Kulturalije

poruka: 5
|
čitano: 1.168
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kulturalije

dakle, za koje ne zanimaju samo brojkice (a može i za vas sa brojkicama) Smijeh

pozivnica prva:

U Muzeju za umjetnost i obrt u utorak 10. 3. 2009. otvorena je izložba Doživjeti Zagreb 1930-ih : Đuro Janeković Fotografije. Izložba predstavlja ostavštinu jednog od prvih fotoreportera u Hrvatskoj. 

Ovaj opus najznačajnije je otkriće poslije izložbe Fotografija u Hrvatskoj 1848 – 1950 i nadopunjava  stilsku panoramu tridesetih.
Izložba predstavlja cjelokupno sačuvano djelo kroz originale, printove načinjene iz originalnih negativa i dokumentarni materijal o autoru. Kako ostavština sadrži oko 1700 fotografija, a na izložbi će biti izloženo 213 eksponata, izložba uključuje i prezentaciju ostalog dijela u digitalnom obliku.

Izložba ostaje otvorena do 12. travnja 2009. godine.

više o izložbi - http://www.muo.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=319&Itemid=1

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2009 9:55 (draenei).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kulturalije

E zakon!

Baš sam neki dan sa kolegicom na poslu raspravljao kako bi volio vidjeti slike Zagreba iz prošlosti. Odnosno lokacije u Zagrebu prije mnogo godina i danas.

Ovo je dosta blizu tome što sam htio vidjeti. Definitivno idem na ovo.

I have visited the hidden parts of the world. I have fought in both world wars, served the liberty in many others. I have saved the world from alien invasions and mutants. I have won the olimpics, and i was awarded the world footballer of the year award. I'm a gamer. And what have you done recently?
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2009 9:58 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan
Kulturalije

zvuči zanimljivo, nisam godinama bio u muzeju stvarno bi mogo otić!

joj dajte pogledajte ovu fotku di peru jelačića sa vatrogasnim šmrkom! jel se to još uvijek radi? nisam nikad čuo za to?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kulturalije

sad je valjda moderan ban koji se sam čisti :D

no, šalu na stranu, nemam pojma, al mislim da nikad nisam vidjela da ga peru :/

o izložbi sam čula skroz pozitivne reakcije, ja se spremam slijedeći tjedan :)

17 godina
neaktivan
Kulturalije

sigurno je sav zasran od golubova, a jadan

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice