Driveri za XFX 4870 1gb

poruka: 15
|
čitano: 1.597
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Driveri za XFX 4870 1gb

Kada sam dobio novi komp odmah sam instalirao najnovije drivere za maticnu i grafičku karticu. Sve igre su glatko išle i nisam se previse zamarao količinom fps-a. Ali onda sam iz znatiželje išao malo mjeriti i skužio sam da dobivam puno manje fps-a nego recimo na reviewima na netu. Kao i http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/test-ati-4870-vs-4870-crossfire/42661.aspx tu gdje je autor dobivao puno više fps-a nego ja. Onda sam odvrtio heaven bench i dobio rezultate kao i za 4850. Instaliram drivere sa originalnog cd-a koji je došao s grafičkom i nema nikakvog pomaka. Na kraju brišem drivere i sve radi kako treba. dobivam slicne rezultate kao i na netu i kao autor prethodno navedene teme. Inace imam win 7 ultimate 64. Ako mi netko moze malo objasniti dali mogu ovako i dalje drzati bez drivera.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2010 19:05 (DyerMaker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Driveri za XFX 4870 1gb

Bez drivera?Jesi li ti uopće pravilno instaliravao drivere?

alrighty then

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Driveri za XFX 4870 1gb

pa bili su mi pravilno instalirani, ali mislim da sedmica automatski ima neke drivere.

16 godina
neaktivan
Driveri za XFX 4870 1gb

Dakle,ovo je postupak:Prvo deinstaliraš stare drivere prije nego li ideš instalirati nove.

Ja ne znam na što ti misliš pod automatske drivere,ali imam osjećaj da si nove drivere instalirao preko starih.

alrighty then

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Driveri za XFX 4870 1gb

ja bih rekao da je nesto drugo..win 7 sam prepoznaje drivere, tacno, ali catalyst je ipak bolji, ali u catalyst imas opcije za AA AF itd..znaci iako u igrici mozda ne koristis AA, catalyst ga koristi..instaliraj si opet drivere sa cd-a, ili skini najnovije, udji u catalyst, i sve stavi na minimum (kako bi svaka igra mogla sama za sebe to podesavati)..razliku u grafici nece ni primjetit, dok bi trebao primjetit bolji FPS..mislim da je do toga..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ismar89 kaže...

ja bih rekao da je nesto drugo..win 7 sam prepoznaje drivere, tacno, ali catalyst je ipak bolji, ali u catalyst imas opcije za AA AF itd..znaci iako u igrici mozda ne koristis AA, catalyst ga koristi..instaliraj si opet drivere sa cd-a, ili skini najnovije, udji u catalyst, i sve stavi na minimum (kako bi svaka igra mogla sama za sebe to podesavati)..razliku u grafici nece ni primjetit, dok bi trebao primjetit bolji FPS..mislim da je do toga..

cuj, sve te opcije AA AF su mi bile na defaultu. Probat cu to napravit iako vjerovatno  nije do toga.

15 godina
neaktivan
Driveri za XFX 4870 1gb

i na default su postavljene na neku srednju vrijednost, a znam da su na defaultu bile, nisi to nista caprko..ipak pokusaj smanjit, jer ima logike..ne znam sto bi ti driveri od win 7 radili bolje od ATI-jevih, samo sto win 7 ne manipulise takvim stvarima, dok catalyst to radi..pokusaj, ako ne bude, onda svi brisemo catalyst i igramo bez drivera haha xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Driveri za XFX 4870 1gb

Ništa, sve sam stavio na minimun i opet imam 20-30 fps-a razlike. sranje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Driveri za XFX 4870 1gb

onda igraj bez drivera, pokusat cu i ja odma xD

ne znam do cega bi moglo bit, al sad me bas zanima..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Driveri za XFX 4870 1gb

ja imam grafičku 4730 imate je pod moj PC

zanima me jel bi mogao sadašnje drivere instalirat na 7 ove kaj sam dobio uz grafičku

jer na cd-u od grafičke piše for XP i vista only

jogurt nema kičmu

0 0 hvala 0
17 godina
DyerMaker kaže...

Povećaj broj okretaja ventilatora na grafičkoj, clockaj proc na 3,6GHz, stavi 9.12 hotfix december 15.

I trebao bi imat fps-a kao svi drugi.

Temperatura isto tako ima utjecaja na performanse.

Danfa123 - zašto neskineš najnovije drivere sa interneta?Neodlučan Ili ako imaš 56k modem onda imaš na bugovom dvd-u.

Driveri za vistu i sedmicu su potpuno isti.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2010 20:37 (Hyperion).
17 godina
protjeran
DyerMaker kaže...

lol Kako to igraš ako imaš 30 frejma manje razlike? Pa koliko uopće imaš na toj 4870 1G frejma? Koju igru?

chew your meat for you pass it back and forth in a passionate kiss...
15 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...
DyerMaker kaže...

lol Kako to igraš ako imaš 30 frejma manje razlike? Pa koliko uopće imaš na toj 4870 1G frejma? Koju igru?

pa recimo na dirt 2 sa najnovijim driverima imam 35 fps-a prosjecno, a bez njih oko 60-65

17 godina
neaktivan
dncrmt kaže...

Dakle,ovo je postupak:Prvo deinstaliraš stare drivere prije nego li ideš instalirati nove.

Ja ne znam na što ti misliš pod automatske drivere,ali imam osjećaj da si nove drivere instalirao preko starih.

Nema veze i da je, ja radim to svaki mjesec, samo idem preko i nema nikakvih problema.

Forever MUFC
17 godina
protjeran

Meni su zadnji drajveri koji su u potpunosti zadovoljavali potrebe glede broja FPSa u igrama bili 9.8. Neš slabiji su bili 9.11, ovi su dosta loši ostali Q3/Q4 2009!Namigiva

I da btw probaj drajvere sa stranice proizvođača instalirati. Meni su dobri i oni od Sapphire jer imam Sapphire kartice uvijek!

chew your meat for you pass it back and forth in a passionate kiss...
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2010 17:00 (stoncin3).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice