imam jedan stariji digitalni fotic koji ne moze ugurati memorijsku karticu u utor.. mozda je nes puklo ili se mora zamjeniti utor za memorijske kartice.. al aparat radi savrseno... samo me zanima kolko ce to kostati?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mislim smijesno je pitat koliko ce kostat, a neznas ni sta mu je... mozda ti se zaglavila poluga, mozda je sve polomljeno a mozda aparat cak koristi i film :)
(bez ljutnje, ali moras dat vise info za koristan odgovor)
jedan dan je radio savrseno a drugi dan sam uzeo memorijsku da prebacim slike i slucajno sam stavio u krivu stranu memorijsku i nes je skrcnulo... i vise nije htijelo uci... pa sam pomislio da nije nes s utorom.. i da probao sam s jos nekim karticama i nije radilo... i koristi xD kartice
e onda nisam dovoljno "mocan" da ti pomognem, sorry, kontaktiraj nekog servisera
uzeti telefon? nazvati servis?

svašta :D
Pa ti baš sve uspiješ pokvariti, prvo grafa, sada fotić, ne dolazim ja blizu tebe
Odi na servis i nek ti promjene utor, ako imaš garanciju nekošta ništa (barem mislim)
Pa ti baš sve uspiješ pokvariti, prvo grafa, sada fotić, ne dolazim ja blizu tebe
Odi na servis i nek ti promjene utor, ako imaš garanciju nekošta ništa (barem mislim)
Onda nemaš vjerojatno garanciju. Hoćeš li ga nositi na servis??
a di je taj servis?
E odi na olympus.hr i pogledaj
prije cu ga poslati postom..heh.. malo mi je daleko...
Namjeravaš li uzeti možda novi jer ovaj je malo stariji?
Namjeravaš li uzeti možda novi jer ovaj je malo stariji?
Aha onda OK
star je ja mislim 3 godine...ugl evo slike