260x problem

poruka: 9
|
čitano: 1.090
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
260x problem

Pozdrav.

Evo prije par dana kupio navedenu karticu da posaljem svoju 4670 na zasluzeni odmor. Dosao doma,podigao Windowse u safe modu,preko DDU-a pobrisao sve drivere,stavio novu karticu i skinuo nove drivere sa AMD-ove stranice. Sve je super al imam taj iritantan problem. Kad god igram nesto,svakih desetak minuta mi nestane slike na pola sekunde. To je samo treptaj,al moze biti iritantno. Ne igram zahtjevne igre,vise-manje Hearthstone,Warframe i Guild Wars 2. Dogadja mi se u svim igrama. Probao sam starije drivere i ista stvar. Sad,malo sam googlao,i vidim da je default GPU clock na 260x karticama 1100 MHz,kod mene je 1075. Dal je moguce da je to uzrok problema. Stvarno sam nov u tehnologiji grafickih kartica,dosad sam ih koristio u plug&play varijanti.

Unaprijed hvala na svim odgovorima,komponente koje koristim su pod Moj PC.

breakORdie
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: 260x problem
swampcore kaže...

Pozdrav.

Evo prije par dana kupio navedenu karticu da posaljem svoju 4670 na zasluzeni odmor. Dosao doma,podigao Windowse u safe modu,preko DDU-a pobrisao sve drivere,stavio novu karticu i skinuo nove drivere sa AMD-ove stranice. Sve je super al imam taj iritantan problem. Kad god igram nesto,svakih desetak minuta mi nestane slike na pola sekunde. To je samo treptaj,al moze biti iritantno. Ne igram zahtjevne igre,vise-manje Hearthstone,Warframe i Guild Wars 2. Dogadja mi se u svim igrama. Probao sam starije drivere i ista stvar. Sad,malo sam googlao,i vidim da je default GPU clock na 260x karticama 1100 MHz,kod mene je 1075. Dal je moguce da je to uzrok problema. Stvarno sam nov u tehnologiji grafickih kartica,dosad sam ih koristio u plug&play varijanti.

postoji 4 verzije 260x od 1075mhz i 2 verzije od 1100mhz, ocigledno da imas onu od 1075mhz(to nemre biti problem)! kaj se tice problema s slikom, morat ces se poigrati postavkama, driverima( iako mi ovo tvoje zvuci kao rusenje drivera), monitorom, kablom, i samim os-om! trenutna R serija ima tonu slicnih problema tako da moze biti svasta(znam da nisam pomogao no tak je)!lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2014 1:56 (Stjepanj).
13 godina
260x problem

13.3 driveri za r7 seriju, nista novije inace nastaju problemi (iz licnog iskustva)

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
swampcore kaže...

Pozdrav.

Mozes li samo reci o kojem se brendu tocno radi?

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
13 godina
protjeran
lovac82 kaže...

Mozes li samo reci o kojem se brendu tocno radi?

{#}LP

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
16 godina
neaktivan
260x problem

Isprobao sam nekoliko drivera,nakon svakog racunalo pocisceno od starih. Cak sam reinstalirao Windowse i nakon toga stavio nove beta drivere,posto vidim da se popravljalo nesto sa AOC monitorima,koji je i moj. Problem se jos uvijek nastavlja -_- 

Danas cu probati spojiti stari monitor preko DVI kabela,posto ovaj AOC nema DVI,a kartica nema VGA izlaz. Trenutno je monitor spojen na graficku preko HDMI kabela. Mozda je problem u tome,jer nebi htio reklamirat karticu ako je problem u necem drugom. Javim kako se razvija situacija. Iako primjecujem da se to dogadja samo kad vrtim neku igru,tako da neznam dali bi to moglo biti do HDMI kabela. Sva sreca da je neradni dan...

Lijep pozdrav.

breakORdie
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2014 14:02 (swampcore).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
260x problem

99% problem sa drajverima, stavi one sa cd-a koji ti je dosao uz grafu, sve sto nije 13.3 je haos na toj grafi. Moze biti problem i da grafa nije dobro nalegla...

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
260x problem

Isprobao sam drivere sa CD-a koji je dosao sa karticom. Ista stvar se dogadja. Kazem to je titraj koji traje jako kratko,al je prisutan a nebi trebo biti. Karticu sam i izvadio van nekoliko puta. Stvarno X-files..

breakORdie
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
260x problem

Eto,isproban drugi monitor,spojen preko DVI,i dogadja se ista stvar. Tako da je sigurno do drivera ili do same kartice..

breakORdie
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice