GTX 7XX Club

poruka: 1.474
|
čitano: 210.165
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: GTX 7XX Club

sad je kolega darijoman veoma sretan i ponosan...{#}{#}

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2014 2:24 (Stjepanj).
14 godina
Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
13 godina

Đizus krajst!

Nego, gdje su GTX790? {#}

EDIT:

Sad sam se sjetio.

Plovi netko od vas vodama custom BIOS-a?

Za moju karticu nisam nasao bas nista, a voltaza mi je zakljucana na max +12mV :(

Gainward GeForce GTX 770 Phantom 4GB

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2014 12:36 (CyberDemonVZ).
13 godina
neaktivan
GTX 7XX Club

Ako je ko s 760-kama, onda ti samo lightning od MSI-a podržava iznad +12mV, i to čak do 1,3V+. Na ostalima nema pomoći jer imaju krivi controler za napon (imaš opširnije na overclockers uk u 760 owners clubu). Zaboravil sam točno kak je išal test za provjeriti to..

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2014 13:10 (Schweini7).

0 0 hvala 1
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Za moju karticu nisam nasao bas nista, a voltaza mi je zakljucana na max +12mV :(

Javi se kolegi Vojnik, ako se želiš igrati s biosima i ostalim đinđa miđama u Afterburneru.

Topla preporuka.

13 godina
Stjepanj kaže...

sad je kolega darijoman veoma sretan i ponosan...{#}{#}

Hehe {#}

12 godina
neaktivan
GTX 7XX Club
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2014 18:28 (Nvidia GTX 680).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTX 7XX Club

Jednu stvar ne kužim kod tih Titana i GTX 690, zašto ne stave neki bolji hladnjak nego taj šoder s jednim ventom?! Pa kaj je tak teško staviti gore nk js 2-3 venta? {#}

2 0 hvala 0
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Đizus krajst!

Nego, gdje su GTX790? {#}

EDIT:

Sad sam se sjetio.

Izvoliš kolega!!

www.overclock.net/attachments/18085

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2014 18:36 (volegradele).
12 godina
neaktivan
GTX 7XX Club
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2014 18:39 (Nvidia GTX 680).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTX 7XX Club

1 0 hvala 0
13 godina
Schweini7 kaže...

Jednu stvar ne kužim kod tih Titana i GTX 690, zašto ne stave neki bolji hladnjak nego taj šoder s jednim ventom?! Pa kaj je tak teško staviti gore nk js 2-3 venta? {#}

Da imaš pravo pogotovo kod mrcine 690-ke.

Ajmo reći on na neku ruku i hladi dobro jer 690-ka tvornički  max. preporučana temperatura je 98C, ali brate bučna je jako...

Ja sam htio kupiti modificirani hladnjak, namjenjen isključivo za 690-ku, ali ovlašteni Asusovi serviseri nisu dozvolili zamjenu jer bi u protivnom izgubio garanciju.

13 godina
GTX 7XX Club

Šta je sad ovo GTX Titan-Z ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
darijoman kaže...

muznja novaca...previse bogatih pa zasto ne kad ide...ili im je ostalo viska pa ajmo to spojiti prodat ce se opet istima...{#}

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
12 godina
GTX 7XX Club

Pozdrav, planiram uzeti Gainward-ovu 770, pa me zanima dali je jaka razlika između Phanom I & II ( 2GB I 4 GB ). . .Te dali je vrijedno razlike ( 420kn ) ?

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
Diazz72 kaže...

Pozdrav, planiram uzeti Gainward-ovu 770, pa me zanima dali je jaka razlika između Phanom I & II ( 2GB I 4 GB ). . .Te dali je vrijedno razlike ( 420kn ) ?

ako igras u 1080p nije vrijedno razlike.

13 godina
Stjepanj kaže...
darijoman kaže...

muznja novaca...previse bogatih pa zasto ne kad ide...ili im je ostalo viska pa ajmo to spojiti prodat ce se opet istima...{#}

A bokte 3000$....kod nas će toliko biti eura..da previše bogatih 690-ka je jeftinjača.

13 godina
volegradele kaže...

Izvoliš kolega!!

www.overclock.net/attachments/18085

Why did I receive an error when I tried to upload or download an attachment?

Only users in certain user groups are allowed to upload or download attachments.  If you received an error message that says "Sorry, you don't have the required permissions to download attachments.", then you are not in one of those user groups.

{#}

Btw, na sto si mi to poslao link? :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
17 godina
GTX 7XX Club

Ne znam kak nvidia nije sama sebi smijesna... napravili su predstavljanje u stilu Steve Jobsa kartice koju ce imat mozda 300-500 ljudi na svijetu (ako i tu nisam debelo pretjerao). Mislim doslovce mogu auto kupit za te pare, i to dobar auto. Kad dodje kod nas (mogucnost da se naruci) bit ce to u razini nekog alienware ili toshiba quosimo desktop replacement laptopa (citaj 22-25k kunica)...

Ako vec i imaju potrebu radit takve gluposti (a razvoj i izrada istih nije jeftina) za igranje "ciji je veci" onda nek naprave mali filmic, kazu nas je najveci, mozete ga kupit za cijenu dobrog auta.

Mislim da ovo izaziva vise negativnih komentara nego bilo sto do sada sto su napravili u nvidiji... 3000$ za gaming graficku... smijesno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
GTX 7XX Club

Batmobile....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Rhodin kaže...

Ne znam kak nvidia nije sama sebi smijesna... napravili su predstavljanje u stilu Steve Jobsa kartice koju ce imat mozda 300-500 ljudi na svijetu (ako i tu nisam debelo pretjerao). Mislim doslovce mogu auto kupit za te pare, i to dobar auto. Kad dodje kod nas (mogucnost da se naruci) bit ce to u razini nekog alienware ili toshiba quosimo desktop replacement laptopa (citaj 22-25k kunica)...

Ako vec i imaju potrebu radit takve gluposti (a razvoj i izrada istih nije jeftina) za igranje "ciji je veci" onda nek naprave mali filmic, kazu nas je najveci, mozete ga kupit za cijenu dobrog auta.

Mislim da ovo izaziva vise negativnih komentara nego bilo sto do sada sto su napravili u nvidiji... 3000$ za gaming graficku... smijesno.

Tko ima uzet će a tko nema neće i ne može.

Za naše standarde je previše i to je to.Netko će kupiti auto od 15K a neko od 100K ista stvar.

14 godina
Rhodin kaže...

Otkad je Titan gaming grafička?
Mislim da se ona više približava Quadro serijama, nego što je za gaming. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
12 godina
neaktivan
GTX 7XX Club
ova je dual GPU znaci nije titan nego vise GTX 790 neznam samo zakaj su ju nazvali Titan-z
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
GTX 7XX Club

koliko vidim po stranim forumima vecina ljudi razmatra ovo kao zamjenu za quadro graficke koje znaju biti i skuplje od ovoga

profesionalci ce valjda znati iskoristiti puni potencijal te graficke..

a i da nije profesionalnih okruzenja koja mogu iskoristiti ovako sta, opet je rijec o prestizu

nvidia nije jedina kompanija koja je napravila ultra skupi proizvod 

bugatti je napravio istu stvar sa veyronom 

rijec je o marketingu i dizanju svijesti kod ljudi 

sto vise neka firma ima premium proizvoda to bolje kotira kod potrosaca

bar su to neka moja razmisljanja

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Fanu kaže...

koliko vidim po stranim forumima vecina ljudi razmatra ovo kao zamjenu za quadro graficke koje znaju biti i skuplje od ovoga

profesionalci ce valjda znati iskoristiti puni potencijal te graficke..

a i da nije profesionalnih okruzenja koja mogu iskoristiti ovako sta, opet je rijec o prestizu

nvidia nije jedina kompanija koja je napravila ultra skupi proizvod 

bugatti je napravio istu stvar sa veyronom 

rijec je o marketingu i dizanju svijesti kod ljudi 

sto vise neka firma ima premium proizvoda to bolje kotira kod potkovanih $$$ potrosaca

bar su to neka moja razmisljanja

Slažem se sa svime. Samo bih nešto dodao.

13 godina

Zašto nebi bila za gaming.

Jeste čuli za za 4K rezoluciju !

17 godina
GTX 7XX Club

Ovo nema veze sa quadro grafickom karticom, quadro i tesla, iako je chip isti, su sasvim drugi profil grafickih. Ovo je cista gaming graficka, od PCB-a, postavki, biosa, drivera, svega.. Ne znaci da se ne moze koristit za CAD ili stovec, al nije joj to namjena.

Takodjer nisam bas vidio po "forumima" previse ljudi koji ovo podrzavaju... Moze se, i ima vjerojatno ljudi koji ce ju kupit, ali bas me zanima, 2* 780 Ti vs 1* Titan Z ... U kojem to svemiru ima smisla kupovat Titan Z?

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2014 11:57 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
GTX 7XX Club

Imas enormno bolja i enormno jeftinija rijesenja za 4k gaming........jedna titanica kosta tisucu dolara znaci da se kod ovog titana placa TISUCU DOLARA nvidia "optimizaciju" rada dvije titanice u SLI.Mutav proizvod........

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
darijoman kaže...

Zašto nebi bila za gaming.

Jeste čuli za za 4K rezoluciju !

bolje kupiti sli 770/780 i ostatak konfe za novce te jedne titanice..

mos igrat na 4K koliko te volja

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice