SONY DSC-H50 ili Olympus SP-565

poruka: 2
|
čitano: 2.519
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
SONY DSC-H50 ili Olympus SP-565

Dvoumim se između ova dva modela koja su mi cijenom prihvatljiva ! Molim vas vaše prijedloge i saznanja o njima. Olimpus ima nešto bolji zum i više pixela i uz njega dolazi torbica za njega, dok je sony nešto jeftiniji što je bitna opcija .

SONY DSC-H50        2.399,00

Olympus SP-565     2.699,00

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: SONY DSC-H50 ili Olympus SP-565

Ja ti ne mogu pomoći u odabiru, ali obzirom da imam SONY DSC-H50 mogu ti reći da su fotografije odlične. Nikakvih problema sa mehanikom ni softverom, kvaliteta fotografija je fantastična. Oštre fotke sa prirodnim bojama a za one malo bolje potkovane iskustvom ima modova za ručno podešavanje slikanja. Vjerojatno bi moje odlične fotke ispale još bolje.
Originalna baterija izdrži i više nego se nadaš, ali ako ti nije bed, kupi dodatnu bateriju. Preporuka je original iako košta oko 400 kn. Naime, zamjenska je točno onakva kako i ime govori. Samo je "zamjenska". Već nakon prvog fotkanja skužiš da joj kapacitet nije kakav je deklariran. Zato i je oko tri puta jeftinija od originalne. vjerojatno ovdje vrijedi ona stara: "Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari".

Dobro je kupiti u startu memorijsku karticu večeg kapaciteta od one koja dolazi sa fotićem.

Ah, da...i video snima odlično! Stvarno odlično!

Toliko o ovom Sony fotiću. Možda ti pomogne pri odabiru.

Evo ti par fotki, iako ovdje nisu u full-rezoluciji. Okvirno, to je to.Namigiva

Bled Bled
Marija Bistrica Marija Bistrica
Rode Rode
Rode-zoom Rode-zoom
Klopa Klopa
Njama-njama Njama-njama
Njama-njama_makro Njama-njama_makro
Ludbreg Ludbreg
Mjesec-zoom-Sony fotić Mjesec-zoom-Sony fotić
-Mrcina u duši-
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2009 20:59 (Mrljavi).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice