Software za video obradu - pitanja&odgovori izdvojena tema

poruka: 1.976
|
čitano: 667.829
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Software za video obradu - pitanja&odgovori

Nemam pojma, ali možda Syntheyes?

s.f. - s.n.
15 godina
neaktivan
ninotocka kaže...

Nemam pojma, ali možda Syntheyes?

Evo ispobao... dobar je.. tnx

14 godina
neaktivan
Software za video obradu - pitanja&odgovori

Dragi moji, imam jedno pitanje, dali mi netko može reći na koji način mogu ukloniti zvuk izvornog videa i staviti novi zvuk???

Radim u Windows Live Move Maker...to mi je najjednostavnije...

HVALA!!{#}

Uvijek će se dogoditi ono najgore od čega strahuješ!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mjutaš klip koji želiš...

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20070804141240AA5MtvZ

I onda importaš mp3 ili neki drugi audio zapis, pa ga drag&dropaš u music timeline.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

I onda importaš mp3 ili neki drugi audio zapis, pa ga drag&dropaš u music timeline.

HVALA PUNOOO!!! Ja sam si malo plava pa ne kužim baš sve!!! Al vidim da ću uz Vas svašta još naučiti!!!{#}

16 godina
protjeran
sweety2809 kaže...
Danny_HR kaže...

HVALA PUNOOO!!! Ja sam si malo plava pa ne kužim baš sve!!! Al vidim da ću uz Vas svašta još naučiti!!!{#}

ako hoces ucit preporucam ti da si uzmes malo tezi program jer ovaj microsoftov je tak

slab malo i kolko sam skuzio ne podrzava X264 koji je must have za bilo kakvo igranje sa videom

animehr.com
17 godina
neaktivan

Must have? Za sta?Za youtube?

Velika vecina kucnih korisnika snima dv kamerom i prebacuje na DVD a tu x264 nema sta raditi. Prvo neka uci teorijske osnove tipa codeci, kontejneri i sl pa onda na teze programe.

:)
16 godina
protjeran
logic kaže...

Must have? Za sta?Za youtube?

Velika vecina kucnih korisnika snima dv kamerom i prebacuje na DVD a tu x264 nema sta raditi. Prvo neka uci teorijske osnove tipa codeci, kontejneri i sl pa onda na teze programe.

i opet se sa Windows live nece gotovo nista naucit pogotovo sa codecima i kontejnerima

animehr.com
17 godina
neaktivan

Nisam rekao da se nauciti sa tim softom. TO je ionako teorija. Ali ako ode na neki program tipa premiere pro i odmah na pocetku otvori ekran gdje pita svasta nesto eto ti nje ovdje a ni pocela nije. O tome govorim. Ja bi preporucio premiere elements u svakom slucaju. Dovoljno jednostavan da se moze poceti raditi skoro odmah a opet dovoljno mocan da se moze podesavati i uraditi mnogo toga. Eto na kraju se i slozih sa tobom mada ne znam na koji konkretno program si mislio ;)

16 godina
protjeran
logic kaže...

Nisam rekao da se nauciti sa tim softom. TO je ionako teorija. Ali ako ode na neki program tipa premiere pro i odmah na pocetku otvori ekran gdje pita svasta nesto eto ti nje ovdje a ni pocela nije. O tome govorim. Ja bi preporucio premiere elements u svakom slucaju. Dovoljno jednostavan da se moze poceti raditi skoro odmah a opet dovoljno mocan da se moze podesavati i uraditi mnogo toga. Eto na kraju se i slozih sa tobom mada ne znam na koji konkretno program si mislio ;)

pa evo za pocetak bi dobar bio AVS video editor

ima super sucelje za pocetnike podrazava hrpu codeca i konteinera,izradu dvd-a,HD-DVD-a,Bluray-a...

i moze se dosta toga sa njime napravit

Premiere mi je bio ubojica za cpu i rame pa ga nisam uspio bas previse koristit

Sad mi video editor i netreba pa encodiram pomocu CMD-a

animehr.com
17 godina
moderator

Usput rečeno, za one koji imaju AVI datoteku, zamjena zvuka u njoj se svodi na nekoliko klikova mišem u VirtualDubModu (Streams > Stream list - gumb Disable za trenutni audio stream, klik na Add za dodavanje novog audio streama) - i to bez rekodiranja videa. {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Čitam i ono ostala sam malo zbunjena moram priznati!!! {#}

Ovo je meni čist da razveseljavam ekipicu sa svojim glupostima i da mogu na najlakši način izrazit svoju inspiraciju!!

Večinom ovdje navedeni programi da bi se u potpunosti i beskonačno mogli koristiti trebaju se kupiti, a za ovo kaj ja radim

netreba mi tak nekaj!!!

