Grafička umrla?

poruka: 24
|
čitano: 2.134
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Grafička umrla??????

Bok evo imam jedan problem danas sam igrao cod 2 i odjedom mi se pojavio plavi ekran sa bijelim isprekidanim crtama i pc mi se ugasio i maticna nije htjela beepnuti sve i pc nije imao slike,kada sam izvadio graficku van i ukljucio integriranu sve je proradilo bez problema.

evo i slika

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grafička umrla??????

Dobivaš li neke beepove kada vratiš grafičku unutra (ili ako imaš onaj ekrančić na matičnoj).

Koja grafička?

Potpis
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 12:33 (Luka Ivanković).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: Grafička umrla??????

nerazumijem ja sam iskljucivao i ukljucivao graficku samo dok je pc bio ugasen i kad se pc upali nema slike i nema beepa,graficka je hd 7770,evo sad sam stavio gt 630 u pc i maticna je beepnula i sve radi

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 12:58 (crowar22).
14 godina
neaktivan
Grafička umrla??????

Onda vjerojatno je gotova.
Za svaki slučaj je isprobaj na još jednom računalu. Vidiš li kakva vidljiva oštečenja na njoj. Ako imaš garanciju odnesi je na servis, ako nemaš tu bi moglo pomoči pečenje.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grafička umrla??????

Ako imaš garanciju odnesi na servis, a ako nemas onda je probaj ispeč u pečnici kako je kolega rekao. Ja sam svoju HD4850 tako popravio, evo vec 2-3 mjeseca radi bez problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

nema nikakkvih ostecenja a garanciju nemam kazem ti probao sam gt 630 i radilo bez problema a ovo pečenje cu probati

11 godina
protjeran

znaci do graficke je 100%???

15 godina
Grafička umrla??????

da

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

ali te crte meni nisu svaku put nekad mi matična i beepne s grafom ukjucenom i onda radi 3 do tjedan dana otprilike i onda mi se evo to pojavilo i sad se javljam vam

11 godina
protjeran
Grafička umrla??????

evo probao sam ovo s pecenjem i sada mi kartica dodje do dijela kad se windows 8 dize i onaj kruzic se vrti i onda di treba pisati welcome monitor se samo pali i gasi i onda na njemu pise dsub i stalno tako i onda sam opet probao gt 630 i odma je proradila bez problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grafička umrla??????

Probaj windowse pokrenut u safe modu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

i sta onda????

11 godina
protjeran
Grafička umrla??????

ja msm da je graficka crknula zato sto gt 630 radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grafička umrla??????

Stavi ju još jednom u pećnicu. Ako radi super, ako ne onda je za bacit jer koliko vidim po tvojim postovima problem je u grafičkoj kartici.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 21:22 (Alkaline).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

ok ima li veze mozda ovo danas kad sam malo gledao maticnu primjetio sam na pcie utoru da se ova stvarcica na slici malo izlizala te nije kao ove donje ali svejedno grafička gt 630 bez problema radi

15 godina
neaktivan
Grafička umrla??????

Nema veze. Jedino što bi imalo utjecaja ako su sami pinovi na slotu ili kontakti na grafičkoj kartici prljavi.

Možeš probati sa gumicom proći preko kontakata pa vidjeti da li pomaže.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 21:51 (Alkaline).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

sry sto sam glup ali sto su pinovi???

12 godina
neaktivan
Grafička umrla?

bakreni vodiči u konektoru...ako bolje pogledaš konektor,u njemu ces vidjet mnogo ''pinova''

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: Grafička umrla?

nisu prljavi a ove u pcie utoru nemogu dohvatiti ali ako gt 630 radi onda bi trebala i ova

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 21:56 (crowar22).
15 godina
neaktivan
Grafička umrla?

Ne. Mislio sam samo na grafičku karticu. Utor čistiš kompresorom odnosno ispuhivanjem jer ti se može dogoditi da savineš pinove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grafička umrla?

Isprobaj tu 7770 na nekom drugom kompu.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

dali je moguce da je do maticne iako gt 630 radi??? zasto mi nekad maticna bepne a nekad ne s hd 7770.kada beepne onda dodjee do onog dijela gdje treba pisati welcome a meni se monitor samo pali i onda pise dsub i tako nonstop kao da nadje pa izgubi sliku???

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 0:35 (crowar22).
11 godina
protjeran
Grafička umrla?

bump

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pošto GT630 normalno radi, vrlo vjerojatno nije stvar u matičnoj ploči.

Tim više što ti je HD7770 iznenada crkla; to što ponekad prođe provjeru kod uključivanja računala, a ponekad ne (tj. kad nema bipa), ne znači puno, budući da se sustav ne može do kraja pokrenuti s tom grafičkom karticom.

KaeR
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice