Kako provjeriti koje drivere imam?
Catalyst control center-> information -> software
A flickering problem?
A flickering problem?
Ako imas neke beta drivere, napravi full unistall pa stavi zadnje stabilne. Ako to ne radi, problem je u grafi.
Sad imam problem druge crste...Stavio sam 13.152 driveve,a catalyst 13.9 drivere.Prije sam u Metro LL Benchu s High postavkama i rezom od 1920x1024 imao average 16 FPS-a,a sad ima 9?! Molio bih pomoč jer ovo zbilja nervira -.-"
Sad imam problem druge crste...Stavio sam 13.152 driveve,a catalyst 13.9 drivere.Prije sam u Metro LL Benchu s High postavkama i rezom od 1920x1024 imao average 16 FPS-a,a sad ima 9?! Molio bih pomoč jer ovo zbilja nervira -.-"
Stavis na med/low i ne beres brigu.
Oke,ali zaštoi imam manje FPS-a?!
Da li netko zna koji driveri su najbolji za Armu 3? Imam Sapphire 6950 1GB.
Da li netko zna koji driveri su najbolji za Armu 3? Imam Sapphire 6950 1GB.
13.11 beta
Oke,ali zaštoi imam manje FPS-a?!
Bump..
Bezveze se sekiraš oko toga kad svakako nemaš dovoljno fpsa da bi igrao normalno.. Imao ti 9 ili 16, isto ti sranje - nedovoljno.
na kompu mi izbacuje neki error da catalyst nije instaliran i u igri mi je losa grafika, skinuo sam catalyst centar za win 8 i krenuo instalirat i izbaci package failture ...
Molim administratora da mi ne zaključa jer na onoj temi nemogu naci tocno rjesenje za ovaj problem jer je tamo sve opcenito a ne o tom problemu ,hvala
na kompu mi izbacuje neki error da catalyst nije instaliran i u igri mi je losa grafika, skinuo sam catalyst centar za win 8 i krenuo instalirat i izbaci package failture ...
Molim administratora da mi ne zaključa jer na onoj temi nemogu naci tocno rjesenje za ovaj problem jer je tamo sve opcenito a ne o tom problemu ,hvala
koja grafa ?
moras svi obrisat (control panel) nakon tog driver sweper (mozes i sa ccleanerom nakon toga ) i stavi zadnje drivere za svoju grafu.. ovo je ugrubo receno ak ti nest nije jasno javi se na pm
i moras imati .NET Framework 4 ili cak 4.5!
vidim da ima za skinut novi catalyst....dali se isplati to instalirat?
vidim da ima za skinut novi catalyst....dali se isplati to instalirat?
Svaki dan provjeravam i koliko vidim još nema novih. Na službenim stranicama su stari WHQL 13.9 kao i 13.11 beta9.2.
Već bi bio red za neku noviju inačicu, nako čitanja tvog posta ja se ponadao.
Da, uvijek koristi najnovije. Eventualno ako s njima imaš neki problem probaš starije i to je to.
Tepretski je bolje, u praksi, ako su samo shaderi otključani, razlika nije neka (dok je ukoliko su i neki drugi parametri u BIOS-u drugačiji kartica bliže punokrvnoj 6970), no svakako nema štete. AMD je koristio iste (potpuno ispravne) čipove za 6950 i 6970, a i PCB-ovi su najčešće identični, tako da ne bi trebalo da imaš problema.
Evo ih, novi Catalyst 13.11 beta9.4:
http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx
Feature Highlights of The AMD Catalyst 13.11 Beta9.4 Driver for Windows
Includes all Feature Highlights of The AMD Catalyst 13.11 Beta9.2 Driver
May resolve intermittent black screens or display loss observed on some AMD Radeon™ R9 290X and AMD Radeon R9 290 graphics cards
Improves AMD CrossFire™ scaling in the multi-player portion of Call of Duty®: Ghosts
AMD Enduro Technology Profile updates:
XCOM: Enemy Unknown
Need for Speed Rivals
http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx
May resolve intermittent black screens or display loss observed on some AMD Radeon™ R9 290X and AMD Radeon R9 290 graphics cards
Improves AMD CrossFire™ scaling in the multi-player portion of Call of Duty®: Ghosts
Need for Speed Rivals
jel znas mozda jel ista popravlja u bf 4 ??
Kaj AC4 nis ,grrrrr
Na stranici pise: Battlefield 4 - improves performance up to 5%, samo to koliko vidim.
Na stranici pise: Battlefield 4 - improves performance up to 5%, samo to koliko vidim.
Ne to se odnosi na beta6,od tada nema poboljšanja
Sto se popravaka u bf4 tice nema (cak ima i mali drop fps-a), jos uvijek je amd jako los za bf4 u odnosu na nvidiu. Jedini "popravak" u bf4 je za seriju R290 da vise nema black screena a i to jos testiram..
nema nekih znacajnijih poboljsanja kolko vidim tako da ostajem na 9.3 beti
Need for Speed Rivals
Pošto sam novi na ATiju pa me zanima kak je najbolje instalirat nove drivere, da brišem stare (i s čim da ih brišem) ili da nove preko starih stavim (tak sam radio na Nvidiji)?
Nove preko starih i to je to.
Uninstall starih samo ako se novi zbog nekog razloga ne mogu instalirati preko njih.
Nema ni kod mene te opcije :S