Zato se to uredno napravi u Afteru i sve 5.
to ionako radi bios na grafičkoj.
i bez drivera pod opterećenjem kad se zagrije vent ubrzava.
Kako se moze graficka koristiti bez driver-a?
to ionako radi bios na grafičkoj.
i bez drivera pod opterećenjem kad se zagrije vent ubrzava.
Kako se moze graficka koristiti bez driver-a?
moze win7 ima drivere u sebi dovoljne da mozes raditi normalno , taj ccc je ti ionako bzvz
moze win7 ima drivere u sebi dovoljne da mozes raditi normalno , taj ccc je ti ionako bzvz
Normalno...
Ali generički driver-i su užas naspram pravih.
Jel mi može ko reć kako da stavim postavke u ATI Catalystu za gaming, tj. samo za sliku, jer slika je mutna i htio bih ju izoštriti il tako nešto. Imam AMD Radeon HD 6770 1GB.. Imam 250fps-a i to sve ok samo slika...
Na Call of Duty 4 stavio sam najvišu rezoluciju, i kada igram, užasna je slika, kao da igram na low rezoluciji. Pomoć. :)
Probaj se s ovom stavkom poigrat. Jednom sam ja slucajno sebi tak pogoršal detalje !
lol,ja ni nemam taj red u CCC-u
Sigurno? Onda je mozda red na reinstall drivera ?
dobro rade tako da nista ne diram dok novi ne izadju.
Sigurno? Onda je mozda red na reinstall drivera ?
nemam ni ja a na 12.1 sam
12.1 ne preview ;)
dal da stavim taj 12.1 previev? (sad sam na 11.12)
dal da stavim taj 12.1 previev? (sad sam na 11.12)
Pa stavi, ja sam presao s 11.12 na te 12.1 preview i Skyrim mi glađe ide a na ovim ostalim igrama nisam jos isprobal.meni najbolji driveri dosad , AMD napreduje !
i 12 .1 isto ;)
Pozz djigibao!
Jucer sam napokon napravio jedan fini reinstall win7, nakon duzeg vremena...
Znas kad smo pricali o tome da mi slika nije na tv-u skroz razvucena nego da ima onaj crni rub? Nakon reinstalla wina, sve je lijepo razvuceno, slika savrsena, cak i gledanje filmova tj. .mkv formata ide nevjerojatno glatko.
Sta mislis o cemu to ovisi? Probao sam prije reinstalla mijenjati drivere od graficke, razne postavke ali nisam uspio dobiti ono sto imam sad i sto je bilo prije nego sam se javio.
zna ko kad izlaze sluzbeno 12.1 driveri?
zna ko kad izlaze sluzbeno 12.1 driveri?
CatalystMaker ništa ne kaže po tom pitanju, ali pretpostavljam da idući tjedan s obzirom da službeno izlazi 7970.
Pozz djigibao!
Jucer sam napokon napravio jedan fini reinstall win7, nakon duzeg vremena...
Znas kad smo pricali o tome da mi slika nije na tv-u skroz razvucena nego da ima onaj crni rub? Nakon reinstalla wina, sve je lijepo razvuceno, slika savrsena, cak i gledanje filmova tj. .mkv formata ide nevjerojatno glatko.
Sta mislis o cemu to ovisi? Probao sam prije reinstalla mijenjati drivere od graficke, razne postavke ali nisam uspio dobiti ono sto imam sad i sto je bilo prije nego sam se javio.
Mogao si probati podesiti scaling options, ja sam imao isti problem sa crnim rubovima oko slike na tv-u (kompjuter mi je spojen sa monitorom i lcd-om) meni je pomoglo...
Mogao si probati podesiti scaling options, ja sam imao isti problem sa crnim rubovima oko slike na tv-u (kompjuter mi je spojen sa monitorom i lcd-om) meni je pomoglo...
Jesam, probao sam i s time ali nisam uspio. Razvucem malo, ali ne da bude preko cijelog ekrana. Nakon reinstalla wina sve je sad dobro.
Probao 12.1a dobio sam više fpsa u bf3...
Probao 12.1a dobio sam više fpsa u bf3...
A koliko?
hm ovisi o mapi al u prosjeku 5-10...
preporuka 12.1 svima :D vidi se pomak u fpsu.
gle..... nije svakome isto meni je malo bolje (nije sad to razlika ono 40 fpsa) osjeti se malo veci pomak :) probaj 12.1 pa javi..... ko zna kako su oni radili taj bench.....
http://benchmark3d.com/amd-catalyst-8-94-03-january-driver jel probao tko ove drivere??
jesam ja u betmenu ide malo brze , b3 je isto , skyrim brze nekih 10ak fpsa :)