AMD Serija 400 (Polaris)

poruka: 9.707
|
čitano: 815.980
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Re: AMD Serija 400 (Polaris)

Cijena vrh, da nisam uzeo Nano ovo bi odmah palo. Preporuka da se ovo naruči dok je još raspoloživo

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
12 godina

svaka cast momci

totalno ste prokontali shemu

umjesto argumentirane rasprave, samo ste me oznacili kao fanboya i to je po vama dovoljno

kad ne znas sta ces, samo kazi da je fanboy - zato ovaj forum i ide u k, sve se svodi na to u kojem si "kampu/timu" - moras pripadati ili jednima ili drugima, nema nekakve sredine - internetska varijanta ustasa i cetnika

"jedan od razloga zasto ici na 970 sada jest: imam je i fanboj sam što preporučam DX11 karticu od 2300kn u drugoj polovici 2016 godine."

970 je DX12 kartica. Naravno da ne preporucam kupovinu nove 970, vec ako nadjes dobar deal za polovnu - a njihove cijene svakim danom sve vise padaju tako da su to i vise nego dobre kartice za cijenu po kojima ce ici 

zaboravili ste da je na trzistu i dalje manje od 10 igara sa DX12 supportom i 2 igre sa Vulkan supportom 

10 godina
neaktivan
AMD Serija 400 (Polaris)

Fanu suvislo mi je ići u debatu s tobom kada nisi objektivna osoba.. Ti si jedan od onih "Moje je najbolje, ja imam GTX 970 i to je najbolja kartica koju se može kupiti 

Pa bože moj zašto bi sada kupovao GTX 970 kada ćeš je za manje od godinu dana htjet zamijeniti i požalit ćeš što si je kupio.. okej slažem se treutno su TRI igre podržane od vulkana, ali ima dosta nadolazećiš DX12 igara i to samo ove godine, let alone next year... 

Uostalom RX 480 je bolji od GTX 970 u većini igara i na DX11, openglu za istu cijenu, ne vidim zašto predlagati 970-icu.. To "manje se zagrijava" razlog nema nikakvog smisla!

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2016 13:56 (Kopsi1304).
Moj PC  
9 0 hvala 0
12 godina
Kopsi1304 kaže...

Fanu suvislo mi je ići u debatu s tobom kada nisi objektivna osoba.. Ti si jedan od onih "Moje je najbolje, ja imam GTX 970 i to je najbolja kartica koju se može kupiti 

Pa bože moj zašto bi sada kupovao GTX 970 kada ćeš je za manje od godinu dana htjet zamijeniti i požalit ćeš što si je kupio.. okej slažem se treutno su TRI igre podržane od vulkana, ali ima dosta nadolazećiš DX12 igara i to samo ove godine, let alone next year... 

komedija

vidim i dalje se nastavlja s tim da sam fanboy zato sto imam 970 

cak se i izvlaci da je moje misljenje da je to po meni najbolja kartica koju se moze kupiti..najs

zasto bi netko, tko sad utrapi 970 za manje od 2000kn, je htio mjenjati za godinu dana i pozalit ce je sto ju je kupio? zar i dalje nije 99.9% igara na trzistu DX11? Zar 970 nema DX12 i vulkan support?

dok AMD i nvidija ne izbace sve na trziste od svoje nove serije, maxwell i amd 3xx serija ce i dalje biti aktivne

970 i 980 predlazem samo pod uvjetom da se mogu nabaviti za dobru cijenu (ispod 1800-2000kn za 970 npr)

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2016 14:00 (Fanu).
12 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

sto je najjace i planirao sam uzeti R9 390 umjesto GTX970, no na ovom forumu su mi savjetovali protiv toga jer sam imao XFX 450W napajanje koje navodno ne bi bilo dovoljno za 390 (pogotovo OCanu)

toliko o tome.

Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

td jer fury linija tek bude prodisala kak spada sa AS,VULCAN i DX12!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
4mal kaže...

td jer fury linija tek bude prodisala kak spada sa AS,VULCAN i DX12!

kad se to dogodi, trenutna fury linija vise nece ni biti aktualna lol

17 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

pa nece ni tvoja labude 

kad je 970 izisla a kad fury linija 

Tonch dojdi napravi reda jer ovo nema smisla 

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2016 14:49 (4mal).
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

AMD je službeno objavio RX460 tehnikalije, dimenzijama to je kao Nano model znači vrlo mala grafa koja ima 896 grafičkih procesora+2GB DDR5 memorije.S obzirom na broj grafičkih procesora to je kao stari R7 260X, i na kraju kad se tu zbroji 14nm proizvodni proces TDP vjerojatno neče bit viši od 60W.

