Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.536.343
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
12 godina
neaktivan
Windows 8

instalirao sam sve update i opet isto :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Windows 8
Virus_sc kaže...

O istim problemima sam i ja pričao, i isto mi se događalo na dva kompa. I kod frenda. 

mailovi nisu raidli kako treba, i ostale aplikacije koje vuku podatke s neta.

Dok nisam riješio update net frameworka, znači uzeo sam 2,5 3.5 i 4.0 update s neta skinuo i instalirao, onda je sve nadošlo.

Jer sve mi se bilo rušilo prije toga, otvorim npr. mail, i krenem tipkati i samo mi izađe, od kada sam sve update riješio a inače ih sve redovno radim, jer imam original WIN pa volim da je sve na mjestu i radi kako treba.

A ne znam probaj još s ovime posebno da instaliraš svaki, iako praktički ovo nema smisla, ali meni je pomoglo.

Đuro#2155,
12 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...
Virus_sc kaže...

O istim problemima sam i ja pričao, i isto mi se događalo na dva kompa. I kod frenda. 

mailovi nisu raidli kako treba, i ostale aplikacije koje vuku podatke s neta.

Dok nisam riješio update net frameworka, znači uzeo sam 2,5 3.5 i 4.0 update s neta skinuo i instalirao, onda je sve nadošlo.

Jer sve mi se bilo rušilo prije toga, otvorim npr. mail, i krenem tipkati i samo mi izađe, od kada sam sve update riješio a inače ih sve redovno radim, jer imam original WIN pa volim da je sve na mjestu i radi kako treba.

A ne znam probaj još s ovime posebno da instaliraš svaki, iako praktički ovo nema smisla, ali meni je pomoglo.

ja mislim da je ovo kod mene do nekih postavkih jer sam prije nego sto mi se to desilo koristio avg pc tune up i on ima one prijedloge i sve sam ih primjenio, a i evo upravo sam pogledao na  drugom korisnickom racunu rade sve store aplikacije ...

14 godina
Windows 8

Po novome nema više mogućnosti dodavanja Google kalendara?

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 8

Kako da pokrenem Internet Explorer, 64 bitni (Deskotop mode, ne metro)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Almin94 kaže...

Kako da pokrenem Internet Explorer, 64 bitni (Deskotop mode, ne metro)?

U internet explorer kartica advanced pri dnu stavi kvačicu na "Enable Enchanced Prodtected Mode" i nakon toga resetiraj komp!

15 godina
neaktivan
Memphis kaže...

U internet explorer kartica advanced pri dnu stavi kvačicu na "Enable Enchanced Prodtected Mode" i nakon toga resetiraj komp!

Hvala puno. Kako još da se riješim blurry teksta na IE? Nije ugodno čitati.

gore internet explorer, dolje chrome gore internet explorer, dolje chrome
15 godina
Almin94 kaže...
Memphis kaže...

Probaj isto u advanced uključi prvu opciju pod accelerated graphics pa kad potvrdiš izađi ie IE-a i ponovo uđi ...

15 godina
neaktivan
Memphis kaže...
Almin94 kaže...
Memphis kaže...

Probaj isto u advanced uključi prvu opciju pod accelerated graphics pa kad potvrdiš izađi ie IE-a i ponovo uđi ...

Pokusao sam, ali nista, opet isto.

15 godina
Almin94 kaže...
Memphis kaže...
Almin94 kaže...
Memphis kaže...

Pokusao sam, ali nista, opet isto.

Ima još jedna fora ... al nemrem se sad točno sjetit di je ... kad dođem doma na win8 da pogledam javim

15 godina
neaktivan
Memphis kaže...

Ima još jedna fora ... al nemrem se sad točno sjetit di je ... kad dođem doma na win8 da pogledam javim

Ako se sjecas reci. :)

Kako jos da rijesim to da mi ne izbacuje "An addon failed to run on this website" ?

16 godina
Windows 8

Zašto mi u Windows Store-u prikazuje samo nekoliko desetaka aplikacija,dok mi u cimera prikazuje preko 3000,svi filteri su podeseni da mi prikazuje sve al opet samo to nesto sitno?

0 0 hvala 0
14 godina
Windows 8

Jel postoji jos ona mogucnost da se windowsi 8 kupe za cca. 20 dolara kao upgrade na postojecu 7-icu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Qudek kaže...

Jel postoji jos ona mogucnost da se windowsi 8 kupe za cca. 20 dolara kao upgrade na postojecu 7-icu?

Ne!

14 godina
Qudek kaže...

kolko mi se cini trenutno je najjeftinija upgrade verzija oko 400 kuna kod nas po trgovinama.

17 godina
Windows 8

Postoji li način da se uključi previous version?

File History mi ne paše tako da mi nemojte to spominjat.

Hot Rodney

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Exploder kaže...

Windows 8 mi je počeo opako štekat, vidjet ću do čega je, ali bogami se vuče ko stara raga (ne, virusi nisu u pitanju, hvala)... A kako mi grafički od prije ide na živce, mislim da ću za par dana (kada spremim sve) udarit jedan fini "low level" i vratit dobre stare prozore 7. Razočarali me.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
15 godina
Danyel kaže...

Windows 8 mi je počeo opako štekat, vidjet ću do čega je, ali bogami se vuče ko stara raga (ne, virusi nisu u pitanju, hvala)... A kako mi grafički od prije ide na živce, mislim da ću za par dana (kada spremim sve) udarit jedan fini "low level" i vratit dobre stare prozore 7. Razočarali me.

Nemoj hebat? Tebe su razočarali. Idem odmah prodati onih 10.000 dionica MS-a.

Stručnjak za odmaganje...
15 godina
Windows 8

ozbiljno. i meni su pomalo usporili. ništa nisam instalirao već tjednima.

fascinantno je da mi zapravo android mob radi brže od windowsa 8

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 0:03 (Ezio).
Moj PC  
1 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Danyel kaže...

Nemoj hebat? Tebe su razočarali. Idem odmah prodati onih 10.000 dionica MS-a.

he he he

e moj Bill (William), znam da je tebi stalo do nas - end usera..

Ali ne moraš tako odmah, đonom po nama... he he

PS Razočar'o si me i ko drug i starešina.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
16 godina
neaktivan
Ezio kaže...

ozbiljno. i meni su pomalo usporili. ništa nisam instalirao već tjednima.

Da, ovo sam primijetio prije neki dan.

Provjerio sam sve - prvo disk (posumnjao sam na njega, da nije došlo do usporavanja zbog kakvih greški ili loših klastera) ali nije on u pitanju. Isprobao sam sa HDD Tuneom, Crystalom i Seagateovim službenim toolom. Ništa, disk sasvim ok. Čak ni fragmentacija (nije ni 0.5%)... Prostora ima dovoljno, više od 200GB slobodno.

Memorija također nije problem (testirao dvaput), ni neki "poblesavili" driveri.

Programe nisam instalirao već 3 tjedna, virusa ni spywarea nema (provjerio dubinski s tri alata), čak ni updateove nisam skidao. 

Ali, ima već skoro tjedan dana da mi je Osmica primjetno usporila. Sada trenutno sporije otvara prozore, aplikacije i programe od Sedmice koju imam na drugom disku... A prvih par tjedana radila je odlično? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 0:09 (Danyel).
16 godina
neaktivan
Windows 8

Jep, i ja sam ovih dana imao pad brzine, i dizanja sustava, i ostaloga. 

I virusa nisam našao. I onda sam instalirao Malwerbytes i našao pa nekoliko komada zloćudnih na kompu, to pobrisao.

Napravio defragmentaciju diska. I sad radi kako bebica :) 

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Jep, i ja sam ovih dana imao pad brzine, i dizanja sustava, i ostaloga. 

I virusa nisam našao. I onda sam instalirao Malwerbytes i našao pa nekoliko komada zloćudnih na kompu, to pobrisao.

Napravio defragmentaciju diska. I sad radi kako bebica :) 

Isprobao sam sa također malwarebyte, Kasperskym i Essentialsima, odvrtio ih "dubinski" na par sati, ali nema NIČEGA. I svejedno - sustav je očito spor. Ne znam drugačije objasniti, osim da je neki problem sa samim OS-om. 

edit:  koji mi mamlaz sada lupa minus i zašto? Zato što sam čistio kompjuter antivirusima ili prenio info o usporavanju OS-a? Za nevjerovat...

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 0:47 (Danyel).
16 godina
neaktivan
Exploder kaže...

Pojavi se kad pristupiš ''preko mreže'', tj umjesto C:\ u adress bar explorera zakeljiš \\localhost\c$ ali koliko sam ja vidio, ni tada ne radi. Jbg, feature removed. Još jedan razlog zašto mi je glavni komp ostao na Win 7.

Early adopter
14 godina

A bit ce da onda jedino meni nije usporio, stavio sam ga odma na Final Releaseu i imam ga do sad. Sve kao i prije. Tako je i na sedmici bilo.

15 godina
neaktivan
Windows 8
 -- || http://youtu.be/FGBhQbmPwH8 \o/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Skuzili su valjda da drukcije ljudi nece na njega. Jos je prerano za ovo jer radio sam na njemu i metro nije za mis. Moze se radit ali vidi se da nije za to napravljen. Trebali su pricekat dok touch ne bude neki standard.

16 godina
neaktivan
PlayMaker10 kaže...

Skuzili su valjda da drukcije ljudi nece na njega. Jos je prerano za ovo jer radio sam na njemu i metro nije za mis. Moze se radit ali vidi se da nije za to napravljen. Trebali su pricekat dok touch ne bude neki standard.

Nemojte se radovati prerano! Malo bolje pročitajte - ovo NE VRAĆA klasičan Start već samo "preskače" Metro... Po meni, to je minoran update. btw, sada sam opet na W7. Ništa joj ne fali.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.4.2013 20:12 (Danyel).
15 godina
Windows 8
To nije nikakva promjena. Dok ne maknu te glupe hot cornere nisu napravili nista. Charms i metro je promasaj za desktop racunala sa misem. Apsurdno je da mi metro sucelje na desktopu ima smisla tek kad se preko splashtop aplikacije spojim sa ipadom na win 8.
Potpis!
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Windows 8

Može li mi netko objasniti zašto imam užasne probleme s HD i FHD videom te 3D aplikacijama na Windows 8?

Npr. Kad otvorim HD video na YT sve ostalo mi štopa (ne znam zašto ovo nisam ranije pitao). Svi driveri update-ani.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice