Jel mi možete preporučiti neku ok agp karicu za gejming.
Imam doma 2 GHz Athlon (64) i gigu rama
imaš tu neke agp grafe
http://www.ve-mil.hr/Cjenik.aspx#Grp2_Simbol=grafkart&c=000000
radeon 3650, x1950gt ili nvidija 7600gs
da ali ti te grafe koštaju isto kao i nee 2x bolje PCIe grafe. Siguran sam da s konfom i AGP grafom nece biti neki ugodan gamin.Ja bih ti preporučio za igranje na low/med hd2600, a od one 3, naravno x1950gt
Sto se tice grafe, sa Radeonom x1950 ces se stvarno naigrati ako ti DX10 ne predstavlja neki problem.
da, ali vidiš da mu DX10 redstavlja problem jer neće moći vrtiti vistu na gigi rama i tom procu
da, ali vidiš da mu DX10 redstavlja problem jer neće moći vrtiti vistu na gigi rama i tom procu
KUPIO BIH GRAFICKU AGP8X IMAM PROCESOR INTEL CELERON 2,93 ,TRENUTNA GRAFICKA ASUS A9550 1Gb RAM-a DDR.MOZETE MI PREPORUCITI NEKU.
KUPIO BIH GRAFICKU AGP8X IMAM PROCESOR INTEL CELERON 2,93 ,TRENUTNA GRAFICKA ASUS A9550 1Gb RAM-a DDR.MOZETE MI PREPORUCITI NEKU.
Radeon 3650 jer 3850 je pre jaka kartica za takav procesor (nebi bila iskorisštene kako treba). Samo gledaj da ubodeš 3650 sa DDR3 memorijom (iako niti ova sa DDR2 nije loša)
Vista cak i meni ide lagano na dual 2.11 1 gb rama x1650gt i aerom i razliku ne osjetim u igrama na xpu i visti.cak mi je vista bolja al nesmijes u nakrcat programima.
A za agp nije isplativo rade i kupi novu maticnu i ustedi malo para i PCIE i deri jer AGP odlazi u proslost ko i danasnji cd playeri u autu sad polako ali sigurno odlaze cd-i a USB-ovi rulaju :D