- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Taj hladnjak vrijedi vise od te grafe.
Kakve to veze ima jedno s drugim?
Rabljena gts 250 košta od 200-250 kn a taj hladnjak rabljeni košta oko 100 kn
Hocu reci da nema smisla stavljati bilo koju verziju accelera na jednu GTS 250. BOlje se rjesiti te GTS 250 uzeti lovu za hladnjak i naci polovnu HD 5770, ubodes sapphire sa vaporx hladjenjem i odmah si rjesio dva problema.
Nisam mislio da vrijedi novcano vise, nego po ucinku, taj hladnjak ce raditi svoj posao odlicno a ta graf ace raditi svoj posao ispod prosjecno.
1. Imas jacu grafu
2. Imas posteno hladjenje
Meni je ta grafa cist ok, i zasad ju necu mijenjati, a ti ako mislis pomoci, odgovori na postavljeno pitanje, a ne baljezgati o necemu što me uopce ne zanima.
Meni je ta grafa cist ok, i zasad ju necu mijenjati, a ti ako mislis pomoci, odgovori na postavljeno pitanje, a ne baljezgati o necemu što me uopce ne zanima.
5 sekundi posla
http://www.amazon.com/ARCTIC-Accelero-Plus-VGA-Cooler/dp/B0063VTXFS/ref=pd_cp_pc_0
HD 5770 je u rangu s HD 4870, tako da pelazak na to po meni nema smisla ... ako ce moci neka skupi pare i nek pređe na hd 5870 ... ima ih na njuskalu po 600 - tinjak kuna ...
Rađe nek uzme gtx 560 ima ih po 6 glavi na njuskalu isto i da pasat će na gts 250 jer sam ja imal tu kombinaciju i ak covjek igra na crt-u mozda onda mu netreba jaca grafa.

Rađe nek uzme gtx 560 ima ih po 6 glavi na njuskalu isto i da pasat će na gts 250 jer sam ja imal tu kombinaciju i ak covjek igra na crt-u mozda onda mu netreba jaca grafa.
hd 5870 je jaca od te ... jedino ak uspije naci Ti verziju .... jedno vrijeme se prodavala od zotaca 560 Ti AMP2 za 600 kuna ... nisam imao para kod sebe, jbga :/ .... uglavnom 5870 ispred gtx 560, gtx 560 Ti ispred HD 5870 ... iako bih ja isao na radeona ...