Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 955.589
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Kako rekoh krivo sam nesta ocito...na prvu 85 stupnjeva...to mi je bilo jako puno..al moja greska...70tak je cist normalno...aj vi sad meni noobu objasnite kako da max izvzcem iz svoje grafe...koliko mog dizat,sta god,...do koje temperature zapravo smijem ic

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Gtx 9xx Club
bushido002 kaže...

Kako rekoh krivo sam nesta ocito...na prvu 85 stupnjeva...to mi je bilo jako puno..al moja greska...70tak je cist normalno...aj vi sad meni noobu objasnite kako da max izvzcem iz svoje grafe...koliko mog dizat,sta god,...do koje temperature zapravo smijem ic

pa ako zelis konstantne taktove i da ti je kartica donekle hladna i tiha da ne prelazi cca 75°c to moras sam pronaci, dakle prvo dignes grafu na neke taktove recimo core +120mhz i memoriju za 2x vise od toga! bez diranja icega, ako ti to u igrama radi bez padanja taktova ides dalje, kad pocne padati "core speed" (pratis s gpu-z) dizes power limit, ako ti naravno temperature nisu previsoke i da ti grafa nije pre bucna! osobno ne volim da gpu ide prek 75°c i brzina ventova na 60% rpm-a u suprotnom bez obzira na airflow u kucistu ce biti pakao( osim ako ne nalozis ventove)! meni je najbolji test bf3/4 mp koji zakuha cijelo kuciste i to mi je najbolji osobni test jer si tu vidis maximalne temperature u skoro najzahtjevnijem scenariju i prema tome se orijentiras!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
15 godina
Gtx 9xx Club

Core Clock Offset: + 71, Gpu Core Clock boost: 1513 MHz

Memory Clock Offset + 495, Memory Clock: 2000 Mhz

Default voltaža i fan curve. Eh sad, probao sam Core Clock offsetirati za +100 s istim +495 offsetom za memoriju no Valley se crasha nekad na 3. cinematicu, nekad na 18. xD tak da dalje neću. Memoriju mislim da mogu još no simpatičan mi je broj pa nek stoji.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2016 12:23 (Arsen_Lupiga).
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
odjavljen
Arsen_Lupiga kaže...

Default voltaža i fan curve. Eh sad, probao sam Core Clock offsetirati za +100 s istim +495 offsetom za memoriju no Valley se crasha nekad na 3. cinematicu, nekad na 18. xD tak da dalje neću. Memoriju mislim da mogu još no simpatičan mi je broj pa nek stoji.

Moralo bi to biti jace - my 670 AMP daje 1902

a priča je da bi 960 trebala biti tu negdje ili jaca.

Battlelog: Glavas_ZG
16 godina
Gtx 9xx Club

Sintetika je jedno,real time perfomanse su drugo,u Witcheru 3 na primjer GTX 960 vodi i to dobrano naspram GTX 670,isto kao sto GTX 780 "jede" GTX 970 u sintetici,dok u igrama je druga prica,jedva je u par igara blizu

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
doky01akablava kaže...

Sintetika je jedno,real time perfomanse su drugo,u Witcheru 3 na primjer GTX 960 vodi i to dobrano naspram GTX 670,isto kao sto GTX 780 "jede" GTX 970 u sintetici,dok u igrama je druga prica,jedva je u par igara blizu

ma kako da ne, isti vrag, samo treba shvatiti sta je u stanju pokazati sintetika a sta neka igra! da se razumijemo gtx 670 je jaca od gtx 760( malo ali jaca), kao sto veli glavas grafe su identicne 670 vs 960! gtx780 ima nestvarno nizak core takt, kad se digne za samo 150mhz ima perfomanse identicne kao gtx970 na 1300+mhz!lp

13 godina
protjeran
Arsen_Lupiga kaže...

ako ti se tako brzo crasha onda nek ti grafa bude na 1450+, memoriju mozes slobodno malo smanjiti cisto da smanjis zagrijavanje cijele kartice, neznam kak ti je rijesen vrm na toj evga, daj neku sliku da vidimo malo tu karticu za klub!lp

15 godina
Stjepanj kaže...

ako ti se tako brzo crasha onda nek ti grafa bude na 1450+, memoriju mozes slobodno malo smanjiti cisto da smanjis zagrijavanje cijele kartice, neznam kak ti je rijesen vrm na toj evga, daj neku sliku da vidimo malo tu karticu za klub!lp

Tenks, budem probao tu kombinaciju kasnije. Haha, bojim se da nemam slika koje će nam biti od pretjerane pomoći. Imam od one večeri kad sam karticu krenuo čistiti jer je bila sva prašnjava. PCB prekriven masnim otiscima prstiju i na par mjesta sam našao nešto smeđe za što se nadam da je bila čokolada. Tko dira grafičku za PCB?  haha that's not how you treat a lady  

Sastavim cijeli komp, zatvorim case, sve spicim, spojim kablove i sjetim se da sam ostavio PSU switch na nuli -.-".

11 godina
neaktivan
Arsen_Lupiga kaže...
Stjepanj kaže...

Tenks, budem probao tu kombinaciju kasnije. Haha, bojim se da nemam slika koje će nam biti od pretjerane pomoći. Imam od one večeri kad sam karticu krenuo čistiti jer je bila sva prašnjava. PCB prekriven masnim otiscima prstiju i na par mjesta sam našao nešto smeđe za što se nadam da je bila čokolada. Tko dira grafičku za PCB?  haha that's not how you treat a lady  

Sastavim cijeli komp, zatvorim case, sve spicim, spojim kablove i sjetim se da sam ostavio PSU switch na nuli -.-".

Jel imaš garanciju na grafu?Vidim da si mjenjao pastu,tj odvrtao si vijke.Jel evga dozvoljava šarafanje? 

14 godina
Gtx 9xx Club

Koliko znam evga dopušta instalaciju vodenog bloka, tako da se i promjenom paste ne gubi gara

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Moj PC  
8 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
doky01akablava kaže...

ma kako da ne, isti vrag, samo treba shvatiti sta je u stanju pokazati sintetika a sta neka igra! da se razumijemo gtx 670 je jaca od gtx 760( malo ali jaca), kao sto veli glavas grafe su identicne 670 vs 960! gtx780 ima nestvarno nizak core takt, kad se digne za samo 150mhz ima perfomanse identicne kao gtx970 na 1300+mhz!lp

Najveća stavka su driveri.Nvidia namjerno zapostavlja 700 seriju i niže.Isto je i kod amd-a.390ka bolje radi u novijim igrama od 290x.Klasično forsanje da se prijeđe  na noviju seriju

11 godina
neaktivan
Tony1999 kaže...

Koliko znam evga dopušta instalaciju vodenog bloka, tako da se i promjenom paste ne gubi gara

Odličan potez.Šteta što i ostali proizvodjači to ne dozvoljavaju

15 godina
Gtx 9xx Club

Dopuštaju, provjerio sam. Zgodno, pogotovo još ovo prebacivanje jamstva. Kupio polovnu od kolege iz UK-a i meni još ostaje oko 650 dana garancije. Not bad at all, zlu ne bilo.

Prvenstveno sam ju otvorio da ju očistim kak spada i da mi je srce na mjestu, no onda sam morao i termalnu pastu promijeniti tako da sam stavio MX-4. 

Furmark, 1080p preset je prošao s peakom od 69 celzijusa s tim da je fan bio na autom. postavkama.

Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Ljudi čemu takav mizeran score imam...wtf?

[img]http://i.imgur.com/ew44Tsq.png[/img]

Core clock 1600mhz...memory clock 3850mhz

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2016 17:09 (bushido002).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
bushido002 kaže...

Ljudi čemu takav mizeran score imam...wtf?

[img]http://i.imgur.com/ew44Tsq.png[/img]

Core clock 1600mhz...memory clock 3850mhz

u odnosu na koga?, AA ti je na 8x, mi ovdje na bug-u testiramo na 4x!lp

12 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

E vidis to nisam skuzio...ja mislio sve na max ide...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Gtx 9xx Club

pozz društvo. ako mi možete preporučit gtx-icu 960, 4gb. najbitnije je da je tiha tj da pod opterećenjem ne zvuči kao jumbo jet koji rola po pisti. thnx

pregoRI@ Armored Warfare
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Strix i Msi slove kao dvije najtise gtx970! Pa biraj! Lp

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2016 22:31 (Stjepanj).
13 godina
protjeran
Joj sry sad sam oci otvorio, vidim gtx960! Pojma nemam nek ti netko drugi preporuci!:)
16 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...

Imao sam dvije G1 i bile su nečujne.

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Stjepanj kaže...

Imao sam dvije G1 i bile su nečujne.

Takodjer.

13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

covjek pita za gtx960, vas dvojica od jutros jos spavate?

Ali evo prosvrljao sam kroz par recenzija i stvarno neznas koja je tiša, bilo da je od gige, msi-a ili asusa! jedino sam nasao neke sitne zamjerke za evga modele sto se tice temperatura! iako sam dobio utisak da je gigabajtova gtx 960 oc najtisa!

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2016 22:43 (Stjepanj).
Moj PC  
3 0 hvala 2
10 godina
grgaRi kaže...

pozz društvo. ako mi možete preporučit gtx-icu 960, 4gb. najbitnije je da je tiha tj da pod opterećenjem ne zvuči kao jumbo jet koji rola po pisti. thnx

MSI 4GB verzija je odlična, kolega ima i stvarno je tiha. Nećeš pogriješit ako uzmeš, al mislim da su i gigabytice u istom rangu što se buke tuče.

10 godina
grgaRi kaže...

Baš smo kolega i ja jučer njemu uzeli GB GTX960 4gb, eno nečuje se da mu je u kompu, stvarno je dobra kaj se buke tiče, jbt nakon ATI HD 4870 X2 koji od 1-100% dosegne za 1sec i ko da je formula uletila u komp, ova GB ko da je ni nema. Nadam se da sam pomogao.

lp

14 godina
Magibagi kaže...

MSI 4GB verzija je odlična, kolega ima i stvarno je tiha. Nećeš pogriješit ako uzmeš, al mislim da su i gigabytice u istom rangu što se buke tuče.

Na tom čipu 4 GB memorije ti nema smisla, barem po meni.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
12 godina
odjavljen
Valentin17 kaže...
Magibagi kaže...

Na tom čipu 4 GB memorije ti nema smisla, barem po meni.

Zašto ne? Neke igre danas pune memoriju jako lako, a ne zahtjevaju ekstra jak čip. Bioshock meni ponekad, ne često, ali ponekad, zna štucnuti upravo radi memorije, iako čip melje sav eye candy, fps na 150. Neka ode na 4GB ako nije previše skupo. Ne vidim razloga zašto ne.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

yo, jel mi moze netko s i7, mozete i s i5 (rade nemojte ni pokusavati) odvrtiti "crysis 3" welcome to the jungle level( 2 nivo)

, 1080p, sve na najvise postavke
  samo bez ikakvih AA levela
 ! zanima me gpu usage s gtx970! bez brige interesiraju me neke brojke nikakvo takmicenje i sl. ciji je veci!lp

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 23:48 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

yo, jel mi moze netko s i7, mozete i s i5 (rade nemojte ni pokusavati) odvrtiti "crysis 3" welcome to the jungle level( 2 nivo) , 1080p, sve na najvise postavke samo bez ikakvih AA levela! zanima me gpu usage s gtx970! bez brige interesiraju me neke brojke!lp

I mene interesuje isti test ali sa nekom od i5-ica.

13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

ta igra (.)(.) prozdire cpu, jbte cinebench+prime95 mi ne zagrijava toliko cpu

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 21:05 (Stjepanj).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Mogu ja probat ali sa gtx 980 4690k@4.2

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice