Prženje MP4 formata

poruka: 4
|
čitano: 2.262
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Prženje MP4 formata

Pozdrav
imam video u mp4 formatu i trebalo bi ga spržiti na DVD-r tako da se može gledati na drugim kompovima i dvd playerima. Zanima me kako to, dal treba prije konvertirati u neki drugi format i s kojim programom te onda i neki jednostavni program za pržiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Prženje MP4 formata
Iamdanny kaže...

Pozdrav
imam video u mp4 formatu i trebalo bi ga spržiti na DVD-r tako da se može gledati na drugim kompovima i dvd playerima. Zanima me kako to, dal treba prije konvertirati u neki drugi format i s kojim programom te onda i neki jednostavni program za pržiti.

Možeš ga spržiti u MP4 formatu na DVD i nećeš imati problema prilikom gledanja na drugim PC-ima, što se tiče DVD playera, ne mora značiti, ali može biti problema ako budeš gledao na DVD playerima, posebno starijim koji moguće ne podržavaju taj format. Najbolje bi ti bilo da konvertiraš taj video MP4 u DVD npr. sa programom Freemake Video Converter

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
12 godina
Re: Prženje MP4 formata
Uredu,hvala, a koji program bi preporučio za prženje?
17 godina
Prženje MP4 formata
Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice