- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima još jedna o Audiu...
audi šabanija car no1 
@jakov
prekrasna.. koliko te auto izašao?
Svi smo mi Mentalist.
Odlično da, doduše meni bi u obzir došao i onaj stari Eclipse GTi, sa 150ks.
http://www.njuskalo.hr/auti/mitsubishi-eclipse-2.0-gti-oglas-15597655
Celica je ipak puno ljepša, koji je to motor unutra, koliko ks?
1.8i ?
Kolko računaš da bi koštala prerada?
Ako ne računam trošak auta oko 3800 €, možda malo više ili manje.
Evo i slika! :) Unutrašnjost je prebrutalna, nažalost takve konzole više ne rade.
Odličan auto 
Unutrašnjost mi je vrh!
molio bi pomoc ako neko zna..dobio sam staru skodu favorit(135 ili 136 model) al ima prejak ler gas a nemogu nac gdje se to stela?
Odlično da, doduše meni bi u obzir došao i onaj stari Eclipse GTi, sa 150ks.
http://www.njuskalo.hr/auti/mitsubishi-eclipse-2.0-gti-oglas-15597655
Celica je ipak puno ljepša, koji je to motor unutra, koliko ks?
1.8i ?
Eclipse nije loš, ali ipak je dosta stariji auto i potencijalno veći rizik, a i dosta mi je ružniji, rađe bih išao na nissana 200 sx, još ima stražnji pogon.
Motor je 1.8 da, 7a fe, 85 kw.
Odličan auto 
Unutrašnjost mi je vrh!
Hvala! :) Unutrašnjost je nenadjebiva 
Kolko računaš da bi koštala prerada?
Ako ne računam trošak auta oko 3800 €, možda malo više ili manje.
Evo i slika! :) Unutrašnjost je prebrutalna, nažalost takve konzole više ne rade.
Baš si me malo zainteresirao za takve projekte.. Da imam nekog znanja oko elektronike i nešto para, vjerojatno bi se i sam upustio u takvo nešto, za gušt.
Kažeš 4k eura, što se može očekivati za te pare što se tiče dometa i snage?
Ništa ne ostavljam nezavrš
Ekskluzivne snimke nineove Preludice. Nakon što je ponovo zaigrao NFS, morao je srediti auto sa stilom
Šta je netko napravio od dobrog auta pas mater... 
I onda ju "izvede" u mekdonalds
Šta je netko napravio od dobrog auta pas mater... 
ufff disturbing shit.. 
Baš si me malo zainteresirao za takve projekte.. Da imam nekog znanja oko elektronike i nešto para, vjerojatno bi se i sam upustio u takvo nešto, za gušt.
Kažeš 4k eura, što se može očekivati za te pare što se tiče dometa i snage?
Prvo da te upozorim, ako tek krećeš u to potrošiti ćeš više sigurno, ja imam već dosta iskustva, znam se znać i kako proći jeftinije i razumijem se jako dobro u struju i dovoljno u mehaniku. Domet ciljam oko 80 km (u lakšem autu bi bilo i više), a performanse će biti prihvatljive (još ne znam točno jer nešto experimentiram, ali očekujem dobre rezultate), ako nisu jako bitne može se nešto uštediti na kontroleru. Nadam se oko 20 kw kont. i 45 kw kratko sa jako veselim momentom.
E da i ako bilo tko zna nekoga kome treba motor iz celice, neka mi slobodno javi! Motor je 7A-FE, 233000 km.
Uuu, prekrasna je, felge su zbilja bombe! :)
Može, pitaj ga slobodno, možda zna nekoga kome treba, hvala ti! :)
Jedan lik koji zivi blizu mene ima Celicu pa ako mu uskoro bude trebao novi motor javim ti.
uff baš je drkica, i approve 
Naprosto obožavam kad mi se petkom/subotom navecer nadobudni 2f2f piloti nabijaju na guzicu pa ja moram testirat ispravnost zadnjih maglenki. Ili kad mu poklopim gas do daske i ostavim ga 2 km iza sebe u dimu. Pa se onda sjete da ipak postoji neko pravilo o odrzavanju sigurnosnog razmaka...
OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
Naprosto obožavam kad mi se petkom/subotom navecer nadobudni 2f2f piloti nabijaju na guzicu pa ja moram testirat ispravnost zadnjih maglenki. Ili kad mu poklopim gas do daske i ostavim ga 2 km iza sebe u dimu. Pa se onda sjete da ipak postoji neko pravilo o odrzavanju sigurnosnog razmaka...
Dobro je da slučajno ne moraš testirati kočnice u toj situaciji, a debil iza tebe svoj supermasterprof&f reaction time.
moj skromni doprinos sa nedavnih meetinga u okolici dublina
uglavnom jdm poslastice
1.
Jao nemoj nam to raditi, ova rx7 novija generacija je svrš
moj skromni doprinos sa nedavnih meetinga u okolici dublina
uglavnom jdm poslastice
1.
Jao nemoj nam to raditi, ova rx7 novija generacija je svrš
gledam ih malo po japanskim aukcijama, nevjerojatno jeftini auti, za 4-5k dolara biras kojega ces uzet.. s druge strane, pouzdanost..
Pozdrav ekipa ..imam jedno pitanje koje i niej toliko vezano za same aute,ali da ne otvaram novu temu zbog jednog pitanja odlucio sam ovdije postaviti ...
Dakle zanima me da li je djelatnik na benzinskoj duzan meni natociti gorivo,te da li je to pokriveno zakonom? (u nekoliko slucajeva sam nailazio na neispravne agregate i pištolje za tankanje pa mi se desilo da pištolj nije reagirao kada je spremnik bio pun...pretpostavljate što je bilo...)
Moram ovo napisat jer cu inace puknut od bjesa.
Danas su se starci dogovorili za obiteljski izlazak. Uzeli su "moj" auto posto su imali dosta stvari za ponjet. Negdje u blizini Konjščine je ispred roditelja vozil pijan/nadrogiran lik. Kak je vrludal po cesti tak je mu je otac potrubil kad je vec bil skoro u grabi tj u bankini. Te je on zatim stao izasao iz auta i krenuo do naseg auta i otvoril vozaceve vrata i pocel vuc mog oca van iz auta i prijetit mu. Nazalost otac nije stigao zakljucat vrata, nit se je snašao. Sreca kaj su dolazili ljudi iza pa su intervenirali.
PORUKA VOZACU sreberne opel vectre s tablicama KR-707-EG. Ajde prijatelju to napravi dok sam ja u autu iza volana, neces se dobro provest. A imal si srecu kaj te nisam mogao nac vise na cesti...
Pozdrav ekipa ..imam jedno pitanje koje i niej toliko vezano za same aute,ali da ne otvaram novu temu zbog jednog pitanja odlucio sam ovdije postaviti ...
Dakle zanima me da li je djelatnik na benzinskoj duzan meni natociti gorivo,te da li je to pokriveno zakonom? (u nekoliko slucajeva sam nailazio na neispravne agregate i pištolje za tankanje pa mi se desilo da pištolj nije reagirao kada je spremnik bio pun...pretpostavljate što je bilo...)
Ne vjerujem da je tebi djelatnik dužan točiti gorivo.
Ne razumijem što si htio postići tankanjem punog spremnika? Kada je on pun jasno je da pištolj više ne reagira.