Tomos Flexeril 25 SM

poruka: 17
|
čitano: 6.871
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Tomos Flexeril 25 SM
Njuškajući po netu naša o sam ovo http://www.tomos.si/article.aspx?articleid=57137 pa me sada zanima dali je to moguće voziti u hr kao :pomoćno pješačko sredstvo a zakon kaže da je : 50) »pomoćna pješačka sredstva« su naprave poput motornog romobila, motornog bicikla i sličnih vozila s dva ili tri kotača čija snaga motora može postići brzinu na ravnoj cesti do 30 km/h.
14 godina
neaktivan
Tomos Flexeril 25 SM

vjerojatno se i može, al što ti nije bolje uzet recimo bicikl za ovu cijenu , a koliko vidim ovo košta više od 1000 eura a za te pare imaš odličan bicikl
i kod bicikla nemaš gorivo, zdravije ti je, a i što će ti 25 km/h to je presporo, biciklom možeš puno brže ići.. 
eto to ti je moj prijedlog.

Ivan
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 17:33 (8888800000).
13 godina
neaktivan
Re: Tomos Flexeril 25 SM
ma meni je dosta samo da ne moram pedalati.
14 godina
karabaja13 kaže...
ma meni je dosta samo da ne moram pedalati.

sto nebi onda nesto ovako?

elektricni bicikl koji ide ~45 km/h i podjednaku autonomiju uz smanjenje brzine na ~ 30 km/h(normalna gradska voznja)

http://www.slike.com/slike/screenkfk.jpg
13 godina
neaktivan
Tomos Flexeril 25 SM
imao sam već ele.bicikl i nisam zadovoljan zato što se baterije dugo pune, a s njima mogu preći 50 km.
15 godina
Tomos Flexeril 25 SM

Ma, sumnjam da bu te HR MUP uhvatio. Tj. ovi tu naši puste kad prođeš s ne registriranim tomosom....a ne ovim.

Had a dream, I was king, woke up, still king.
16 godina
neaktivan
Tomos Flexeril 25 SM

mislim da bas i nece ici kod nas tako....vjeruj mi.

a i niti toliko lud da das tolike novce za motoric koji ide 25kmh.?

iako mislim da taj motor moze postici brzinu 45kmh.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
16 godina
neaktivan
Tomos Flexeril 25 SM

kupi si rađe neki kineski 2T scooter u oglasniku za 2500 kn i juris barem 70 km/h, kad skines blokade

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
13 godina
neaktivan
Tomos Flexeril 25 SM
mene samo zanima dali s time mogu se voziti kao bicikl s pomoćnim motorom to jest bez registracije i vozačke dozvole , da ne moram pedalati 13 km do škole i nazad.
16 godina
neaktivan
karabaja13 kaže...
mene samo zanima dali s time mogu se voziti kao bicikl s pomoćnim motorom to jest bez registracije i vozačke dozvole , da ne moram pedalati 13 km do škole i nazad.

nazovi mup ili im posalji mail, dobit ces odgovor.

iako ja mislim da nece ici.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
15 godina
Tomos Flexeril 25 SM

Vidi ovo. Jest da je malo staroverski, al ak te baš tolko stid, sakri ga nekud :D

http://www.njuskalo.hr/mopedi/tomos-rog-49-cm3-oglas-3037630

Samo ugasiš motor i guslaš na pedale kad je murija blizu :D

Had a dream, I was king, woke up, still king.
16 godina
neaktivan
karabaja13 kaže...

nema teoretske šanse da to mozes legalno vozit bez vozacke , ipak je to 49ccm, normalni moped. ali ovo bi mogo voziti http://miles.com.hr/shop/product.php?id_product=110

13 godina
neaktivan
Tomos Flexeril 25 SM
meni treba nekakav benzinski motor ne električni
16 godina
neaktivan
karabaja13 kaže...
meni treba nekakav benzinski motor ne električni

onda zaboravi bez vozacke

13 godina
neaktivan
Tomos Flexeril 25 SM
pa kako onda voze onaj stari solex bez vozačke
13 godina
neaktivan
Tomos Flexeril 25 SM
pa dali bi na bicikl mogao staviti nekakav benzinski motor da ide 30 km/h i da ga vozim bez vozačke i registracije.
16 godina
karabaja13 kaže...
pa dali bi na bicikl mogao staviti nekakav benzinski motor da ide 30 km/h i da ga vozim bez vozačke i registracije.

bolji si plati taksi ili stedi za registraciju,ne znam sta biti,benzinski motor koji ide 50-60,ne trosi puno,ne trazi registraciju i ne trazi polozen vozacki ispit.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice