Memorijska kartca fotića

poruka: 7
|
čitano: 7.576
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Memorijska kartca fotića

Posjedujem fotoaparat Olympus FE-190 koji koristi xd kartice, no odjednom, bez nekih radnji osim prebacivanja fotografija s računala prikom uključenja se pojavi poruka Formatiranje i ispod Isključivanje. Budući da na njemu imam neke dobre i nerazvijene fotografije htio bih ih vratiti, a prilikom spajanja na računalo windows ga vidi kao izmjenjivi disk, no otvaranjem dobije grešku. Probao sam s GetDataBack no on se nije nalazio na listi.

Postoji li rješenje kako vratiti izgubljene slike?

lista lista
windows windows
-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 20:04 (Ag008).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Memorijska kartca fotića

Skini i instaliraj ovo ..

Sa umetnutom mem.karticom , spoji digitalca na komp ..

Pod My Computer i pod E: ili F: ce ti biti mem.kartica ..

Pokreni PC Inspector Smart Recover i kad se loada postavi putanju koju hoces "spasit" ..

1.Odaberi slovo (E: ili F: )

2. I odaberi mapu gdje ce fotke bit spremljene ..

Klikni "Start" i pusti da program odradi svoje ..

Kad zavrsi nadi tu mapu di ih je spremio i uzivaj u svojim fotkama .. :)

0 0 hvala 1
17 godina
RE: Memorijska kartca fotića

Isto, program ga ne nađe na popisu

15 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Posjedujem fotoaparat Olympus FE-190 koji koristi xd kartice, no odjednom, bez nekih radnji osim prebacivanja fotografija s računala prikom uključenja se pojavi poruka Formatiranje i ispod Isključivanje. Budući da na njemu imam neke dobre i nerazvijene fotografije htio bih ih vratiti, a prilikom spajanja na računalo windows ga vidi kao izmjenjivi disk, no otvaranjem dobije grešku. Probao sam s GetDataBack no on se nije nalazio na listi.

Postoji li rješenje kako vratiti izgubljene slike?

Ag008 kaže...

Isto, program ga ne nađe na popisu

hmm ..

onda nezz kaj je .. :S

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/tutorial-otkljucavanje-sony-ericsson-telefona/63771.aspx
17 godina

Čini se da sam izgubio fotografije Mršti se

15 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Čini se da sam izgubio fotografije Mršti se

Možda da probaš kod nekog profija , da ti proba spasiti slike sa mem.kartice ..

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/tutorial-otkljucavanje-sony-ericsson-telefona/63771.aspx
16 godina
neaktivan

Hvala ti, i meni je pomogao ovaj program obnoviti slike koje mi je izbrisao virus sa USB ključa.

Koji se sam prekopirao na XD katricu od fotoaparata (bila je u računalu) čim sam na računalo priključio USB ključ od prijatelja..

Esset NOD 32 je izbrisao viruse ali je izbrisao i Boot sektor XD kartice, tako da su slike bile i dalje na kartici ali ih Windows nije vidio.

Izgledalo je kao da je kartica prazna mada to nije bila...

Probao sam sa nekoliko programa ali su svi neke demo verzije i omogučavaju da samo vidiš sadržaj kartice a ne da taj sadržaj

i obnoviš, ustvari da ga vratiš u prvobitno stanje, za to ga je portebno kupiti...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice