Ajde svi koje vole ovu vrstu glazbe nek se uključe. Nek navedu najbolje izvođače(osobno mišljenje), pjesme itd.
Nek se uključe i ostali koji slušaju ostalo(rock,hip-hop,pop...itd.) te nek kažu mišljenje o ovoj vrsti glazbe.
Ajde svi koje vole ovu vrstu glazbe nek se uključe. Nek navedu najbolje izvođače(osobno mišljenje), pjesme itd.
Nek se uključe i ostali koji slušaju ostalo(rock,hip-hop,pop...itd.) te nek kažu mišljenje o ovoj vrsti glazbe.
Paprika Korps.
Meni najžešči bend. Od pjesama Mind Explorer.
Paprika Korps.
Meni najžešči bend. Od pjesama Mind Explorer.
Bob Marley, UB-40, Zion Train, The Fugees
Reggae je zakon.
Bob Marley, UB 40, dobar ritam, opuštajući, najbolje po ovim vrućinama zavalit se negdje u hladovinu, pustit reggae, neko hladno piće i briga te za sve!
Bob Marley, UB 40, dobar ritam, opuštajući, najbolje po ovim vrućinama zavalit se negdje u hladovinu, pustit reggae, neko hladno piće i briga te za sve!
Evo da ja nabrojim bar izvođača koje volim: Peter Tosh, Bunny Weiler, Barington Lewy, Lee Scratch Perry... itd...
Stephen Marley, Ky-many Marley, Damien Marley i Ziggy Marley
Svi sinovi velikana Boba i odlični pjevači
Iako je Ky-many više reper nego raggie
Ma stvar je za ljeto, za plažu savršena, naviješ nešto, ležeš, eventualno se okupaš koji puta... Savršenstvo, naročito ako je neka manja plaža i s dobrom si ekipom.