Kao što sam napisao kupujem skuterčić...
Naravno kinezi...i ostali
Imam svoj razlog zašto ga uzimam...nerazumijem se baš u motore pa da i ovdje priupitam za savjete kojeg uzeti. :))
Kao što sam napisao kupujem skuterčić...
Naravno kinezi...i ostali
Imam svoj razlog zašto ga uzimam...nerazumijem se baš u motore pa da i ovdje priupitam za savjete kojeg uzeti. :))
Gledaj...ne želim ispitivati zašto baš kineza itd...
Ali želim te pitati zašto bolje nebi uzeo nekog Tomosa, ili polovni skuter od 3000-4500 kn a da nije kinez!?
Gledaj...ne želim ispitivati zašto baš kineza itd...
Ali želim te pitati zašto bolje nebi uzeo nekog Tomosa, ili polovni skuter od 3000-4500 kn a da nije kinez!?
Sve je kinez/japanac (azijac) napravio.
Znaš dobro na šta mislim. :)
Može !!
Tomosa ne, ali polovnog skuter da nije kinez bi uzeo ali nema baš očuvanih u mome kraju a ništa dalje od moje županije nebi ni uzimao (daleko mi je) !
Da, to je gadno kad ih nema baš puno, ili puno očuvanih a nećeš dalje od svoje županije.
Ja sam imao Piaggia Zippa 50 i bio sam zadovoljan s njime, ako budeš uzimao neki polovni gledaj da bude ili Piaggio, Gillera itd...i da ne bude jako skup.
Al eto jbg. trebalo mi novaca, prodao Zippa i sad sam kupio APN6, mogu ti reći da me je puno jeftinije izašao i puno je bolji, al shvaćam te zašto nećeš APN-a.
Jesi tražio išta na njuškalu?
Iz koje si županije?
Našo sam si jednog polovnog od 50 cca (kineza)
Mislim da će durati 2 god.
Prodajem ti ja novi skuter koji sam dobio na nagradnoj igri. Pri kupnji će se tebe pisati kao prvog vlasnika.
http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/ostale-marke-baotian-bt50-qt9-49-cm3-povoljno-oglas-1423356
nemoj kineza, okrenut ce ti mozak u glavi za par mjeseci ako ga kupis
nemoj kineza, okrenut ce ti mozak u glavi za par mjeseci ako ga kupis
Pa i nije istina,inače osobno imam kineza i ima preko 20k kilometara 2007 godine kupit i samo 1 generalka na 18k km je napravljena i sve šljaka.
za tu paru si mos uzet aprilia sr50 ima ih na njuskalu pogledaj si
Dosta mlađih vozi Gilera Runner pa vidi ako nađeš nekog rabljenog na njuškalu za te pare.
Da li majstor može brzo skinuti blokadu ili moram ostavljati skuter kod njega na dan il dva ?
zavisi koji motor imas, kod nekog skines za 20 minuta kod nekog za par sati
zavisi koji motor imas, kod nekog skines za 20 minuta kod nekog za par sati
Baotian 50 cca
Ide do 45 kmh
i usput kolika je cjena otprilike ?