- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moze download link?
Instaliraj 12.1 nečeš požalit...
Da li netko od vas igra NBA 2k12 ako da koje drivere preporučate za to, probao sam 11.10 i 11.11 i igrica mi trza.
valjda nisam fulao temu.
kod mene je problem sto kad hocu gledati MKV s racunala na LCD TV (spojen HDMI-graficka HD 6950) slika mi nije nekako dobra kao kad ukljucim prijateljev nekakav prosjecni Asusov Media Player.
slika mi je nekako bez veze, presvijetla je, boje nisu normalne, tamna je, losa itd...
na njegovom i na jos nekoliko "vanjskih" playera na kojima sam kod cure i prijatelja gledao MKV uvijek se odusevim tom rezolucijom 1280x540 (otprilike).
bas zato sto mi je TV odmah pored racunala nisam ni htio kupovat taj Media player al izgleda da cu morat.
vjerojatno ne znam dobro postaviti u Catalyst parametre ili sto vec ?
ako neko zna hvala ako objasni.
Jel sad idu 11.13 ili 12.1 official...
Jel sad idu 11.13 ili 12.1 offical...
Ići će 12.1 official (2012 godina, 1. mjesec).
Naravno, nakon Nove Godine.
Pitam jel su mi 12.1 najači driveri dosad...;.))
jesu ;)
ma ide ati sad nabolje sa driverima...
amd ;)
Nakon svakog instaliranja Preview drivera nemogu pristupit AMD Control Centru.
Kako nemozes pristupiti, dal ti izbaci kakav error ?
Kako nemozes pristupiti, dal ti izbaci kakav error ?
A kaže da je bia nekakav error pri instalaciji.
odi u control panel i uninstal samo catalyst centar.odi na amd stranice i skini 11.12 catalyst centar bez drivera,instaliraj i to je to...;-)))
Instaliral sam 12.1 preview driverei mogu reci da Skyrim leti glađe nego prije , gdje je znalo tu i tamo trznuti ! Na ostalim igrama nisam jos isprobal !
Instaliral sam 12.1 preview driverei mogu reci da Skyrim leti glađe nego prije , gdje je znalo tu i tamo trznuti ! Na ostalim igrama nisam jos isprobal !
Kako ti je trzalo, u kom smislu? Imao si slabiji FPS ili trzanje u smislu lag-a/stuttering-a? Pocinjem igrati Skyrim pa me zanima a nisam jos nabacio 12.1 preview.
Tu i tamo lagani framedrop i to kad bi dosao u neki grad gdje ima puno ljudi .
napravio sam temu ali ocito je tome tu mjestu... ukratko treba mi hitno kako iskljuciti antialiasing
Ak nisi videl , stavil sam ti u onoj tvojoj temi !
ali nije ono za isljucivanje ::S
Onda stavi kvacicu kako je na slici i u igri iskljuci AA. Trenutno drugacije neznam , probaj tako .
To mu je jedini nacin, drugog nema .
Jeste li imali problema s ventilatorom u 11.11 driver-ima?
O kakvim problemima pitas?
Vent ne radi ili vent radi na ful?
O kakvim problemima pitas?
Vent ne radi ili vent radi na ful?
Ne povecava se kad temperatura naraste, radi mi na 40%.
Rijesi osam to Afterburner-om (nemam dovoljno Interneta da skinem druge driver-e).
Zato se to uredno napravi u Afteru i sve 5.
Zato se to uredno napravi u Afteru i sve 5.
to ionako radi bios na grafičkoj.
i bez drivera pod opterećenjem kad se zagrije vent ubrzava.