AMD Radeon R9 300/Fury Series

poruka: 6.870
|
čitano: 653.412
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: AMD Radeon R9 300/Fury Series
toxic kaže...
soma kaže...

Witcher 3 sam skinuo sa no steam stranice i The Witcher 3 Wild Hunt  patch 1.11 nosTEAM i sve pojacam na ultra full AA sve max i imam 60 fps bez ikakvih problema i bez padova fps sad trenutno hocu da overklokujem procesor na 4.5 pa cackam po forumima :D

poslikaj ti to..

http://i.imgur.com/EmQDkaN.jpg 

http://i.imgur.com/rei9JIE.jpg

http://i.imgur.com/6aTj1Lh.jpg

http://i.imgur.com/jXDrWym.jpg

evo sliko sam fraps u jpg jbg nije neki kvalitet al vidi se barem povecao sam fps da se vidi, u witcher 3 kad iskljucim Vsynic imam max 80 fps , na one moje dvije hd 7950 kad sve ovo pojacam nisam mogao dobiti vise od 47 fps nekad dobijem 60 pa onda padne na 47 al ovde mi stalno 59.09- 60 fps vsynic drzim on jer mi ne treba preko 60 fps

na testu Valley benchmark fps sa gtx980ti mi ne pada ispod 60 a skoro konstantno se vrti oko 80-90 negdje cak i 110 sa AA 8x dok sa dvije hd 7950 kad sam testirao fps bude 50-55 negdje bude 80 al retko vecinom je oko 55 sto znaci da mi je ova graficka dala 20 fps vise u nekim igricama i ja sam prezadovoljan, odo igrat necu vise smarat iovako sam promasio temu, hvala ljudima na odgovoru poz :D

14 godina

Meni ovo izgleda kao da je slikano kumpirom, a slikana je Xbone igra.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
soma kaže...
toxic kaže...
soma kaže...

Witcher 3 sam skinuo sa no steam stranice i The Witcher 3 Wild Hunt  patch 1.11 nosTEAM i sve pojacam na ultra full AA sve max i imam 60 fps bez ikakvih problema i bez padova fps sad trenutno hocu da overklokujem procesor na 4.5 pa cackam po forumima :D

poslikaj ti to..

http://i.imgur.com/EmQDkaN.jpg 

http://i.imgur.com/rei9JIE.jpg

http://i.imgur.com/6aTj1Lh.jpg

http://i.imgur.com/jXDrWym.jpg

evo sliko sam fraps u jpg jbg nije neki kvalitet al vidi se barem povecao sam fps da se vidi, u witcher 3 kad iskljucim Vsynic imam max 80 fps , na one moje dvije hd 7950 kad sve ovo pojacam nisam mogao dobiti vise od 47 fps nekad dobijem 60 pa onda padne na 47 al ovde mi stalno 59.09- 60 fps vsynic drzim on jer mi ne treba preko 60 fps

na testu Valley benchmark fps sa gtx980ti mi ne pada ispod 60 a skoro konstantno se vrti oko 80-90 negdje cak i 110 sa AA 8x dok sa dvije hd 7950 kad sam testirao fps bude 50-55 negdje bude 80 al retko vecinom je oko 55 sto znaci da mi je ova graficka dala 20 fps vise u nekim igricama i ja sam prezadovoljan, odo igrat necu vise smarat iovako sam promasio temu, hvala ljudima na odgovoru poz :D

nisam te pitao za sliku igre već za konfiguracije..

inace frapsom mozes slikati stvarnu ingame sliku a ovo izgleda skroz usrano..

13 godina

Nekako mi gadnjikav taj witcher. Samo ti uživaj. 

Mislim da bih mogao iskopati fotku gdje moja gtx560 daje preko 60 fps-a na ultra u bf4 multiju - ono, ako nekog zanima :D 

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

slikano je sa fraps u jpg formatu nije u png gdje uzima svaka slika 5mb, najbolje da ti dodjes kod mene i svoim ocima se uvjeris malo se izigras, al vjerujem da bi opet rekao da to nije to opet bi nasao nesto , onda bi vjerovatno rekao da ti se nesvidja boja kucista da je druga boja mozda bi brze radio, odo radit neto drugo neda mi se vise smarat.

13 godina
soma kaže...

slikano je sa fraps u jpg formatu nije u png gdje uzima svaka slika 5mb, najbolje da ti dodjes kod mene i svoim ocima se uvjeris malo se izigras, al vjerujem da bi opet rekao da to nije to opet bi nasao nesto , onda bi vjerovatno rekao da ti se nesvidja boja kucista da je druga boja mozda bi brze radio, odo radit neto drugo neda mi se vise smarat.

S 35 godina u dupetu mogu reći da sam prestar za takve posjete i prigovore :p. S krivim se raspravljaš, ja bih uživao da mogu ''provozati'' jednu 980Ti, kao i ti ;)

14 godina

Vidi ovo kako je jednostavno!!

Znaš koliko mi je trebalo za ovo,1 min!!

