Best buy digitalac do 1200 kuna

poruka: 11
|
čitano: 4.276
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Kao što i sam naslov kaže, tražim best buy digitalac do 1200 kuna. Namijenjen je početniku i ne mora biti najjače što je svijet digitalaca ikada vidio, ali mora doć opremljen sa memorijskom karticom, ne smije biti previše težak (za žensku ruku) i slično tome, što već sve ide sa best buy etiketom. Trebao bi biti dobavljiv u Ve-milu ili HGSpotu, pošto mi je tako dosta jednostavnije nabaviti ga, iako to nije apsolutna nužnost.

Hvala na odgovorima.

Down goes the window, out goes the heat!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kojeg god kupio za 1200 kn, nećeš fulati - svi su isti.

prošeći se do ve-mila/hgspota, nađi nekog koji ti se najviše sviđa a da ti odgovara cijenom, i kupi.

ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vidi ove nove Sony iz W serije aparate ili Canon Ixus..

0 0 hvala 0
17 godina

@ elkarrde Hvala na odgovoru, ali ja sam pitanje postavio upravo zato što znam da je 1200 kuna ograničena svota, pa bi želio što konkretniji savjet da ne ušetam tek tako u dućan i pokupim bilo šta Osmijeh

@ File Hvala na konkretnom odgovoru, čekirat ću Namigiva

Imaš još neko koji savjet?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Best buy digitalac do 1200 kuna
asusdvd kaže...

@ elkarrde Hvala na odgovoru, ali ja sam pitanje postavio upravo zato što znam da je 1200 kuna ograničena svota, pa bi želio što konkretniji savjet da ne ušetam tek tako u dućan i pokupim bilo šta Osmijeh

do 1200 kn su svi gotovo identični, i optički, i mehanički, i softverski. konkretnije ti nebi znao odgovoriti, meni svi ti kompakti izgledaju poprilično tužno (po specifikacijama, ne dizajnerski ;)).
ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.
16 godina
neaktivan
elkarrde kaže...
asusdvd kaže...

do 1200 kn su svi gotovo identični, i optički, i mehanički, i softverski. konkretnije ti nebi znao odgovoriti, meni svi ti kompakti izgledaju poprilično tužno (po specifikacijama, ne dizajnerski ;)).
 Tužno oni po specifikaciji izgledali ili ne, za 1200 kuna se ne može više ni očekivat, a i većini prosječnih korisnika to što nudi ta kategorija fotoaparata je sasvim zadovoljavajuće Namigiva
Noli turbare circulos meos.
17 godina
neaktivan
FiZor kaže...
 Tužno oni po specifikaciji izgledali ili ne, za 1200 kuna se ne može više ni očekivat, a i većini prosječnih korisnika to što nudi ta kategorija fotoaparata je sasvim zadovoljavajuće Namigiva
no, da, slažem se potpuno. Namigiva

rekoh da meni tak izgleda, naviklom na SLR.
17 godina
Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

8mp...jel to malo za te pare?

Odi na google i upiši SEARCH...:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
El Maniachi kaže...

8mp...jel to malo za te pare?

Nije sve u megapixelima...8 je dovoljno.
17 godina
Mitch kaže...
 Ako nitko nema prigovora na ovaj prijedlog ili još neku ideju, mislim da uzimam ovoga.

Hvala Namigiva
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice