- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobro se vrti ali ti lose vozis
A nije baš tak loš...dosta je teško pohvatat auto posebno bez volana...
Men osobno najbolja simulacija u zadnje vrijeme...
Nisam ni znao da se može tako kamera namjestit da radi kad izađeš iz zavoja...
Ljudi moji dragi to vam je automatski benchmark unutar igre :) U prijevodu to vozi AI :) :) :)
Ljudi moji dragi to vam je automatski benchmark unutar igre :) U prijevodu to vozi AI :) :) :)
rugala se sova sjenici
Pozz, planiram uzimati gtx 960 grafičku i muči me koju točno grafičku uzeti tj. koji proizvođač. Nadovno da je Asus strix 960 najbolja, a MSI 960?
Asus,MSI,Gigabyt,EVGA..nastavi niz
GPU Usage nakon 1h igranja Assassins Creed Syndicate
ima neso zanimljivo ili?, sad ozbiljno :p
zar ti za 1550mhz treba toliko napona, meni sve na stocku radi na 1550mhz(+150 offset) znaci bez diranja icega...
zar ti za 1550mhz treba toliko napona, meni sve na stocku radi na 1550mhz(+150 offset) znaci bez diranja icega...
Kako možeš svoju bogomdanu grafičku uspoređivati sa njegovom običnom ?
Da potreban je taj napon za 1550Mhz... Zaboravio sam dokle ide core clock bez dizanja napona (mislim da oko 1500-1520 Mhz). Ti vjerojatno imas custom bios gore flashan. Ovaj moj je oriđiđi.
A ono kaj sam htio rec da i UBISOFT zna optimizirat igru kak spada :) !
ehhehe, dobra!
Da potreban je taj napon za 1550Mhz... Zaboravio sam dokle ide core clock bez dizanja napona (mislim da oko 1500-1520 Mhz). Ti vjerojatno imas custom bios gore flashan. Ovaj moj je oriđiđi.
Msi Gaming je takoder sve oriđiđi (mislim 6 ili 7 revizija po redu), samo 88,4%asic, cip je ocigledno ispao s neba kao sto veli glavaš!
tdp i napon diram tek na skoro 1600mhz
Sta bi bilo da flesas bios,lele

ehhehe, dobra!
Msi Gaming je takoder sve oriđiđi (mislim 6 ili 7 revizija po redu), samo 88,4%asic, cip je ocigledno ispao s neba kao sto veli glavaš!
tdp i napon diram tek na skoro 1600mhz
Ma pusti Stijepka,100% drži kantu na prozoru nafilovanu sa 1.5v sa 6-7 ventilatora i 7-8 custom BIOSA ima spremne za sve prilike!Bio u ZG nekida i vidio neku čudnu napravu na prozoru a nije klima,Stijepkova kanta ko Amen!!

Prodaš?? Ma odmah na tavu i nek' se znoji
pa kaj bi umjesto nje? 970-tka s i7-icom rastura sve zivo!
pa kaj bi umjesto nje? 970-tka s i7-icom rastura sve zivo!
Znaš i sam kako je u ovom sportu,radoznalost te ubije!!
Ja sam isto plakao kad sam gledao clip .
Stigla sova?!
Dobrodošao
Moje dvije sovulje pozdravljaju. Dodan stražnji vent NF-S12B redux-700 za max. airflow
Koji sex od konfe, vrh
Di se moze kupit gtx 980 ti ali da je u Hrvatskoj
Let the games begin!
Dobrodošao
Moje dvije sovulje pozdravljaju. Dodan stražnji vent NF-S12B redux-700 za max. airflow
Uffff,vrhić hebeni!!
Jesi odvrtio par benchmarkova s njima,kao se SLI ponaša u igrama??
Uvjek mi je SLi bio napet ali uvjek fali love za drugu pa se proda ,nadoda i kupi nova serija!!