AUDIOFIL
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Pa ono, treba se odjenut, uzet pušku, popet se na silos i okinut fotku. Ima tu posla.
13 godina
protjeran
ElektričnaOvca kaže...
Pa ono, treba se odjenut, uzet pušku, popet se na silos i okinut fotku. Ima tu posla.

pogotovo ako te ubiju vise puta ajmo sad svi isti ss napraviti :p

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
14 godina
Stjepanj kaže...
ElektričnaOvca kaže...

pogotovo ako te ubiju vise puta ajmo sad svi isti ss napraviti :p

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2015 0:53 (volegradele).
17 godina
soma kaže...

Da svi su ti zavidni i nitko nema niti sličan stroj i željni su se igrati sa tvojm strojem.

Ja ti sada uopće ništ ne vjerujem pa eto misli što hoces i kako hoces no prica ti ne drži vodu a screenovi su ti više manje na low postavkama jer ovo izgleda toliko loše da boli glava.

I klinac od 5 godina može to bolje napraviti. A ja budala išao u tvoju obranu sada mi je jasno što su ostali skužili prije mene..  

16 godina
odjavljen

Ovo je tema o Radeonima, posljednji put kad sam čitao naslov teme. :) Koga briga za 980Ti (koji, uzgred rečeno, samo jedan može Witchera 3 gurati u oko 60 FPS na 1080. 80-90 na Extreme inačici je moguće.) Što se procesora tiče, dok je samo jedna kartica u pitanju, to je moguće. Problem su dvije kartice gdje procesor priprema command queue za dvije kartice i tu ima duplo posla.

Moj PC  
9 0 hvala 7
17 godina
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina

Some ASUS Radeon R9 Fury ‘STRIX’ Graphic Cards Can Be Unlocked Into The More Powerful ‘4096 SP’ Fury X

Evo i programa. Ima netko tko bi ovo probao ? Znam da kolega DarthMarkus ima Sapphire Fury. 

Remember when you were young, you shone like the sun. Shine on you crazy diamond.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Eto malo test metro redux 1080p, 1440p, 2160p i 2160p malo manji detalji.

Moj PC  
5 0 hvala 2
17 godina

R9 380X Sapphire Nitro + FX 8300 neclockan = 7058 bodova u FireStrike. Je li score OK?

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
191x7 kaže...

R9 380X Sapphire Nitro + FX 8300 neclockan = 7058 bodova u FireStrike. Je li score OK?

ako hoces mogu ti poslati score oc fx 8300 s oc 380x za referencu

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2015 19:00 (ashcro).
14 godina

Gledajte grafički score za grafu.

17 godina
ashcro kaže...
191x7 kaže...

ako hoces mogu ti poslati score oc fx 8300 s oc 380x za referencu

Može. :)

itomic009 kaže...

Gledajte grafički score za grafu.

9502 boda.

14 godina

Koji ti je takt jezgre na grafi ? 

17 godina
itomic009 kaže...

1040. Default za Nitro 380X.

14 godina
191x7 kaže...
itomic009 kaže...

1040. Default za Nitro 380X.

Aj sad ja odvrtim sa R9 280X na 1040Mhz Core clock da vidimo kakav je score.

P.S. Evo na 1040Mhz je 8858 GPU score.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2015 23:19 (itomic009).
14 godina

evo, moja 380x je clockana na 1130 kao sto pise pod moj pc, a proc je na 4.5 ghz

http://i.imgur.com/zjqCv71.jpg?1

Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina

Op op, konačno imamo ljudi sa 380x - dajte neke rezove iz igara ako vam se da.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
ElektričnaOvca kaže...

Skoro 200 u BF4. Najniži detalji, 1680x1050, mal iserver, lokeri s 10ak igrača TDM.

13 godina
191x7 kaže...
ElektričnaOvca kaže...

Skoro 200 u BF4. Najniži detalji, 1680x1050, mal iserver, lokeri s 10ak igrača TDM.

fps whore :D

Ali kul, headshotovi padaju na sve strane :D

12 godina

lol

Moj PC  
23 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
Ljudi jel moguce da mi fps pada za duplo ako vrtim igru na monitoru i neki video na tv'u istovremeno? Ili igru na oba ekrana? Jel to normalno tak?
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Neznam za duplo ali na 280X mi se nije palio tvornicki OC ako imam upaljen YouTube dok igram, radi na 1000mhz ugasim youtube skoci na 1100mhz, probao sam ugasit hardware acceleration ali nista, također probaj ga ugasit u svom browseru

Battlelog: D3lBoy-00
12 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Ljudi jel moguce da mi fps pada za duplo ako vrtim igru na monitoru i neki video na tv'u istovremeno? Ili igru na oba ekrana? Jel to normalno tak?

Meni je na starom PC-u padao FPS ako bi pokrenuo igru i ostavio npr. youtube u pozadini. Znaci ne na 2 monitora, nego ako samo radi video u pozadini vec bi padao FPS. Nije pomoglo ni ako ga spustim dole na traku... Nikad nisam uspio rijesiti taj problem.

Sad se vise to ne dogada s ovim PC-jem. 

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice