sync ne dolazi u obzir, ali u igrama gdje refleksi i brzina nisu toliko važni ga uključim.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Bolje input lag nego rezuckanje slike ilitiga screen tearing.Uvjek uključujem V-sync.
13 godina
protjeran
Koristite li v-sync

input lag mozda je teoretski mali no meni je osjecaj na misu i ekranu tolika razlika da organski ne podnosim v-sync "on" imam osjecaj kao da sam retardiran i u nekim igrama kojima pada fps ispod 60 je nemoguce upravljati kontrole jednostavno ne slusaju! fuj, fuj, fuj...:p

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2015 23:21 (Stjepanj).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koristite li v-sync

Koristim adaptivni v-sync preko control panela. :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Koristite li v-sync

Bez V-synca nebi ni igrao igre,jednostavno nemogu podnijet mlinac od slike.....

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2015 13:39 (lmutak).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ybte ima nas svakakvih:-))
Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
10 godina
Koristite li v-sync

Ako igra piči preko 70fpsa, inače je to slučaj da ide od 70-120, barem kod mene, onda uključim i nikad nisam primjetio nikakav input lag. Jedino ako se forsira triple buffering se osjeti, barem je tako kod mene. Recimo u smiteu mi je uključen vsync i igra drži 60 lock stalno i nikad input lag nisam osjetio. Far cry 4 igram bez vsynca, a opet u FC3 sam uključio jer s lakoćom drži 60 lock, prelijepo izgleda i ne postoji input lag. Vjerojatno sve ovisi i kakve su komponente u pitanju 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Koristite li v-sync

Obavezno v-sync, ne mogu podnijeti cijepanje slike, to mi unistava igru i imerziju al ono totalno. 

Takodjer razumijem ove ratnike sto se takmice u pucacinama i koji imaju reflekse poput macke pa im smeta lag. 

Nego kog krivite kad zaginete zato sto zbog cijepanja slike vam glava protivnika bude par cm odvojena od tijela protivnika  pa fullate headshoot. 

Znam da nikad nije do skilla 

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Jesus kaže...

Koristim adaptivni v-sync preko control panela. :)

Također, odlična opcija.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice