Vaša Restart vremena
- poruka: 328
- |
- čitano: 161.778
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Nije baš nešto posebno.
Dobar wallpaper
O.T.sry
et meni je doslo 65 sec na winXP, neda mi se ss postat xD tak je lose vrijeme xD
reinstaliro taman windowse na bratovom kompu xD...
CPU: Athlon 3200+@2,5GHz
RAM: 512mv DDR1 @400MHz
Nego, nadam se da su svi svjesni da je užasno lako promjeniti ovu skriptu i da bi ista mogla prikazivati bilo što...
Ne treba promjenjivat skriptu, treba ovo
WindowsXP=msgbox("Your computer restarts in 0 seconds",72,"Restart-Time")
spremis kao .vbs
ili umjesto nula stavis koji god hoces broj
Očito to nitko ne kuži. Primite se pravih benchmarka u kojima nema varanja, ovako ja stavim da se moj resetira za 10s.
Meni 96 sekundi wtf..
ma nije bas lose .. oni rezultati sa 30 i manje sekundi su fake.. to je sigurno
Kupi ssd pa ces vidjet...
Moram priznati da dijelim to mišljenje, jer moje Windoze rade uistinu savršeno... sama kofiguracija je neloša... procesor radi na daleko većim vrijednostima nego na standardnima.... disk je uvijek defragmentiran, svi nepotrebni servisi su ugašeni itede... oliti, poprilična sam picajzla po pitanju održavanja cijelog sustava.
I kada pogledam koliko mom kompu treba da se upali... to je uistinu brzo... koliko mu treba da se resetira, isto tako ... ali je jednostavno normalno da dosta vremena treba proći dok posta, pa još "izgubim" 2-3 sekunde na GRUB-u i onda se windosi za čas loadaju ... i to je pedesetak sekundi.... sasvim normalno i očekivano, nikako sporo.
Evo morao sam napravit
da ti pokazem... s time da su windowsi mjesec i pol dana stari dakle i igrice i programcici su na njemu...samo sto sam snimio sa mobitelom pa je malo losije kvalitete..
a imao sam publiku kad sam prvi puta stavljao winse na ssd.. hehe to je bio dozivljaj sa prze od post screena za 13min...pozz
Evo morao sam napravit
da ti pokazem... s time da su windowsi mjesec i pol dana stari dakle i igrice i programcici su na njemu...samo sto sam snimio sa mobitelom pa je malo losije kvalitete..
a imao sam publiku kad sam prvi puta stavljao winse na ssd.. hehe to je bio dozivljaj sa prze od post screena za 13min...pozz
istina, ja bio prisutan kod instalacije windowsa na ssd i onog restart vremena.
Ajm a bilivr :D
Hahah..sram me rec kolko se restarta..98 sekundi..
Mozda zbog toga sto su Windowsi na HDD-u starom 5 godina i sto je pun podataka, a Vista 32-bit je instalirana prije 10 mjeseci..Jeli do toga mozda? Jeli mozda problem mali cache na HDD-u?
Mislim da je kompjuter dosta jak da se brze resetira..
--
Update, ako stavim novi Windows 7 da li ce se brze resetirati?
I da, na tom HDD-u su i Vista i XP tako da biram dok palim racunalo, mozda je i u tome problem..
kad sam ga prvi put restarto bilo je 90 sec
i onda sam iso se zezat da vidim dal ce skuzit ako stisnem restart kad mi pokaze onaj prozor "these programs still need to close:" , i skuzio je ocito jer mi je napiso da mi se komp restarta 300 sec :P
Nakon instaliranja sedmice na noviji HDD i formatiranja starog diska, kompjuter se pali i spreman je za rad za oko 42-45 sekundi !
Kasnije cu probati ono sa resetiranjem !
To je sada puno brze :D
Ooo..lijepo vrti ovaj Spinpoint...još kad ga uparim sa ovim drugim (RAID0)..bubnem friške winse..bit će još bolje..
Približavam se ovima sa SSDovima..=)
Heh, na mome starome kompu si mogao restartat, otic po pivu, pa po gajbu pive, ispit sve i onda se upalio :D
a evo meni na xp-u 44 sec
ljep rezultat samo na pocetku teme pise samo win7 / vista se uzima u obzir tako da steta :(
auu los sam 61sec ... dobro ipak oba dva hdd od 80gb puni stari 4 godine i jos stime pata :D