Evo,totalni noob sam sto se tice grafickih kartica pa me zanima koja bi pasala u moju maticnu. Danas sam bas donio jednu od 512mb ali ne pase u niti jedan slot pa ne zelim da se to dogodi jos jedamput...
775i65G - kakva graficka kartica pase?
- poruka: 16
- |
- čitano: 5.703
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koliko vidim imaš dosta staru ploču, na tu ploču ti idu samo AGP grafičke kartice, ne proizvode se više (ja mislim), jedino ti je da si kupiš neku rabljenu radeonku 3850 agp.
agp utor ti je inače ovaj crni utor, odmah pokraj hladnjaka.
Ima za kupiti, a jel ti se isplati investicija?
Evo,totalni noob sam sto se tice grafickih kartica pa me zanima koja bi pasala u moju maticnu. Danas sam bas donio jednu od 512mb ali ne pase u niti jedan slot pa ne zelim da se to dogodi jos jedamput...
Za čega ti služi komp?
koliko vidim imaš dosta staru ploču, na tu ploču ti idu samo AGP grafičke kartice, ne proizvode se više (ja mislim), jedino ti je da si kupiš neku rabljenu radeonku 3850 agp.
agp utor ti je inače ovaj crni utor, odmah pokraj hladnjaka.
Ali graficka koju trenutno imam nije u tome slutu,nego u ovome bijelom pod tim smeđim
Ima za kupiti, a jel ti se isplati investicija?
Kolko bi doslo?
Pa evo imam 1gb rama (meni dosta jer koristim xp), 3.06 procesor i sad tu 96mb graficku koja se ne uklapa :D htio bi neku od 512mb za igre
Neces se s time naigrat..S time i grafom od 256/512 MB i San Andreas ce malo kasljucat..a to je igra iz 2005..
Neces se s time naigrat..S time i grafom od 256/512 MB i San Andreas ce malo kasljucat..a to je igra iz 2005..
Ja sam sa GeForce 7600GS igrao San Andreas bez problema , a uz to sam imal 512MB RAM-a i Pentium od 3.0 Ghz !
Imao sam i ja 7600gs i 2.66 celeron.. :)
Igrao sam San Andreas, samo cim ja moram debelo smanjivat rezlouciju ili detalje, nije to to, ono jos se sjecam draw distance..
Pa sve na nekim scenama zasteka, moze igrati, zato sam rekao kasljucati, ali je bitno da je to igra stara 7 godina..ako zeli igrati nesto novije, nece se naigrati, osim ako je na ultra low detaljima..
Na novije igre definitivno moze zaboravit !
Igrao bi samo COD2 ili COD4 po mogucnosti,za nikve druge igre mi ne treba jer imam PS za to. A COD2 sam igrao oko 200h na 1.8 procesoru,512mb ramu i 128 grafickoj pa je igrivo bilo :D
Igrao bi samo COD2 ili COD4 po mogucnosti,za nikve druge igre mi ne treba jer imam PS za to. A COD2 sam igrao oko 200h na 1.8 procesoru,512mb ramu i 128 grafickoj pa je igrivo bilo :D
I da,s tom istom konfiguracijom sam igrao SAMP i sve u redu bilo.