Zbog nedostatka vremena, update ce malo da kasni ali do petka ce biti sve sređeno. Izvinjavam se.
Update svih mojih tema ide u petak, samo da se zna.
Ford Eleanor -Phenom ll x4 955BE@3200 MHz - 11m 43s
Evo da malo skinem te Phenome
Score bi bio daleko bolji da nemam problema sa memom i frekvencijama...
Intel Core i3 550 @ 4.42 GHz, G.Skill 2*2GB @ 1104 MHz - 11:24
Score bi bio daleko bolji da nemam problema sa memom i frekvencijama...
Intel Core i3 550 @ 4.42 GHz, G.Skill 2*2GB @ 1104 MHz - 11:24
Da malo podebljam rezultat... Igram se sa latencijama i frekvom meme.
Intel Core i3 550 @ 4.42 GHz, G.Skill 2*2GB @ 1472 MHz - 11:15
Da malo podebljam rezultat... Igram se sa latencijama i frekvom meme.
Intel Core i3 550 @ 4.42 GHz, G.Skill 2*2GB @ 1472 MHz - 11:15
Sutra cu svoga na 1.5V i koliko ide pa ces vidit
Evo rekao Marko da odvrtim na 3.4GHz..
mate960- Athlon x4 (unlocker) @3.4GHz (cnq ON) - 13m 19s
Memorija zayebava zesce..
Athlon II X4 620 @3400MHz - 11:01
Ja gledam zasto je razlika ovolika od moga na istom taktu, i onda shvatim da tvoj ima 6MB L3, pa to je Phenom
Ljudi, vezano za update, nisam kod kuce trenutno, pa kad uhvatim dovoljno vremena uradim update.
Hvala na razumijevanju.
Ma nije, to sam uslikao tijekom renderiranja da se vidi CPU-Z u loadu, jel imam QnQ uključen pa čim završi smanji takt i napon.
E narode, kuci sam, ide update do veceras.
E narode, kuci sam, ide update do veceras.
Nemoj se odma zamarati, tek si dosao s odmora :P
AMD FX 8120 @ 4.4Ghz : 05m 24s
Ma nije, to sam uslikao tijekom renderiranja da se vidi CPU-Z u loadu, jel imam QnQ uključen pa čim završi smanji takt i napon.
Znači moramo ti vjerovat na riječ da je vrijeme 05:24.
Pa da, zašto ne . Trebala bi kroz par dana sletjeti dugo očekivana Noctua NH-D14, pa će bit i na višim taktovima :). Od prijašnjeg vlasnika imam informacije da CPU može potegnut fino
.
Pazi, nemoj da ti napajanje bude bottleneck uz malo žešći overclock.
Low leakage chip, manja potrošnja ( to može biti i 10 % razlike ) a moj je low leakage. Uzmi zdravo za gotovo pola ovih reviewa i njihove potrošnje radi toga. PCExpert, naš portal, je dobio potrošnju cijelog sustava sa FX-om na 4.85Ghz, 1.5V od 400W u loadu !! A to je iz zida, znači da sustav troši 10-ak % manje ( ovisi od efikasnosti napajanja ), možda 350W. Isto tako lega sa overclockers foruma potegne sa nekakvim bezveznim napajanjem od 600W sa 1.5V i oko 5.0Ghz. Ja neću ić sa naponom od 1.5V jel ipak poteže FX fino struje da nebi ostao naglo bez napajanja, pripaziti ću .
Poprilicno zanimiljivo score je skoro 15s bolji od mog i5 3570K na 4.6GHz. Nesto sto je rijetkost.
btw update je gotov, pregledajte, ako ima gresaka, PM.
Za sada drzim samo top 10, lista ce biti naknadno prosirena na top 20 zbog velikog odziva ne bench.
ma covjek misli da za sve živo mora biti intel hbte i da je intel svetinja.. katastrofa nešto tipa vlada za evg-a
ma covjek misli da za sve živo mora biti intel hbte i da je intel svetinja.. katastrofa nešto tipa vlada za evg-a
Sta je s tobom covjece? Gdje sam rekao da je Intel svetinja, jednostavno AMD nema konkuretan CPU ni po cijeni ni po perfomansama. Phenom se ne prozivodi vise tako kad njegove zalihe nestanu, nece biti opste smisla uzeti AMD CPU, a ako netko misli da je FX bolji od SB/IB,to nije moja stvar, svak zivi u svojim uvjerenjenima. Dalje, da je FX bolji od SB/IB, uzeo bih ga, ali ovako ..... Nisam fanboy da ne bude zabune(iako to ocigledno mislis), imam AMD grafu, ali cinjenice su cinjenice FX ima oko 50% manji IPC od SB/IB, i tu je kraj diskusije. Nitko sem tebe nije imao prituzbu na mene ili na moje postove, jer sve sto pricam, pricam sa jakom pozadinom i dokazima. I da, ne spamaj mi temu.
bahrija-intel i5 2500k@5000mhz -5:48
Meni je 1.312v u full loadu,a inače s CnQ u idleu 0.920v.Ovo je po meni vrlo visoko za stock?
e fakat ti pojma nemam, kak sam ga dobio tak sam i ostavio, nisam nis prcko po biosu