Kad ću se bacit u jače vode kaj se tiče videa onda ću si razmisliti...al zasad samo trial verzije dolaze u obzir ili tipa wlmm kaj se dobije uz windowse!!{#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
logic kaže...

pa evo za pocetak bi dobar bio AVS video editor

ima super sucelje za pocetnike podrazava hrpu codeca i konteinera,izradu dvd-a,HD-DVD-a,Bluray-a...

i moze se dosta toga sa njime napravit

Premiere mi je bio ubojica za cpu i rame pa ga nisam uspio bas previse koristit

Sad mi video editor i netreba pa encodiram pomocu CMD-a

Nisam taj probao iskreno receno. Cisto da razjasnim o kojem premieru pricamo. Ja pricam o elements koji uredno radi na prosjecnom kompu.

17 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Usput rečeno, za one koji imaju AVI datoteku, zamjena zvuka u njoj se svodi na nekoliko klikova mišem u VirtualDubModu (Streams > Stream list - gumb Disable za trenutni audio stream, klik na Add za dodavanje novog audio streama) - i to bez rekodiranja videa. {#}

Siguran si da te prosjecna plavusa skuzila ;)

Pogotovo kad otvori virtualdubmod a toma skoro i da nema ikonica ;)

17 godina
moderator
logic kaže...
mbaksa kaže...

Za tih par klikova mišem? Eh...

Ako treba napravim i video tutorial na YouTubeu. {#}

17 godina
neaktivan

Vjerovatno bi bio medju najkracim uopste ;)

14 godina
neaktivan
logic kaže...
mbaksa kaže...

...kad sam prvi put otvorila AutoCad...nisam došla k sebi sat vremena...mislia sam ma to je laganica, a kad ono...:eek:...vjerojatno bi bilo tako i sa bilo kojim malo kompliciranijim programom za video...iako moram priznati sve mi to ispočetka izgleda kao space shuttle...al kad se ufuram...nema mi kraja..:P

16 godina
protjeran

Nisam taj probao iskreno receno. Cisto da razjasnim o kojem premieru pricamo. Ja pricam o elements koji uredno radi na prosjecnom kompu.

neznam koji sam probao to vec dosta dugo dok sam imao i slabiji komp ,a ovaj AVS je ustvari dosta dobar ima svega

http://min.us/jes0Gc.jpg

http://min.us/jewP28.jpg

http://min.us/jesQpA.jpg

animehr.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2011 14:03 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
neaktivan

Ovo izgleda poprilicno mocno. Free je?

16 godina
protjeran
logic kaže...

Ovo izgleda poprilicno mocno. Free je?

nazalost nije :(

animehr.com
17 godina
neaktivan
A onda ostaje premiere elements ;)
Ista je nabavna cijena ;)
15 godina
neaktivan

Zna li itko rješenja za ovaj problem molim vas!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Poštovanje :)

Ovo nije baš vezano za video editing, ali u neku ruku je.

Gdje mogu naći zvučne efekte koje bih mogao koristiti u montaži nečega. Tipa neka napeta melodija i sl., ali i nešto jednostavno tipa bomba ili telefon...

Puno hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Software za video obradu - pitanja&odgovori

Potražišfree sounds na Googleu.

15 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

dobro i sam sam trebao preko googlea potražiti, ali mi zanimalo kako su ovdje ljudi koji se time bave da mi daju preporuku neke stranice da ne lutam bezveze.

16 godina
moderator
xDinichx kaže...

dobro i sam sam trebao preko googlea potražiti, ali mi zanimalo kako su ovdje ljudi koji se time bave da mi daju preporuku neke stranice da ne lutam bezveze.

Imaš ovdje...

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 17:23 (pirat).
17 godina
moderator
xDinichx kaže...
mbaksa kaže...

A dobro, onda čekaj da ti netko odgovori. Bolje čekati nego zalutati. {#}

15 godina
neaktivan
pirat kaže...
xDinichx kaže...

Imaš  ovdje...

Hvala... probam poslije :)

mbaksa kaže...

ma našao bih ja i sam, ali sam krenuo nešto prevoditi pa da bezveze ne lutam :D

17 godina
moderator
xDinichx kaže...
pirat kaže...
xDinichx kaže...

Imaš ovdje...

Hvala... probam poslije :)

mbaksa kaže...

ma našao bih ja i sam, ali sam krenuo nešto prevoditi pa da bezveze ne lutam :D

Posrijedi je čista lijenost. I to da ne vjeruješ kad ti netko nešto kaže - nisam ti bez razloga rekao da potražiš na Googleu, s obzirom da znam da upisivanjem free sounds u Google u prvih nekoliko linkova dobiješ stranice s bibliotekama besplatnih zvukova (uključujući i ovu koju je forumašpirat stavio). Pa sad...

15 godina
neaktivan

To sam i ja tražio, pa sam našao, GOOGLANJEM!!!

videocopilot.net radi takve stvari, pa ima par proizvoda takve namjene...

Ona, kako kazes, napeta muzika ti je u paketu "Pro Scores", a ovo, npr. efekt paljenja i gasenja televizije je u paketu "Sound Design FX".

Nije besplatno, al eto... 

Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice