vise softvera i igrica u game masteru
Što bi željeli čitati u novom Bugu
- poruka: 2.129
- |
- čitano: 632.899
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Butcherov tekst o nazivu raznih životinjskih vrsta u rpgovima, te povjesti istih (naziva, ne butcherovih tekstova)
Htio bi veliki test Touch-Screen mobitela.. i to da bude TEMA BROJA. (kapacitivni ili rezistivni ekran, po čemu je iphone bolji a po čemu lošiji, uređaji za mase i oni za napredne korisnike itd.)
Znam da Bug nije časopis za mobitele ali to su kao džepna računala jel, popularnost je ogromna, izašlo je već puuuno uređaja... Mnogi ljudi se ne mogu odlučiti koji kupiti, a nemaju baš prilike isprobati SVE modele.
HTML i CSS tutorijale kakvi su sad u Enteru!!!
Ja bi htio usporedbe različitih coolera i usporedbe kučišta (ispod 1000 kuna)
Overclockanje
Hrpa novih procesora i odrediti best buy srednjem rangu korisnika
Grafičke malo obradit također best buyy
Recenziju XP Mode-a.
Neznam, al mene vise zanima software, testiranje, usporedba besplatnih i onih s ciframa :) !
MW2!
Sažemo se sa gornjim postom.
Moj glas
win 7
XP mode
Moj glas
win 7
XP mode
a o cemu tu imas pisat??
Volio bih malo više samogradnje ovaj mjesec...
Moj glas
win 7
XP mode
Prosli broj 203 je pisao o tome...
To sto ti ne kupujes BUG vec samo zelis da pricas...
Moj glas
win 7
XP mode
Prosli broj 203 je pisao o tome...
To sto ti ne kupujes BUG vec samo zelis da pricas...
Pričali su da će to biti dostupno. Ali nisu napravili recenziju.
samsung spinpoint F3 1TB i 500GB vs WD bleki 1TB/2TB i WD 500GB bleki
Navedeni diskovi su tu negdje po brzini, možda mala prednost samsungu. Cijene su odlične oboma, wd je skuplji trun.
MW2!
Dobro da iz paštete ne izlazite...
da stave malo vise nekog korisnog ali bespaltnog software....i o mobachima da naprave neke usporedne testove,mozda testove mobilnih os-ova :)
da naprade o mobitelima reportazu o 10 najtrazenijih,da stave best buy,bug-ov izbor slicno kao i sa laptopima,monitorima...da unesu nesto novo
Možda malo o virtualizaciji, VirtualPC (+XP mode), VMware, VirtualBox, itd?
da naprave promociju igre erepublik, kao što je to napravio gameplay
test SSD-ova dostupnih u hrvata
Pošto se vec duze vrijeme ne mogu odlucit koja graficka kartica bi mi dobro stajala neka stave test novih grafickih kartica i procesora do 1200kn...
Volio bi da u BUG-u bude jedna velika tema o overclocku, od samog clockanja, preko odabira matične ploče i procesora za overclock do hlađenja i savjetima za hlađenje. Ja se ne sjećam da je to bilo odavno ili ikako, bilo je overclocku ali sve kratko i površno
S obzirom na veliku ponudu,
test portable setova software
Portable Apps, Lupo Pen Suite itd
Test free pdf software
malo o steamu...
Bio je veliki test u broju 199: http://www.bug.hr/bug/lipanj-2009/94259.aspx
U prošlom broju su prikazana dva najnovija modela: http://www.bug.hr/bug/tekst/corsair-p128-128-gb-intel-x25-m-g2-80-gb/94676.aspx
Volio bi da u BUG-u bude jedna velika tema o overclocku, od samog clockanja, preko odabira matične ploče i procesora za overclock do hlađenja i savjetima za hlađenje. Ja se ne sjećam da je to bilo odavno ili ikako, bilo je overclocku ali sve kratko i površno
Slažem se...
Ali nikakav video, web tutorial i "šta-ja-znam" ne mogu objasniti neki postupak bolje od papira...Točnije BUG-a!!!