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/amd-serija-400-polaris/234718.aspx?page=32&jumpto=5063533&sort=asc&view=flat

http://videocardz.com/62117/amd-confirms-radeon-rx-470-and-rx-460-specifications

https://www.malwarebytes.org/antiexploit/index.html
Moj PC  
5 0 hvala 2
12 godina
4mal kaže...

pa nece ni tvoja labude 

kad je 970 izisla a kad fury linija 

niti sam to izjavio za razliku od tebe koji spominje fury u kontekstu APIa koji se i dalje pokusavaju probiti na trziste..

najjaci su mi ovi hardcore AMDovci - sve im se svodi zadnjih 5g na DX12 i Mantle (kojeg je sad zamjenio vulkan), kao "samo cekaj da dodje to i to i onda ce AMD biti na samom vrhu", eo cekam vec godinama i izgleda da cu morati pricekati jos neko vrijeme da AMD izbaci svoj high end (koji ce izaci 6mj nakon nvidijinih 1080 i 1070..)

zivimo u sadasnjosti, ne u buducnosti

trenutno kako stvari stoje, Maxwell serija je i dalje izrazito relevantna (kao i AMD 2xx/3xx) 

17 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

neda mi se borit sa vjetrenjachama eod i uzivaj u svojoj zabludi 

bdw tko nije gledao 

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2016 14:30 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Kolko su šanse da se nereferentne RX 480 pojave u našim dućanima do kraja tjedna? Planiram zamijeniti svoju staru 560 Ti.

Battle.net: Doragon#2752

0 0 hvala 0
17 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

tesko prije krajem mj.

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Onda bum uzel referentnu.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Putn1k kaže...

aj sretno, javi dojmove!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
17 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

radje cekaj jer sa ne ref ces moc ocat vise i stabilnije + nema buke...strpljen spashen 

dali kolega treba pricekat ne ref.

45 da
5 ne
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
Putn1k kaže...

Zašto? Pa daj se strpi još malo dok ne izađu pošteni modeli.

ps. izdržao si dugo na prastaroj kartici, izdrži još malo.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
17 godina

odi ti majstore je uzmi pa javi dojmove 

p.s Putn1k ...stjepanj te trola i ljut je na bugovce radi dozivljenog nedavnog zivcanog sloma par stranica unazad 

i opet lupa TD bzvz 

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2016 16:02 (4mal).
14 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

A dobro ljudi. Dobro ajd, bum pričekal. Jbemu sve  

9 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
chaselol kaže...

p.s. koga briga za propali openGL kad je tu vulkan koji je superiorniji u svakom pogledu?

Nije to baš tako. :) Inače, 970 ima smisla uzeti ako je dobiješ za jako lijepu cijenu, a s obzirom na cijenu RX 480 i najavljene 1060, 970 bi trebao koštati sitniš, nešto oko 100-150 eura max.

13 godina
Putn1k kaže...

Za dan - dva izlazi Nitro na trziste, znaci hm bar za 10 dana bi bilo realno ocekivati

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
chaselol kaže...
Putn1k kaže...

Za dan - dva izlazi Nitro na trziste, znaci hm bar za 10 dana bi bilo realno ocekivati

Da, nadam se još i prije onda, videl sam i na AMDovom Twitteru jednu lijepu slikicu koja mi se baš dopada.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2016 16:57 (Putn1k).
15 godina
protjeran
Tonči kaže...

Nije to baš tako. :) Inače, 970 ima smisla uzeti ako je dobiješ za jako lijepu cijenu, a s obzirom na cijenu RX 480 i najavljene 1060, 970 bi trebao koštati sitniš, nešto oko 100-150 eura max.

Ma kakvih 100€, 50€ max 

13 godina
Tonči kaže...
chaselol kaže...

p.s. koga briga za propali openGL kad je tu vulkan koji je superiorniji u svakom pogledu?

20 eura + gorivo..

E Tonči onda tvoj rp2 košta (vrijedi) negdje oko 2 x ovo što si ti naveo to jest 300 eura max max

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2016 17:09 (DarthMarkus).
12 godina
Putn1k kaže...
chaselol kaže...
Putn1k kaže...

Da, nadam se još i prije onda, videl sam i na AMDovom Twitteru jednu lijepu slikicu koja mi se baš dopada.

meni trenutno najljepša grafa od ovih novih

no ja volim minimalizam, jbga 

9 godina
neaktivan

Dobio sam info iz HG spota da će oni na policama imati nereferentne kartice svega par dana nakon izlaska na svjetsko tržište. E sad, ako je dotični gospodin lagao mene, ja lažem vas. Naravno, ako netko za da je ovo totalni BS, slobodno javi.

10 godina
neaktivan
Najave za custom Rx su 22.7., a za 1060 19.7.
Možda amd pogura datum prije baš zbog 1060
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
delight353 kaže...

Dobio sam info iz HG spota da će oni na policama imati nereferentne kartice svega par dana nakon izlaska na svjetsko tržište. E sad, ako je dotični gospodin lagao mene, ja lažem vas. Naravno, ako netko za da je ovo totalni BS, slobodno javi.

Ako i dobiju ranije, očekuj cijene veće nego u linksu...

13 godina

@picajzla0707: Jesi vidio XFX verziju 480ke, ti se vidi jednostavnost i minimalizam pri dizajnu..?

coffe,coffe,coffe.....
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice