Xiaomi laptopi sa EU dostavom i novi kuponi za novo registrirane usere na linku u potpisu ! Ne smijem sherat, pa cisto da znate. Ako trebate bilo kakav kupon, pitajte na PM.
Mi Hrvatska/Mi Croatia
- poruka: 3.800
- |
- čitano: 1.152.515
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima li netko ovdje Xiaomi laptop?
Iskustva?
Ima li netko ovdje Xiaomi laptop?
Iskustva?
Imam xiaomi mi air 13.3, model iz 2017. Napisao sam tu u ovog temi svoj dojam. Uglavnom sve pozitivno, osim što sam imao problem s prebacivanjem na engleski jezik. Ali stavio sam upute kako sam to uspio složiti tako da ne bi trebao biti problem.
DODATAK: Moj je s grafičkom karticom 2GB. Jako se grije kod igranja.
Ja razmišljam o Mi Notebook Pro. Sve ispod 15.6 mi je premalo :)
Aukey je No.1
Koji model koristis ?
Koji model koristis ?
Već 2 godine alibaba .
Prošlo mi je još par kroz ruke Aukey-a, za kolege kojima sam naručio,jeftinijih od ovog ofc i zbilja nikakvih problema; kvaliteta, pouzdanost, grijanje, izlazni naponi mjereni od strane usera a i mene samog itd. Imaju i odlične usb kablove, različitih dužina.
http://s.aliexpress.com/2uURryym?fromSns=Copy to Clipboard
Koristim ovaj, i sa moba pišem pa je zato đumbus.
https://www.balkangadgets.com/xiaomi-mi-band-3-cijena-akcija/
$ ili €?
Ja ga koristim na poslu, ova prva naljepnica se malo izlizala pa se više ne lijepi kao prije tako da bi bilo pametno uzeti njih nekoliko jer su jeftine pa mijenjati svakih mjesec dana
Ja imam taj masažer par mjeseci. Koristio sam ga negdje 20-ak puta i dalje uredno lijepi. Dobio sam još jedan rezervni koji još nisam imao potrebe koristiti. Masažer sam po sebi je super i prilično je jak. Baterija mi traje otprilike 4 sata.
Hvala dečki!
Narucio sam i ja upravo, na temelju vašeg iskustva
Ljudi upomoć, kupio jučer Mi6, ali ima Mi Account. Bypassao sam ga nekako ali htio bih ga se riješiti for good. Glupan sam zaboravio na tu sitnicu pri kupovini, koja je na kraju ispala sve samo ne sitnica. Mob nije ukraden, ima original kutiju i original opremu, samo nemam kontakt od lika jer sam resetao mob i nemam ništa. Ima li spasa?
Ljudi upomoć, kupio jučer Mi6, ali ima Mi Account. Bypassao sam ga nekako ali htio bih ga se riješiti for good. Glupan sam zaboravio na tu sitnicu pri kupovini, koja je na kraju ispala sve samo ne sitnica. Mob nije ukraden, ima original kutiju i original opremu, samo nemam kontakt od lika jer sam resetao mob i nemam ništa. Ima li spasa?
Zar ti ne piše broj mobitela na koji je vezan taj Mi Account kod prijave?
Nope :/
Je, koji god rom stavim, vezan je
Je, koji god rom stavim, vezan je
Morat ćeš se onda potruditi pronaći osobu od koje si kupio mobitel.
Sretno
Imas ovaj alat za uklanjanje racuna pa probaj s njim ja sam na jednom mobu uspio to rijesiti
https://www.xiaomigeek.com/download-mi-account-unlock-tool.html
Slicnu stvar sam ja imao na Mi5, kontaktirao Xiaomi Global support sa podacima o uređaju - IMEI, model te detalji poruke koja ti je na zaslonu ( bitan je unlock code koji ti je naveden ) i u roku par dana su uklonili prethodni Mi racun s uređaja.
Slicnu stvar sam ja imao na Mi5, kontaktirao Xiaomi Global support sa podacima o uređaju - IMEI, model te detalji poruke koja ti je na zaslonu ( bitan je unlock code koji ti je naveden ) i u roku par dana su uklonili prethodni Mi racun s uređaja.
To sam i uradio, samo što nemam račun, ali kutiju imam sa imeiem itd.
Ma ishakirao sam život sada, flashao sam android 7, ušao nekako do settinga, osposobio usb debugging, preko cmd-a privremeno bypassao mi account, instalirao twrp, otišao na drugi kraj grada po usb c-usb A adapter, flashao nakon 4 errora lineage i sad eto :D
Današnji let sa Mi Drone 4K
Čestitam na promoviranom postu na MIUI forumu kolega. Lijepo vidjeti da nas promoviraju.
Ja imam taj masažer par mjeseci. Koristio sam ga negdje 20-ak puta i dalje uredno lijepi. Dobio sam još jedan rezervni koji još nisam imao potrebe koristiti. Masažer sam po sebi je super i prilično je jak. Baterija mi traje otprilike 4 sata.
taj masažer je isto kao i abtronic ??? To je nekad bilo popularno za oblikovanje misića, kupio je i moj brat pa sam imao priliku isprobati :) Inače abtronic je bio kao pojas oko pasa i koristio se neki gel bez koje nije moguće provoditi struju.
Današnji let sa Mi Drone 4K
Čestitam na promoviranom postu na MIUI forumu kolega. Lijepo vidjeti da nas promoviraju.
Svako toliko ja nabacim neki post iz Hrvatske
[MIUI World Tour #34] The Plitvice Lakes in Croatia Through the Lens of Mi MIX!
http://en.miui.com/thread-638859-1-1.html
(Source: Xiaomi MIUI Official Forum)
[MIUI World Tour] Follow Manwex to Visit Croatia Through the Lens of Mi MIX!
http://en.miui.com/thread-556654-1-1.html
(Source: Xiaomi MIUI Official Forum)