Isplativost - Nvidia gtx 460 za 160 €?

poruka: 10
|
čitano: 2.858
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Nvidia gtx 460 ????

pozz ljudi nasao sam u becu gtx 460 za 160 eu samo mi recite dali da to kupim jel se isplati uzimat takvu graficku,za ok igrice i to sve drugo imam samo mi ona fali,znaci strategija i te igrice jel ona dovoljna gtx460 1gb hvala pa bi danas isao u kupovinu pozzzz zoky

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nvidia gtx 460 ????

Po meni se za 160 eura isplati.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Nvidia gtx 460 ????

hvala ti samo mi reci imam razlicite tamo imam zotac msi gainward asus jel mogu bilo koju viidm razlika je u cijeni 50eu neke te,ili da uzmem najnormalniju,pozzz

15 godina
neaktivan

Manje se griju od GF100 braće tako da bi ja išao praktički na najjeftiniju,a opet bi gledao i jamstvo,makar pošto se radi o Beču imala 2 ili 10g jamstva,moraš furati gore za reklamaciju u tu trgovinu.Izlanuo se

Ja bi rekao najjeftinija,bez ovih peripetija a-la gainward sa 2 venta ili nekakvih MSi Cyclone egzibicija. Pogledaj si i bundle svakako,možda naiđeš na neku jeftinu 160,170 eura a dobiješ privlačnu igru uz karticu..kod Point of Viewa recimo,česta praksa.

http://www.pointofview-online.com/default2.php?content_id=2&news_mode=detail&news_id=92

Trebalo bi pogledati..

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 9:47 (thedream).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Isplativost - Nvidia gtx 460 za 160 €?

hvala ti legendo bas idem popodne po nju :) danas cemo je ugurat hehe pa nek radi a vidim po recenzijama da je best buy zasto ne,nije losa ne grije se puno a i nije neka sada potrosnja glavno da je dobra i da ima pohvale :) a danas cu otic bas po nju uzet izac ce me 160eu

14 godina
neaktivan

vec pogledano point of view kosta 168 eu ?? znaci da to kupim jel,3d  pozzz zokx

17 godina
neaktivan

Kupuj!

Samo ako si trenutno u inozemstvu, a inace iz Hr (ili neke druge drzave izvan EU) skrij malo graficku da ti ne opale carinu i PDVNevinašce

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 13:36 (AA-d00d).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Mislim da je za tu cijenu verzija sa 768mb vrama. Vidi ovdje. Sve do 195 eura su ti sa 768mb vrama. Inace mislim da se svakao ispalte obje. I ta za 200eura sa 1gb i ova sa 170eura sa 768mb.

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

zemi i meni jednuSmijeh

"To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?"
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo bas cu sada ic kupit ima jedan dobar computershop :)) a zivim vec ovdje nekih godinu dana a iz splita sam al ovdje sve zivo ima hehe al nije tako skupo a sada cemo otic po zvijer eheh nadam se da ce mi radit super pozzz zoky

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice