Olympus neznam koji

poruka: 18
|
čitano: 4.836
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Olympus neznam koji
pitanje

imam jedan stariji digitalni fotic koji ne moze ugurati memorijsku karticu u utor.. mozda je nes puklo ili se mora zamjeniti utor za memorijske kartice.. al aparat radi savrseno... samo me zanima kolko ce to kostati?

XFX ATI RADEON HD4850 XXX (R.I.P.)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Olympus neznam koji
dali si siguran da "guras" pravu karticu ?

mislim smijesno je pitat koliko ce kostat, a neznas ni sta mu je... mozda ti se zaglavila poluga, mozda je sve polomljeno a mozda aparat cak koristi i film :)
(bez ljutnje, ali moras dat vise info za koristan odgovor)
17 godina
neaktivan
Olympus neznam koji
autorov komentar

jedan dan je radio savrseno a drugi dan sam uzeo memorijsku da prebacim slike i slucajno sam stavio u krivu stranu memorijsku i nes je skrcnulo... i vise nije htijelo uci... pa sam pomislio da nije nes s utorom.. i da probao sam s jos nekim karticama i nije radilo... i koristi xD kartice

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2009 0:24 (Dodge_167).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Olympus neznam koji

e onda nisam dovoljno "mocan" da ti pomognem, sorry, kontaktiraj nekog servisera

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Olympus neznam koji

uzeti telefon? nazvati servis?

Neodlučan

svašta :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa ti baš sve uspiješ pokvariti, prvo grafa, sada fotić, ne dolazim ja blizu tebeSmijeh

Odi na servis i nek ti promjene utor, ako imaš garanciju nekošta ništa (barem mislim)

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4 Intel Core2Duo E6600, Intel DG965WH, 2x 2GB PQI DDR2 800MHz, Gainward HD4870 Golden Sample (790MHz GPU, 1100MHz memorija) , Seagate 320GB i 500GB, Coolermaster CM-690, Raptoxx 750W Windows Vista Ultimate Service Pack 1 32-bit
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2009 14:45 (Oly_E3).
17 godina
neaktivan
autorov komentar
Oly_E3 kaže...

Pa ti baš sve uspiješ pokvariti, prvo grafa, sada fotić, ne dolazim ja blizu tebeSmijeh

Odi na servis i nek ti promjene utor, ako imaš garanciju nekošta ništa (barem mislim)

ja jednostavno nemam srece s takvim stvarima..heh.. kupio sam si novi mobitel i za dva dan ga posalo na servis(ja mislim da je to rekord).... 
17 godina
neaktivan
autorov komentar
Oly_E3 kaže...

star je ja mislim 3 godine...ugl evo slike

16 godina
neaktivan
Olympus neznam koji

Onda nemaš vjerojatno garanciju. Hoćeš li ga nositi na servis??

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4 Intel Core2Duo E6600, Intel DG965WH, 2x 2GB PQI DDR2 800MHz, Gainward HD4870 Golden Sample (790MHz GPU, 1100MHz memorija) , Seagate 320GB i 500GB, Coolermaster CM-690, Raptoxx 750W Windows Vista Ultimate Service Pack 1 32-bit
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Olympus neznam koji
autorov komentar

a di je taj servis?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Olympus neznam koji

E odi na olympus.hr i pogledaj

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Olympus neznam koji
autorov komentar

prije cu ga poslati postom..heh.. malo mi je daleko...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Olympus neznam koji

Namjeravaš li uzeti možda novi jer ovaj je malo stariji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar
Oly_E3 kaže...

Namjeravaš li uzeti možda novi jer ovaj je malo stariji?

imam ja novi mju840 al ovaj ej od moje stare...
16 godina
neaktivan

Aha onda OK

17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

vraga niš ne košta. ako si sam skrivio kvar nema garancije

17 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...
Oly_E3 kaže...

star je ja mislim 3 godine...ugl evo slike

mju 300, 2003.
17 godina
neaktivan
Wolverine kaže...
Oly_E3 kaže...

vraga niš ne košta. ako si sam skrivio kvar nema garancije

jednom mi je pao moj sony w55 i objektiv se skroz savinuo, znači potrgo skroz i odnesem ti ja njega na servis i kažem liku čuj fotić je tu garancija je tu al mislim da mi garancija neće trebat pao mi je na pod a lik će ti meni: ok meni je drago da mi nisi prodavo maglu i probo mi ga podvalit kao neznaš šta je bilo profurat ću ga ja tebi pod garanciju ja paf gledam u njega nemogu vjerovat! i tako ga on meni fino popravi ja jako zahvalan sve super sve pet, i nakon mjesec dana padne mojoj sestrični moj fotić i desi se ista stvar značu objektiv se savine i ja poludio ali mislim si pa kaj mogo mi je jednom profurat pod garanciju moći će i drugi put i dođem ja u servis ista priča pao mi je tu je garancija al mislim da mi neće trebat...  Samo što ovaj put nije bio onaj lik! neki drugi lik uzme fotić pogleda ga i kaže ovdje treba stavit kompletno novi objektiv ne prolazi pod garanciju cijena popravka 600 kn! samo sam se pokupio i nisam se više vratio

al zato sad imam svoj pentax K-m!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice