fury 24% jača od 980ti u prvom pravom DX 12 naslovu.
Bravo za AMD!
još jedna odličan recenzija, bravo za vrhunski AMD!
http://www.hardocp.com/article/2016/04/01/ashes_singularity_day_1_benchmark_preview/1#.Vv_C-KSLSUl
fury 24% jača od 980ti u prvom pravom DX 12 naslovu.
Bravo za AMD!
još jedna odličan recenzija, bravo za vrhunski AMD!
http://www.hardocp.com/article/2016/04/01/ashes_singularity_day_1_benchmark_preview/1#.Vv_C-KSLSUl
jep i slabi procesori dolaze do izrazaja radi dx12
Znaci mi sa FX serijom ne mijenjamo do dx13
bravo za vrhunski AMD!
LOL.
He he
ZOMG.
Po ovom, a i drugim testovima, izgleda da ce moja 390 tuci 980.
I u DX11 cesto vidim da ju outperforma u nekim naslovima, ne znam jel to do novijih drivera ili sta, a u dx12 bez rasprave.
Znaci kartica mi je usporedno s nvidiom prakticki skocila za klasu (inace u klasi 970).
Moram priznat da sam jako zadovoljan svojom kupnjom!
(Stjepanj na aparatima )
Pa kad mu grafa ima drvenu memoriju.
ZOMG.
Po ovom, a i drugim testovima, izgleda da ce moja 390 tuci 980.
I u DX11 cesto vidim da ju outperforma u nekim naslovima, ne znam jel to do novijih drivera ili sta, a u dx12 bez rasprave.
Znaci kartica mi je usporedno s nvidiom prakticki skocila za klasu (inace u klasi 970).
Moram priznat da sam jako zadovoljan svojom kupnjom!
(Stjepanj na aparatima )
!hehhe!
Rani testovi, rani dx12 driveri... ma neće. :)
Pa da, treba pričekati da nvidia napiše dobre drivere
mislim da ovaj put ne i da im je power saving napokon doša glave,.ali natirat ce nvidia developere da pogase sve šta im smeta ?
mislim da ovaj put ne i da im je power saving napokon doša glave,.ali natirat ce nvidia developere da pogase sve šta im smeta ?
Bolna istina...Šitvorks će i dalje jahati naravno...
Ovo me najviše i brinulo kod dx 12, dakle imat ćemo još više boundane igre prema jednom ili drugom taboru...
Klin se klinom izbija.
Klin se klinom izbija.
Iako imam nVidiu, moram priznati da kada su igre bile optimizirane za AMD, sasvim dobro su radile i na nVidia hardveru dok se obratno ne moze reci tako da se ne brinem previse. Svejedno mi se cini da cu opet za pola godine upiknut nesto jace cisto jer ce biti nova serija a postojecu karticu cu "utopiti" za kupnju nove.
Znaci mi sa FX serijom ne mijenjamo do dx13
konacno si priznao da je fx slab
konacno si priznao da je fx slab
Trenutno ne, mislio sam upgrade u dx12 a kako je krenulo intel ekipa ce prije svoje i3(ne znam samo sto ljudi kupuju ovu sprdnju) i i5 nego mi FX
P.S. sto svi testovi pokazuju i7 6700k kako se nosi sa igrama a nigdje ni jedne i5 u testu? A nadju Fx da benchaju
kako je krenulo intel ekipa ce prije svoje i3(ne znam samo sto ljudi kupuju ovu sprdnju) i i5 nego mi FX
Pa mi Intelovci imamo novaca i nama nije problem to izmjeniti, Intel drži cijenu, kao i Nvidia i ništa nije problem prodati.
Kaj će bam bolji za naše grafe? bacanje para u vjetar.
jesi primjetio da je s i5 cak i gpu usage manji a fps veci...dakle ak uzmes intela jos ti i grafu stedi
!
kako je krenulo intel ekipa ce prije svoje i3(ne znam samo sto ljudi kupuju ovu sprdnju) i i5 nego mi FX
Pa mi Intelovci imamo novaca i nama nije problem to izmjeniti, Intel drži cijenu, kao i Nvidia i ništa nije problem prodati.
Istina, 970-ke idu ko vrući krumpiri ovih dana...
Sve to stoji, AMD je kao vino a "vino" u ovom slucaju dobro stari
Onaj bench od prije par dana dx12 hitman i Fury X u testu, 8350 kaska za 6700 nekih 10-15% mislim, svaki komentar je suvisan tu
Samo ponavljam, steta sto su testirali samo dva procesora, trebalo je tu pokazati prednosti i nedostatke drugih procesora u dx12 sa tom grafom.
Onaj bench od prije par dana dx12 hitman i Fury X u testu, 8350 kaska za 6700 nekih 10-15% mislim, svaki komentar je suvisan tu
Samo ponavljam, steta sto su testirali samo dva procesora, trebalo je tu pokazati prednosti i nedostatke drugih procesora u dx12 sa tom grafom.
mislim da je ovo neki ćudan bench jer ako je ovo realna situacija 9590 gazi 6700 bez problema, a onda mi se dođe zapitat šta je intel radia sve ove godine?
valentin-svak ima neki fetiš.ti moraš imat i7, meni su napajanja uf, netko mora imat najluđu grafu , pa onda kupi još jednu samo nano...mislim nema veze nikakve s parama..gušti su gušti.
Otkuda ti to??? Apsolutno nemam potrebe za i7 uopće, i5 mi je sasvim dovoljan.
Pa to ne znači da se budem sad razbacivao.
gdje je taj link/video da ja to vidim?
Ja sam našao samo ovo : http://www.techspot.com/review/1081-dx11-vs-dx12-ashes/page5.html
http://www.computerbase.de/2016-03/hitman-benchmarks-directx-12/2/
Izvolite
Kak nema? Svaki FX na 4.7 ili više je taj procesor, čak i bolji jer ljudi naprave takav klok na nižem naponu nego što su amdovci natrpali na njega. Taj procesor zbog cijene nema smisla pa ga recezenti ni ne uzimaju obzir.