Pozz ekipo , eto kupio sam Sapphire 4870 x2 graficku karticu , posto sam u HZZ ( na burzi ) nisam imao neke velike mogucnosti birati među komponentima , ali zagrizo sam za tu grafu ( u danjasnje vrijeme /facepalm ) i nakon sto mi doslovno explodiralo žblj napajanje "550w" kupio sam XFX.a 550w pro 80+ , ono drzi sad i sve je u redu , ali sad isprobao sam od 9,2 - 12,8 Ati Drivere ( 2 dana hebanja ) znaci drivere pravilno instaliravo , stavljao na bench , uredno full deinstalirao u bootu također , na svim driverima javlja mi se jedan problem , sad neznam dal se tko susreo sa mojom situacijom i ovim radiatorom :) Znaci GPU - Z kaze da : GPU 1 - 100% Load , 65°C // GPU 2 : 0 - 5 % Load , 42°C ... znaci GPU2 je na malo jacem godisnjem odmoru , naime nemam problema sa pregrijavanjem jer sam joj stavio 2 Scyt-a od 120mm . eh sad sta je sljedece zna mi se dogoditi screen freeze , i onda moram ress komp i dalje sve normalno ... doslovno niti jedna komponenta u zivotu me nije vise izludila nego ta grafa
! zanima me koje mi je rjesnje i sta cinit dalje , jer stvarno vise neznam sta da napravim da se razbudi grafa , npr Upalim Far Cry 3 ( Ultra settings 13 - 50 fps ) ali sa sitnim zastekavanjem , upalim pokraj GTA 4 , World of Warcraft druga jezgra se digne na 3 % ( FPS na far cry 3 raste nesto sitno ) ! i nakon nekog vremena screen freeze i opet boot isponova ...
Moja konfiguracija ( molim bez ismijavanja ;) )
CPU : Amd Phenom II x4 945 ( 3,00Ghz ) 6MB L3 Cache
MBO: Asus M4A88TD-M EVO
RAM : G.Skill 6 GB DDR3 1600 MHz
HDD : Hitachi 250Gb
VGA : Sapphire HD 4870 X2 2GB
PSU : XFX Pro 550w 80+
Znam da je Ati napravio ubi te boze drivere za dvoglave graficke i stvarno njih pogoditi kako treba , ima zajebancije .... Eto ako ima tko kakvo adekvatni spas ili da ju uramim na zid ? -.-" Hvala Bugovci :D