GTX 760 je u rangu HD7950, ovo mu je odlična zamjena.
morat cu dat nekih cca + 350 kn jel je razlika u cijeni imo sam prije nvdiu i bio sam zadovoljan (neznam koji model al nema veze)
sutra idem jel ova hd7870 ispusio sam vec kutiju a nisam se maknuo od kompa sugavi problemi
MSI nvidia GeForce GTX760 oc tf 4gb ddr5 ?
mišljenja moram zamijeniti na reklamaciji sapphire hd7870 ghz edit 2gb
Nema se tu što razmišljati.
Kad će više cijene 780-tke past sunce im poljubim....Pa ovo je brutala...
Zasad su svi više nego zadovoljni.. svakako probaj.
Driveri za sad rade odlično, nisam imao nikakvih problema a i čini mi se da je FC3 dobio blagi boost u fps-u. Probaj.
PS. Našao sam zanimljivu ponudu na njuškalu pa bacite pogled i dajte mišljenja, prevarant ili šta?!
http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/graficke-kartice-oglas-9220575
pps. poslao upit za gtx 770...čovjek kaže, "Pozdrav, moze se nabaviti. 1600kn" ?!?!? wth reko. no prvo uplata na račun, ili pola, pa nakon dostave ostatak...
Prijatelju, taj oglas smrdi da ne može smrdit više....
PS. Našao sam zanimljivu ponudu na njuškalu pa bacite pogled i dajte mišljenja, prevarant ili šta?!
pps. poslao upit za gtx 770...čovjek kaže, "Pozdrav, moze se nabaviti. 1600kn" ?!?!? wth reko. no prvo uplata na račun, ili pola, pa nakon dostave ostatak...
Matija-prevarant.
nema sanse za tu lovu
Driveri za sad rade odlično, nisam imao nikakvih problema a i čini mi se da je FC3 dobio blagi boost u fps-u. Probaj.
Decki ovo nije tema za ovdje raspravljat.... ali vidim da je lik neki preprodavac obuce i odjece a gdje je sad nabavio jos memorije proceve i graficke... nesto je sumnjivo trebo bi netko tko je blizu njega otici osobno se naci sa njime i to je to
Zvao lika robu narucuje iz amerike zato i ima toliko stvari na njusci ima kaze rođaka na carini i kao on samo trazi kaparu da je siguran da ces kupiti te se procesor onda ceka od 15 do 20 dana.... reko je da se moze naci osobno sa njime i sve... znaci sve je ok samo znaci roba iz amerike... zato i je tako jeftino a sad koga ima tamo to ga nisam pitao....
no prvo uplata na račun, ili pola, pa nakon dostave ostatak...
I odmah ti je sve jasno !
Sry za
Definitivno smrdi na prevaranta...no ako netko živi blizu definiitivno valja provjerit, mislim 16GB vengeance za 650kn?! i7 3770k 1400kn...
sry na OT...
...
Trebao bi sad preporuku, uzimao bi novu matičnu i proc. E sad, imam nekoliko opcija za amd a o intelu nisam pretjerano razmišljao. PS. išao bih danas-sutra na 770 u SLI.
S obzirom da imam nvidijinu 770ku, jeftinija i solidna opcija mi je am3+ matična prvo pa nakon nekog vremena FX8350... Ukoliko bi išao na tu opciju volio bi da mi preporučite neku matičnu do max 1000kn. OC-ao bi no ne pretjerano, čisto onoliko da nemam BN ako bi ga uopće imao na stocku)sa FXom). Razmišljao sam o MSI 990FX G80 matičnoj (ima polovna sa garancijom), druga opcija mi je GA-990FXA-UD3, i treća ASrock 990FX extreme3 (malo faza pa mi je i zadnja opcija). Sad, to bi me sve došlo ok 2,5k kn, možda manje s obzirom da ću prvo uzet MB pa onda CPU.
Sad, zanima me koliko bi mi se isplatilo (s obzirom na razliku u cijeni i performansama) ići na intelovu platformu, i koliko bi me došla pristojna matična sa nekim i5/i7 koji bi možda u mogao gurati 770ke u SLIu danas-sutra?! Nisam pratio matične ni chipsete od intelovih platformi pa ako mi netko može skratit vrijeme od pretraživanja po recenzijama...bio bih zahvalan :-)
Evo ja zovem taj broj iz oglasa, čisto informacije radi, no nema odgovora.
Htio sam se kao raspitati i dogovoriti neko preuzimanje, solarno, da vidim što onda?
Ovo je definitvno neka teška štela.
Javim ako mi se jave
Htio sam se kao raspitati i dogovoriti neko preuzimanje, solarno, da vidim što onda?
Javim ako mi se jave
Reći će ti da se mora "dogovorit sa šefom" ...al opet, lik dila masu odjeće i obuće, pa reko ko zna, možda stvarno ima par ljudi koji dilaju neku jeftinu robu...ko će ti znat. no 90% da je štela.
Javim ako mi se jave
Reći će ti da se mora "dogovorit sa šefom" ...al opet, lik dila masu odjeće i obuće, pa reko ko zna, možda stvarno ima par ljudi koji dilaju neku jeftinu robu...ko će ti znat. no 90% da je štela.
Brba - koji ima najjeftinije nove ponude i s garancijom, koji uvozi iz vana, nema tako niske cijene.
A on ih nabavlja (Brba, jel) po najnižoj mogućoj cijeni s najnižom mogućom maržom.
Znate li što je 920 kn za GTX 760?
I ostale ponude su smiješne, ali svejedno, žešća štela.
Decki to je teska pusiona nemojte nasjedati na fore.
Kad frajer zavrsi s ekipom na policiji nemojte da pojedince svrbi glava.
Super niske ponude nikada nisu najbolje ako me razumijete.
Evo zavrtio 3dmark 11 na novim driverima... lagan boost na 770kama izgleda. (stock speed)
http://www.3dmark.com/3dm11/7198736
Jesu to beta driveri ili?
Meni ne pronalazi nove drivere.
327.23
Da, beta su.
327.23
Da, beta su.
Ne, to su WHQL driveri.
327.23
Da, beta su.
Ne, to su WHQL driveri.
Ali jesu?! Pogledao sam 3dmark score i piše da nisu potvrđeni pa sam odma pomislio da su beta...
Javio mi se lik.
Kaže da je tako kako piše.
920 kn za GTX 760.
Garancija 2 godine kod njih.
Može se doći pogledati, ali se čeka 15-20 radnih dana.
Plaćanje može odjednom ili pola-pola.
E sada, tko je voljan eksperimentirati?
15-20 dana dok je ne mazne, pa dok se prasina slegne, hehehe...
Javio mi se lik.
Kaže da je tako kako piše.
920 kn za GTX 760.
Garancija 2 godine kod njih.
Može se doći pogledati, ali se čeka 15-20 radnih dana.
Plaćanje može odjednom ili pola-pola.
E sada, tko je voljan eksperimentirati?
ako je ta cijena onda cu uzeti 2 komada jer sam mislio u njemackoj kupiti za kojih 300€ naravno ako neko kupi prije :D
Evo upravo mi je izbacio ažuriranje 327.23 od 19. rujna.
Release Summary
This Game Ready WHQL driver ensures you’ll have the best possible gaming experience and is also a recommended driver update for the Windows 8.1 Preview. GeForce R326 drivers also provide performance increases for a variety of different games.
New in GeForce R326 Drivers
• Performance Boost – Increases performance by up to 19% for GeForce 400/500/600/700 series GPUs in several PC games vs. GeForce 320.49 WHQL-certified drivers. Results will vary depending on your GPU and system configuration. Here is one example of measured gains:
• GeForce GTX 770:
• Up to 15% in Dirt: Showdown
• Up to 6% in Tomb Raider
• GeForce GTX 770 SLI:
•• Up to 19% in Dirt: Showdown
• Up to 11% in F1 2012
• SLI Technology
•• Added SLI profile for Spinter Cell: Blacklist
• Added SLI profile for Batman: Arkham Origins
Imam pitanje u vezi flashiranja biosa na grafičkoj. Kontaktirao sam MSI jer nisam znao koji mi je bios na grafičkoj. Na GPU-z mi pišu totalno drugačije oznake za bios pa nisam znao jesu li ove na download sekciji novije ili ne.
Ugl. brzo su se javili i poslali mi bios, premda mi nisu bas jasno odgovorili koji mi je trenutni bios, već eto, samo poslali neki drugi i govore da flasham karticu s ovim.
E sad, recite mi vaše mišljenje: da li da flasham bios ako mi trenutno ovaj odgovara, zadovoljan performansama, nema nikakvih BSOD, još uvijek nisam naišao na artefakte kod testiranja, core mi je otišao do 1300Mhz, memorija na 7800 (sa corom na 1300). A kad stavim core na 1250, memorija ide do 8000. Ugl. jel mi se isplati flashat il ne? Vaša iskustva? I gdje mogu vidjet model biosa, na Gpu-z i Nvidia control panelu ne pišu nomenklaturom kao na MSI stranici.
Hvala
E sad, recite mi vaše mišljenje: da li da flasham bios ako mi trenutno ovaj odgovara, zadovoljan performansama, nema nikakvih BSOD, još uvijek nisam naišao na artefakte kod testiranja, core mi je otišao do 1300Mhz, memorija na 7800 (sa corom na 1300). A kad stavim core na 1250, memorija ide do 8000. Ugl. jel mi se isplati flashat il ne? Vaša iskustva? I gdje mogu vidjet model biosa, na Gpu-z i Nvidia control panelu ne pišu nomenklaturom kao na MSI stranici.
Hvala
Zašto čačkati mečku dok radi, što bi dobio s novim biosom?
Poznato je pravilo ne popravljaj dok radi ispravno.
Hvala
Zašto čačkati mečku dok radi, što bi dobio s novim biosom?
Poznato je pravilo ne popravljaj dok radi ispravno.
kad puno cackas pa se pokvari ,kaj onda napraviti ;)
kad puno cackas pa se pokvari ,kaj onda napraviti ;)
Onda zovi HAK.