Winamp prikaz covera

poruka: 8
|
čitano: 1.643
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Winamp prikaz covera

kako mogu namjestiti Winamp da mi prikaže sve albume kao na slici na ovoj stranici: http://www.winamp.com/ ?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Winamp prikaz covera

nerazumijem te u potpunosti ja sam htio nes slicno al nije islo tj to sta sam ja htio nije islo i znaci sad pitanje dali zelis

1.Da su ti to coveri svih albuma koje imas(znaci svih bendova)

2.Da su ti to coveri albuma poredani po bendovima npr kad odes na jednu sliku to ti je jedan bend i onda kad si na njoj(onak s pointerom)listaju ti se svi albumi tog benda

i sad ak ovo drugo oces mislim da je nemoguce napravit meni se to svidalo na itunesu al mi je premalo formata podrzavo(inace ak neko zna ovo pod 2 i da je moguce molio bi da napise),a ak oces pod 1 sam napisi pa cu pogledat kak se to napravi

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
16 godina
neaktivan
ovo prvo će biti dobro. samo mi nađi link, lako ću se snaći.
17 godina

Ovak odi na Audio di ti tam sa strane pise desni klik na to "Edit view" ili F2 sam stisnes onda kad si uso na to ovako slozi(slika dole uplodana)a kad si to slozil dobit ces covere sam na desnoj strani a to ti pretpostavljam neces onda odi ovak desni klik na "Artist" i stavi "Large icon" i to bi bilo to

EDIT:mozes ti stavit i small i medium icon ja sam samo napiso large sad ti stavis kak ti pase al bitno je da izaberes icon a ne info

Ovak slozi Ovak slozi
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.7.2010 18:30 (R4zOR229).
16 godina
neaktivan
Winamp prikaz covera

hvala stari, točno mi je ovo trebalo! :)

a jel znaš možda neki program koji će mi automatski dodati sliku albumima koji je nemaju?

0 0 hvala 0
17 godina

ak su ti mp3 onda skini itunes i preko njega mozes ali neznam dali ostane zapamceno a s auto tagerima ces vecinom morat pjesmu po pijesmu ali ako slucajno imas albume u svojima folderima mozes radit ovak ubacis sliku(cover)tog albuma u folder i stavis mu ime folder.jpeg(mislim da mora bit jpeg al nisam siguran),probaj ovo al ja mislim da je jako spor(nemoj me drzat za rijec ali nzn dal sam tocno njega koristl il nes drugo pa sam zbrko)

http://www.mp3tag.de/en/

16 godina
neaktivan
problem je što imam jako puno albuma na hardu, previše za ručno dodavanje covera.

trebao bi neki program kojeg ću ostaviti 2h da skenira sve albume i nađe im adekvatan album art.
17 godina

probaj s onim gore ili itunsom al moras znati da ti dosta tagova i tim filovima nije tocno zapisano pa nece biti nadeno

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice