Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 956.227
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Kako mogu ovdje namjestiti na GPU, umjesto na CPU jer ja bi rekao da sam onda cijelo vrijeme koristio CPU i zbog toga sam u ponekim igricama osjetio manjak FPS-a?!

http://i.imgur.com/XbiBvwa.png

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Gtx 9xx Club
flpmyslf kaže...

Kako mogu ovdje namjestiti na GPU, umjesto na CPU jer ja bi rekao da sam onda cijelo vrijeme koristio CPU i zbog toga sam u ponekim igricama osjetio manjak FPS-a?!

12 godina
flpmyslf kaže...

Pitas kako da sa onboard GPUa prebacis bas na dedicated grafu pretpostavljam?

9 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Zelim prebacitit s CPU-a na GPU, ali po onome kaj sam gledao na youtube-u kruzic bi se prilikom odabira trebao prebaciti na GPU, a meni je cijelo vrijeme CPU. 

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pri pokretanju igre pritisneš desni klik na ikonu od igre i odabereš "Run with High performance GPU" ili tako nešto piše. Iako bi se po pravilu igre trebale pokretati automatski sa odvojenom, a ne integriranom grafičkom karticom. A je li je igra pokrenuta sa nVidia grafičkom se lako vidi u GPU Activity ikonici koja se nalazi u Taskbar-u. Ako je nemaš, uključiš je u nVidia Control panelu i to čini mi se u Desktop izborniku.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2016 22:19 (Izzy).
16 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

Sad već ima smisla: da, automatikom bi se trebao prebaciti kad upališ igru u full screen modu. Teoretski. Nažalost, ponekad ne radi kako treba na Windowsima (na Macu je bolje). Jesi probao reinstalirati driver i igru podesiti na "full screen"? To na čemu je PhysX nema veze, ionako ti ga rijetko koja igra koristi, a i kad se koristi, usporavanje nije primjetno (barem ne bitno).

Moj PC  
1 0 hvala 2
12 godina
Gtx 9xx Club

Moj kratki benchmark performansi Dying Lighta na maxed out postavkama,namjerno nisam benchao onaj sami pocetak koji svi stavljaju jer tamo nema zombija itd i nije realan prikaz performansi u gustim sumama i sa hrpom zombija na ekranu tojest taj pocetni dio se puno bolje vrti od djelova sa zombijima i gustom vegetacijom.

Snimanje mi uzima 5-7 fps otprilike

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Gtx 9xx Club

fino to pegla 970-ka

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
4mal kaže...

fino to pegla 970-ka

Kako na amd grafama ide ovaj dio koji sam benchao maxed out?Ima tko igru da proba?

13 godina
Gtx 9xx Club

Heba me pas kako možete igrate te igre,izgleda da sam hebeno ostarija,ali kad se bolje sjetim kad sam imao 20 godina,ni onda me takve igre nisu zanimale,samo cuga,izlasci i cure u glavi!!Jooooooojjjjjjj di su ti dani!!!

AUDIOFIL
Moj PC  
1 2 hvala 1
12 godina
volegradele kaže...

Heba me pas kako možete igrate te igre,izgleda da sam hebeno ostarija,ali kad se bolje sjetim kad sam imao 20 godina,ni onda me takve igre nisu zanimale,samo cuga,izlasci i cure u glavi!!Jooooooojjjjjjj di su ti dani!!!

Ja sam ozenjen i imam sina tak da su izlasci svaki vikend odavno iza mene pa imam vremena za gejmanje ;)

13 godina
Gtx 9xx Club

Ma sve 5 za gejmanje,i ja uvatim vrimena za to,ali zombiji,kidanje glava i slič...to me nikad nije privlačilo,toliko da mi se i tvoj video ne gleda!!

AUDIOFIL
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
volegradele kaže...

Battlelog: Glavas_ZG
14 godina
Gtx 9xx Club

Da li ima tko iskustva sa Gainward GTX 970 Phoenix koliko vidim isti vrag kao i jetstream, ali volio bih čuti osobna iskustva ako ima koji vlasnik?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ima kolega toxic možeš njega pitati.

Unlock the Power Within
17 godina
Checola kaže...

Da li ima tko iskustva sa Gainward GTX 970 Phoenix koliko vidim isti vrag kao i jetstream, ali volio bih čuti osobna iskustva ako ima koji vlasnik?

Kartica ti je tiša od g1, hladna je ko špric (slično MSI modelu). moj primjerak nije neki bajan ocer ali sam izuzetno zadovoljan. ide na 1500mhz stabilno iznad toga malo teže

Mislim koja gtx 970 nije okey? pa i referentne su super.

Što se tiće vizualnog dojma i kvalitete materijala, u ruci sam imao strixicu ovu phoenix i posjedovao sam g1- G1 tu jednostavno nema premca jednostavno se vidi da je to prava kartica.

Po meni je g1 bez obzira na sve modele najbolji izbor.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2016 10:22 (toxic).
14 godina
Gtx 9xx Club

samo kaj je g1 skoro 300-400kn skuplja, islim da se i ne isplati baš pored ovog čuda....

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ma kaj g1?, gaming oc edition od Msi-ja je bog i batina:))
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
13 godina
protjeran
Max 71c u zatvorenom kucistu na min 1550mhz! Stock je skoro 10c hladnija!:p
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
16 godina
MEGATAMA kaže...

Moj kratki benchmark performansi Dying Lighta na maxed out postavkama,namjerno nisam benchao onaj sami pocetak koji svi stavljaju jer tamo nema zombija itd i nije realan prikaz performansi u gustim sumama i sa hrpom zombija na ekranu tojest taj pocetni dio se puno bolje vrti od djelova sa zombijima i gustom vegetacijom.

Snimanje mi uzima 5-7 fps otprilike

E, koliko su ti temperature proca sa tim hladnjakom?
Danas uparujem svoj proc sa Hyper 412s, pa čisto da se mogu ukalupiti otprilike.
Plus još stavljam Asrock Extreme 4 i OCZ Vertex, pa onda malo na klokanje i benchanje

17 godina
Stjepanj kaže...

pa da super je kartica.

ali g1 je je izradom bolja kartica to ne možeš osporiti.

11 godina
neaktivan
Checola kaže...

Ma po cijeni od 2639kn za phoenix model u futura it,nemaš što razmišljat.Ušparaj si fino tih 400 kunića.Za tu razliku ostali modeli 970ke sigurno nisu bolji i isplativiji

10 godina
odjavljen
toxic kaže...
Stjepanj kaže...

pa da super je kartica.

Pa da, al on ima Msi model, zna se što to znači u svijetu hardwarea.

Battlelog: Glavas_ZG
12 godina
toxic kaže...
Stjepanj kaže...

pa da super je kartica.

ne znam kakva je izrada kod msi, ali g1 s kojom sam se malko igrao je strava - mrtva hladna i tiha

i za razliku od msi i strix, ima kako spada riješeno hlađenje vrm-a, a ne da možeš jajca na oko peć na grafi 

još kad je stjepko nafrlji, mislim da vrm na njegovoj msi sjaji jače nego te nove ledice u kućištu 

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2016 13:22 (picajzla0707).
16 godina
odjavljen

Imao sam dvije 780Ti od MSI-ja... nikad nikakvih problema ni s temperaturama ni bukom, dapače, bile su iznimno dobre. Sumnjam da su odjednom jako loše u novoj seriji.

16 godina
Gtx 9xx Club

Ima li kakvih vjesti o nadolazećem Pascal-u?

Još uvijek sam odgodio kupnju nove grafe.

Sreća je put, a ne odredište.
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2016 14:14 (goodie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tonči kaže...

Imao sam dvije 780Ti od MSI-ja... nikad nikakvih problema ni s temperaturama ni bukom, dapače, bile su iznimno dobre. Sumnjam da su odjednom jako loše u novoj seriji.

Tko je reko da su loše.

To su možda trenutno najbolje gtx 970 kartice u smislu buke/oc/cijene

ali jako vjerujem u to a i uvjeren sam da je g1 najbolja gtx 970 ne gledajući cijenu.

16 godina
odjavljen
goodie kaže...

Ima li kakvih vjesti o nadolazećem Pascal-u?

Još uvijek sam odgodio kupnju nove grafe.

Zadnje vijesti su: GTX 1080 na ljeto, TitanXPascal na proljeće, a tek dogodine 1080Ti.

12 godina
Tonči kaže...

po ure crisisa i grafa je spremna za jajca na oko 

sad zamisli kako izgledaju na onoj stjepkovog 1600+ ubergrafi 

12 godina
Gtx 9xx Club

MSI se uvjek hvali svojim komponentama koje ugradjuju na svoje modele pa valjda tu onda ima i nesto istine :) A uostalom daju 3 godine garancije tak da :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice