Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.287
|
čitano: 17.076.745
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
RuskeGTT kaže...

neznam zasto nemogu citirati, ugl @ neo.zg:

spustanje sa amort+opruge, zadnji most 2.0 16v + diskovi (prije dobosi), angel eyesi, stavljene maglenke + spoiler iza (moj megan je bio bazni i nije imao toga), zadnji okviri stopova ofarbani iz crnog u plavo, kompletni spuh od grane do kraja samo zadnji protocni + nastavak, folije na maglenkama, strut bar u zlatno, gljiva + cijev, felge druge + farbane, auto farban cijeli u custom boju (tamnija od serijale), williams naljepnice (xD), kraci mjenjac, skoljka, duboki volan, led osvjetljenje unutra, muzika+4 zvucnika+tweeteri, sub, pojacalo, farbani znakovi u srebrno mat, kljesta u crveno...

najvj sam jos toga zaboravio, ali to su sve tocke koje se ocjenjuju u stylu...

a lik na mazdi imao spustanje+felge+stickerbomb na retrovizoru...unutra nisam gledao, al mozda je imao muziku, sicevi original...dakle ono 4-5 prerada, a koliko ih gore vidis kod mene?

mislim ne bunim se, mazda je predivna, malo sam posprehao na talijanski sa likom o autu, al svejedno mi krivo sta je dobio nagradu sa 4-5 prerada...

Mora da im se nije svidjela školjka

17 godina

Imam osjecaj da bi ja bil prvi u stylu. Jbg samo jedna prerada na zadnjoj sajbi ali vrijedi za 10 

EDIT: pardon, imam 2 prerade. Led svjetla za tablice. a treca prerada ce bit maknut ove odurne okvire za tablice i naci neke elegantnije 

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2015 18:51 (Lord_Marko).
17 godina
Lord_Marko kaže...

Imam osjecaj da bi ja bil prvi u stylu. Jbg samo jedna prerada na zadnjoj sajbi ali vrijedi za 10 

EDIT: pardon, imam 2 prerade. Led svjetla za tablice. a treca prerada ce bit maknut ove odurne okvire za tablice i naci neke elegantnije 

Fora mi je da ti npr tata vozi auto s tom naljom 

15 godina
Auti - ultimativna tema

Ne vozi stari, al zato deda vozi. 

17 godina
Auti - ultimativna tema

Vozimo ga svi osim mame. Dakako ja 95% vremena. Ali cak i baka se ovo proljece znala odfurat do ducana 

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
15 godina
1BIT kaže...
RuskeGTT kaže...

neznam zasto nemogu citirati, ugl @ neo.zg:

spustanje sa amort+opruge, zadnji most 2.0 16v + diskovi (prije dobosi), angel eyesi, stavljene maglenke + spoiler iza (moj megan je bio bazni i nije imao toga), zadnji okviri stopova ofarbani iz crnog u plavo, kompletni spuh od grane do kraja samo zadnji protocni + nastavak, folije na maglenkama, strut bar u zlatno, gljiva + cijev, felge druge + farbane, auto farban cijeli u custom boju (tamnija od serijale), williams naljepnice (xD), kraci mjenjac, skoljka, duboki volan, led osvjetljenje unutra, muzika+4 zvucnika+tweeteri, sub, pojacalo, farbani znakovi u srebrno mat, kljesta u crveno...

najvj sam jos toga zaboravio, ali to su sve tocke koje se ocjenjuju u stylu...

a lik na mazdi imao spustanje+felge+stickerbomb na retrovizoru...unutra nisam gledao, al mozda je imao muziku, sicevi original...dakle ono 4-5 prerada, a koliko ih gore vidis kod mene?

mislim ne bunim se, mazda je predivna, malo sam posprehao na talijanski sa likom o autu, al svejedno mi krivo sta je dobio nagradu sa 4-5 prerada...

Mora da im se nije svidjela školjka

neznam koji vrag vam je svima sa tom skoljkom, auto je slagan u race look (vise manje xD) i skoljka svi koji su ju vidjeli uzivo i sjedili u njoj (tko je stao, jel...do 90kg max :D) su rekli da je brutalna, nitko nema takvu, svi imaju FK, sparco i slicne bez ovih usiju, dakle obicne...nisam jos vidio na autima koji se voze po cesti (i na eventima) ovakvu skoljku "extremnu"

15 godina
Auti - ultimativna tema

(0:13 xD)

16 godina
Auti - ultimativna tema

Evidentno je da ljudi vole sjedit na sjedalima, a skoljka im sluzi za druge potrebe.

:D
15 godina
Auti - ultimativna tema

Danas sam primjetio jednu zanimljivu stvar na puntu  Kada su brisači na najbržoj brzini, uredno njišu auto lijevo-desno  Nisam to ni na jednom drugom autu do sada doživio 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
Auti - ultimativna tema

evidentno je da ste ovdje svi polu spaneri koji bi radije sjedili na finoj fotelji nego u pravoj rejs solji...

17 godina

sry al bolje fina fotelja neg rejs šolja s 90ks...

15 godina
nine kaže...

Danas sam primjetio jednu zanimljivu stvar na puntu  Kada su brisači na najbržoj brzini, uredno njišu auto lijevo-desno  Nisam to ni na jednom drugom autu do sada doživio 

BTW. Pun mi je k*rac više ovih debila na biciklima. Jednostavno treba zakonom zabranit bicikl na cestama ili ih zakonski teretit barem jednako kao i vozače motornih vozila. 

11 godina
mystik kaže...
nine kaže...

BTW. Pun mi je k*rac više ovih debila na biciklima. Jednostavno treba zakonom zabranit bicikl na cestama ili ih zakonski teretit barem jednako kao i vozače motornih vozila. 

Jbg, imaš debilnih primjeraka ko i vozači motornih vozila.. U ponedjeljak sam koniinu načestital jer po onoj kišurdi i vidljivosti 2 i pol metra nebre svetla upaliti

15 godina
Auti - ultimativna tema

Lako za debile u autima. Bar debil ima tonu lima oko sebe.

Debili na biciklima nemaju ništ. Evo sad 8i30, noć poprilična, vozim se, dolazim do zavoja skoro pod 90°, cesta nema rasvjete sastrane, a trava skoro ko auto. Lagano u 3. kad zapazim debila direkt dere prek ceste u zavoju. Koliko je falilo da ga kresnem s autom? 2-3 metra. Nit ima svjetlo na biciklu, nit ima prsluk, ništ. Pol kilometra dalje, drugi debil, on faca zna bicikl bez ruku vozit pleše od bankine do sredine. Opet, nema svjetla, nema prsluka. I sad ti debila pretiči.

Ne bi bio problem da je 5% biciklista debili, problem je što je 95% biciklista debili. O ovim u gradu neću ni pričat. Ja se njemu trebam maknut s ceste jer se on vozi, a frajer ima metar od ceste posebno napravljenu stazu. Još kad stane nasred trake na semaforu pa čeka ko da je auto. Tog bi direkt na mars poslao.

16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
 neznam koji vrag vam je svima sa tom skoljkom, auto je slagan u race look (vise manje xD) i skoljka svi koji su ju vidjeli uzivo i sjedili u njoj (tko je stao, jel...do 90kg max :D) su rekli da je brutalna, nitko nema takvu, svi imaju FK, sparco i slicne bez ovih usiju, dakle obicne...nisam jos vidio na autima koji se voze po cesti (i na eventima) ovakvu skoljku "extremnu"

Iskreno školjka i nije baš krasna, ali ti vjerujem da je udobna kad je toliko koristiš, ali opet kako i sam kažeš ocjenjivači su gledali kvake u autima i sitne detalje, e sad jesu oni isprobali tvoju školjku ili su je samo gledali, ako su je samo gledali, onda si tu možda izgubio bodove...

nine kaže...

Ma to ti se čini, nema to veze sa brisačima, punto je lagani auto i kad prođe drugi auto pored njega, onda se zanjiše, to se pogotovo osjeti kad stojiš na semaforu, a u suprotnom smjeru pored tebe prođe neki šleper

15 godina
Auti - ultimativna tema

jbg, meni se svida, jos malo pa 2g da sam u njoj svaki dan...postao sam imun na duza putovanja, prije sam morao svakih sat vremena stat i protegnut se, sad produ i 2-3h bez problema u njoj...

jednostavno vise nemogu sjest na normalan sic iz kojeg ispadam u svakom manjem zavoju...jbg, naviknes se...

nisu sjeli, jer su oboje ocjenjivaca bili 100+ xD

ma opet mi nije jasno, imam toliko prerada, a dobije auto sa 4-5 relativno jednostavnih prerada...nit je farbao auto, nit mjenjao ovjes (most) itd...

15 godina
Lord_Marko kaže...

sry al bolje fina fotelja neg rejs šolja s 90ks...

tih 90ks + kraci mjenjac posrame neke druge jace aute na ubrzanju ;)

meni uopce nije problem voziti tih 90ks, vidim netko tu pati na kolicinu konja, a mozda ni ne zna potegnuti kako spada, a da ne pricam da stazu nije nikad ni vidio...

tko se jos moze pohvaliti sa bodovima u nekom prvenstvu :P ?

17 godina
RuskeGTT kaže...

meni uopce nije problem voziti tih 90ks, vidim netko tu pati na kolicinu konja, a mozda ni ne zna potegnuti kako spada, a da ne pricam da stazu nije nikad ni vidio...

ma stvar je u tome kaj tolko ulazes u taj auto, ovjes, farbanje a onda ostavis 1.6 motor nutra a svi znamo da imas 2.0 doma.

ne ne patim na konje. jer mi je trenutni auto cist ok za every day use. da mi je staza ispod nosa bil bi svaki vikend na njoj. ali posto nije nisam. ali planiram ju posjetit jedanputa. 

mogu se pohvalit sa bodovima u prvenstvu, ali to prvenstvo nema veze s autima. 

16 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Kupio sam celicu! :)

Svi smo mi Mentalist.
15 godina
1BIT kaže...

Ma to ti se čini, nema to veze sa brisačima, punto je lagani auto i kad prođe drugi auto pored njega, onda se zanjiše, to se pogotovo osjeti kad stojiš na semaforu, a u suprotnom smjeru pored tebe prođe neki šleper

srsly, testirao sam na semaforu danas.. ugasim i ništa, navinem brisače i auto se klati lijevo-desno  primjetio sam ja to i prije ali se nisam obazirao..

RuskeGTT kaže...

...

ja ti vjerujem da je fora, sjedio sam ja u školjkama. samo valjda su ekipi smiješne te uši 

ali fora od kolege CroNk3r-a je ipak epic, strgao sam se 

@Jakov

čestitam, daj nekih slika 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Naravno, sutra budu, sad je mrak i gotov sam za danas hehe.

Svi smo mi Mentalist.
15 godina
Lord_Marko kaže...
RuskeGTT kaže...

ma stvar je u tome kaj tolko ulazes u taj auto, ovjes, farbanje a onda ostavis 1.6 motor nutra a svi znamo da imas 2.0 doma.

ne ne patim na konje. jer mi je trenutni auto cist ok za every day use. da mi je staza ispod nosa bil bi svaki vikend na njoj. ali posto nije nisam. ali planiram ju posjetit jedanputa. 

mogu se pohvalit sa bodovima u prvenstvu, ali to prvenstvo nema veze s autima. 

nemam nikakav 2.0 doma...jos xD

nine kaže...
1BIT kaže...

srsly, testirao sam na semaforu danas.. ugasim i ništa, navinem brisače i auto se klati lijevo-desno  primjetio sam ja to i prije ali se nisam obazirao..

RuskeGTT kaže...

...

ja ti vjerujem da je fora, sjedio sam ja u školjkama. samo valjda su ekipi smiješne te uši 

ali fora od kolege CroNk3r-a je ipak epic, strgao sam se 

@Jakov

čestitam, daj nekih slika 

neznam ako su im smjesne, meni su smjesne one skoljke kojih 95% auta ima na cesti...FK i takve slabo profilirane...jbg

nego, 30.8. tko ima prilike neka dode u plomin, 99% idem voziti PH u kronometru do 1600ccm, samo moram srediti si gume, kocnice su sad ok, ovjes je slozen, motor ko i uvijek tari, a kraci omjeri ce pomoc :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2015 0:17 (RuskeGTT).
13 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Koju, jer ja bas gledam kupiti neku i stalno pratim na njuskalu, s tim da bih trebao prvo vidit sa susjedom da mi mozda da jednu celicu koja je u "voznom" stanju jedino sta je stajala 5-6 godina

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
14 godina
protjeran
Jakovp kaže...

Na baterije?

16 godina
odjavljen
ja111 kaže...

Koju, jer ja bas gledam kupiti neku i stalno pratim na njuskalu, s tim da bih trebao prvo vidit sa susjedom da mi mozda da jednu celicu koja je u "voznom" stanju jedino sta je stajala 5-6 godina

6. generacija :) Ako imaš para uzmi 7 generaciju, a ako nemaš para uzmi petu generaciju   Ali 6. mi je puno bolja od pete.

daniel.hajdinjak666 kaže...

Na baterije?

Ne još, ali bude! :)

Evo slikam uskoro.

Svi smo mi Mentalist.
14 godina
protjeran

Kolko računaš da bi koštala prerada?

16 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Kolko računaš da bi koštala prerada?

Takve prerade te izadu ko novi mali gradski auto pa na vise, al to ako bas sve kupujes, a vjerujem da kolega vec ima neke djelove kod kuce.

:D
12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Eeeh, da 

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
13 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
ja111 kaže...

6. generacija :) Ako imaš para uzmi 7 generaciju, a ako nemaš para uzmi petu generaciju   Ali 6. mi je puno bolja od pete.

5. je meni najdraza, ali da je 2.0 motor. (zbog popup headlightsa, ali i dizajn mi je nekako lijep, jedino mi 7. ljepsa ali je skupa i ljudi uglavnom plin ugradili)

I usput pošto obožavate golf dvojku i narodnu muziku evo jedne pjesme za vas. Turbodizel mjenjač 5 brzina, a na golfu GTi  i KORG na baterije 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2015 12:14 (ja111).
13 godina
Auti - ultimativna tema

Hahahaha pa ja ne vjerujem sta ti likovi sve snime

Poslusajte ovo ako jos niste

Bilo kuda Opel svuda! :)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice