- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moze se mjenjati rom ali ne npr. po meni jedan od boljih (xiaomi.eu rom)...
I nije istina da su Xiaomi uređaji uvijek zakljucanog BL-a...
To su uveli praksu od nekoliko zadnjih modela...
Imao sam Redmi Note 2, nije bio zakljucan.
I MiNote, nije bio zakljucan.
Prvi koji sam imao a da je sa zakljucanim BLom je bio Redmi 3 PRO...
I sada Redmi Note 3 PRO...
Podnijela u utorak zahtjev za otključavanje BL, danas dobila poruku da mi je odobreno :D
Sad jedno glupo pitanje, koje su prednosti otključanog BL?
Podnijela u utorak zahtjev za otključavanje BL, danas dobila poruku da mi je odobreno :D
Sad jedno glupo pitanje, koje su prednosti otključanog BL?
Možeš staviti raznorazne ROM-ove... CM, xiaomi.eu... etc
Rootati mobitel...
Kak to
Kolka je razlika rn3 i rn3 pro u trajanju
Kak to
Kolka je razlika rn3 i rn3 pro u trajanju
Ne ovo je na miui 7, tema je samo od miui 8... ne vidim sta je tu lose, ostalo mi jos 47% baterije a telefon koristim za posao a ne igranje.
Potvrda dolazi na sms ili mail?
Htio bih kupit ovaj mobitel i znam da je ovo puno puta receno al nemogu se bas snaci pa onoo...
E sad odakle je najbolje narucit i da ne moran ono cekat mjesec dana i dali bolje uzet s helio proc ili sa snapdragonom i dali jos ima problema sa jakim zagrijavanjem dok se igraju igrice i dali postoji neki isplativiji za uzet ili je jos uvjek best-buy.:)))
Mozes uzeti s aliexpress od prodavaca Top one, s honorbuy, xiaomiforsale.com (samo ako je on stock!),... s tim da je obavezno uzimas eu warehouse tj. dostava dhl-om jer onda nemas carine i pdv-a
Da li je best buy ne znam jer sam ciljala upravo na xiaomi i upravo na 5.5", a i ovisi sto trazis. Ja ga imam vec nekoliko tjedana i ne bih ga mijenjala... Kamera je prosjecna ako ti je bitna
Mozes uzeti s aliexpress od prodavaca Top one, s honorbuy, xiaomiforsale.com (samo ako je on stock!),... s tim da je obavezno uzimas eu warehouse tj. dostava dhl-om jer onda nemas carine i pdv-a
Da li je best buy ne znam jer sam ciljala upravo na xiaomi i upravo na 5.5", a i ovisi sto trazis. Ja ga imam vec nekoliko tjedana i ne bih ga mijenjala... Kamera je prosjecna ako ti je bitna
Hvala puno vjv cu se odlucit za nje a imam jos pitanje za ono pregrijavanje dali ti se to desava ili??
jel valja to sta, ima li nekih velikih bugova zasad
valja, nema nikakvih problema...
valja, nema nikakvih problema...
a kako si ga updateo? otkljucao si bootloader?
flash preko twrp, naravno u tom slučaju bootloader je otključan
a bilo me je strah da nebi ostao samo na ikonici MI.. :P sad kad dođe sa servisa ako opet bude neki žnj ROM definitivno ću ga mjenjat..sama..uz vašu pomoć :)
Kupio peošli petak preko Allija od TopOne sivog, nema sivog na xiaomiforsale. Molim nekog da u par riječi opiše kamo i kako se šalje zahtjev za otkljucavanje bootlodera?
Hvala
Prvo moras napravit Mi Account, zatim posaljes zahtjev, email u zahtjev stavi da je isti kao onaj kojim se logiras u mi acc. Mobitel je svejedno koji stavis, to je samo obavijest za teve
Jel moram internal storage,data?
Nis korisno nisu stavili :) budemo vidli kroz mjesec dana..
Ak ne idemo natrag na 7
Sumnjam da je nešto revolucionarno