@Truljo , stavio sam ti sliku i označio kodni naziv roma tvoga mobitela
@Destinyg133 , prepostavljam da se to što si napisao odnosi na mene .. Prvo njegoov pitanje je glasilo pod kojim kodnim imenom treba skinuti rom za svoj mobite... i to sam mu odgovorio
postavivši službeni sliku sa kodnim imenima ... svojim pametovanjem samo zbunjuješ čovjeka . Da u pravu si u indiji je pro ( moj lapsuz ) ...ali kakve to ima veze s njegovim potrebama
Drugo : zaboli me ona #stvar " pto tebe živcira a što ne ... pokušavaš ispasti pametan na nečijem lapsuzu koji nije utjecao na ispravan odovor i pomoć čovjeku.
Treče . smiri strasti ,, nije pametno ni zdravo tako otresito odgovarati ili kritizirati a čini mi se da ima neki i bonton ponašanja na forumima ... zato pssst - pametnije ti je , kriva sam ja osoba za to vjeruj mi.
Pa nebi bas reka da nisam i ja odgovorija, a kad smo vec kod pametovanja, mislim da sam te citira, i glup bi zakljucija o kome se radi.
Ne pokusavam ispast pametan nego vas ima masu takvih ko sto si ti i sto krivo djelite informacije, onda kad se neko zajebe i flesha krivi rom, a mobiteli nam vec imaju ARB zastitu i otezano prelazenje s globala na kineski i obratno rom, a ARB je sam po sebi dovoljan zajeb, onda ce bit, "joj, treba si bit pazljiviji"
Redmi note 5 i redmi note 5 plus imaju jednu kameru, i koriste vince
A redmi note 5 pro i ai dual koriste whyred firmware i imaju dvije kamere