Ljudi, dali je istina da će se u Windowsima 8 većina aplikacija instalirati putem nekakvog Windows Storea,
gdje će biti smještene sve te aplikacije, kao sto je na iPhoneu i iPadu?
Mislim da bi to bila odlična stvar jer bi se ustedilo vrijeme a updatei i sve bi islo s jednog mjesta...
Windows 8 DEV instalacija i dojmovi
- poruka: 297
- |
- čitano: 83.217
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Ja mislim da je Microsoft skroz zeznuo sa metro sučeljem.Mogli su na verziji za komp pustit obično sučelje.
Metro se može isključiti vrlo, vrlo jednostavno.
Koliko vam to puta treba napisati????
Sve što je potrebno je minimalno znanje sa regeditom, zapravo ni ono nije potrebno, pored toliko tutorijala.
Cini se da ce ova Preview verzija biti produzena do 2013.
Extend Windows 8 Expiry Date Till January 15, 2013 Instead Of March 2012
Evo instalirao Win8!Metro mi uopće ne smeta,čak mi se i sviđa.Brzina podizanja je iznadprosječna (brže od win7).Sveukupan dojam:najbolji windows do sada!
Mislim da je istina.Kada klikneš na start u windows developer previewu,u ljevom kutu je Store.Ali kada klikneš na njega piše coming soon.
Mogo si pricekat jos par dana i instalirat betu
http://windows8beta.com/2012/02/windows-store-screenshots-fro-windows-8-build-8250-leaked
Ovo bi vas moglo sigurno zanimati. Microsoft je uključio Kill Switch, softver za brisanje aplikacija u nadolazeće Windowse 8 . Pojednostavljeno, operativni sustav može deinstalirati bilo koji ilegalni softver iz vašeg računala ili prijenosnika.
nije to nist sto se nebi moglo uklonit(obrisat) a ionak koristim alternativu tj open source programe
Ovo bi vas moglo sigurno zanimati. Microsoft je uključio Kill Switch, softver za brisanje aplikacija u nadolazeće Windowse 8 . Pojednostavljeno, operativni sustav može deinstalirati bilo koji ilegalni softver iz vašeg računala ili prijenosnika.
Prije će crackati to nego loader... Procijenjeni vijek života tog programičića - 2 tjedna.
jel ima ko informaciju dali če bit windows media center u win8?
Hvala!!
pa bez da idem igdje provjeravati, za pretpostaviti je pošto se nalazi još od XP Media Center Edition-a,
da ga neće ni sad micati, a uostalom sumnjam da ga i koristi neki veći postotak korisnika, pošto je barem meni
sve lakše i brže za napraviti u Media Player Classsicu, ili ostalim alternativama, ovaj MC bi bio više za daljinski pogodan,
pošto su svi gumbi veliki, te se vide lakše s veče udaljenosti..
kakva je situacija s podrškom programa?=dal če raditi programi koji se koriste na win7 ili?kakva je situacija s igricama?
kakva je situacija s podrškom programa?=dal če raditi programi koji se koriste na win7 ili?kakva je situacija s igricama?
Konkretno?
ja danas prvo na komp instaliral win8-i tak sam zadov0ljan da sam odma i na laptop druknul instalaciju-..instalacija čistog os je trajala cirka 10 minuta(na kompu)-..programi koje koristim u svakodnevnom radu na win7-bez pardona radi i na win8...sučelje je ok-samo se treba malo naviknuti..
ja danas prvo na komp instaliral win8-i tak sam zadov0ljan da sam odma i na laptop druknul instalaciju-..instalacija čistog os je trajala cirka 10 minuta(na kompu)-..programi koje koristim u svakodnevnom radu na win7-bez pardona radi i na win8...sučelje je ok-samo se treba malo naviknuti..
aktivacija nije potrebna?
Naravno da možeš. Napravi si na disku još jednu particiju namjenjenu za nove windowse i tu instaliraj win 8 ili 7, koje hoćeš. Kad budeš palio PC pitat će te koje windowse da pokrene
aktivacija nije potrebna?
Naravno da je potrebna ,a i ključ se ukucava na početku instalacije.
DNJXJ-7XBW8-2378T-X22TX-BKG7J
Aktivacija nije potrebna u slucaju kada radis upgrade sa xp ili 7 na osmicu.
Naravno da možeš. Napravi si na disku još jednu particiju namjenjenu za nove windowse i tu instaliraj win 8 ili 7, koje hoćeš. Kad budeš palio PC pitat će te koje windowse da pokrene
Evo ja sve složio i probao bootat i baca mi error code 5 ? :O
Evo ja sve složio i probao bootat i baca mi error code 5 ? :O
Što si složio i kad ti izbaciva taj error?
Gdje si stavio win7? Spržio na dvd?
Evo tutorijal kako da popravis to http://www.unawave.de/windows-7-tipps/code5-error.html?lang=EN
Instaliro sam Windows 8 customer preview, nakon par dana koristenja, mogu rec da su zasrali sa Metro suceljem, imam osjecaj ko da 2 OS-a pokusavaju strpat u 1, ajde da jasno negdje navedu gasenje/paljenje Metro UI-a, ali ovo je kretenski, iskreno.
Cini se da se Microsoft drzi one da je jedan Windows dobar, pa onda slijedi los.
Znam da je jos ovo CP, ali korporacija koja ima tolke strucnjake da za*ebe na ovakvom sranju.
Pozitivna stvar je brzina, racunalo se brzo pali/gasi, otvara programe i sl, ali Windows 7 ostaje kralj bar do devetke.
Dobro i šta im taj "metro" znači, jel to oni pokušavaju napravit windowse i za laptop i za pc u jednom pakovanju?
I zanima me, dal kad se ugasi taj metro, kako onda stvari funkcioniraju kao u 7ici ili?