Btw kada smo kod defendera fali mi desni klik scan with.... kod njega, ima, nema??
Da i ja sam se pitao di je to nestalo, na sedmici je ta opcija postojala?!
Ne nije postojala na Sedmici ,nego na MSE-u. Ne ,nema.
Btw kada smo kod defendera fali mi desni klik scan with.... kod njega, ima, nema??
Vezano za ovo Scan with..., pogledajte ovdje.
Hvala ti puno posebno ako radi.... sada sam preumoran ali budem probao. :)
jel zna mozda neko zasto photo aplikacija ne detektira slike. Imam dosta slika na pc-u ali kad udjem u photo pise mi da nema nista, a ako dodam slike pise da su dodane ali ih u biblioteci opet nema. To se desava na mom admin acc-u, kad dodam novi guest acc photo app normalno radi. Jel imo netko ovakav problem?
Meni ovaj manual napravljen scan with defender ne radi kaže da nemam ovlasti što god išao scanirati na desni klik, a btw taj tren mi se prvi puta desio i not responding u osmici a to mi se nikako ne sviđa tako da sam na kraju taj ključ pobrisao. Nešto tu ne valja...... :(
Jel se može ulogirat sa Microsoft Accountom ako imaš Windowse?
Jel se može ulogirat sa Microsoft Accountom ako imaš Windowse?
Yep! Samo ako nije aktiviran nikako, onda ne radi presonalizacija starta i lock screena.
Fora, a jel se može onako da se aktivira preko KMS-a pa onda da iskoristim onaj Media Center Pack key?
Fora, a jel se može onako da se aktivira preko KMS-a pa onda da iskoristim onaj Media Center Pack key?
http://www.24sata.hr/internet/microsoftov-poklon-piratima-besplatna-aktivacija-windowsa-290384
Pokušavam napraviti upgrade sa Windows 7 64 bit na Windows 8 i naravno pojavio se problem. Baš kad instalacija treba završiti i kad piše da će se komp restartat za koju sekundu kaže: "Windows 8 installation has failed", što napraviti? Ima li kakva solucija?
dobro kakva je sad ovo greska???? internet normalno radi i sta mi ovo pise ''Expires 2014-11-23'' sta da radim sad
dotad ces imat pristup iso fileu i keyu pa si bolje sejvaj i jedno i drugo
aktivacija je permanentna
dobro kakva je sad ovo greska???? internet normalno radi i sta mi ovo pise ''Expires 2014-11-23'' sta da radim sad
a sta je s ovom greskom... jel mogu prekinut pa pocet ponovo skidat?
To je mene mučilo dobrih 5-6 dana. Potrošio sam jedno 20GB na skidanje tih 3 GB...
To je mene mučilo dobrih 5-6 dana. Potrošio sam jedno 20GB na skidanje tih 3 GB...
a jbt... evo restarto sam router pa je krenulo opet valjda nece stat opet
Edit: skinulo je jos 10% pa sam opet dobio tu gresku... kako lose
meni je isto bacalo taj error bez obzira sto bi skidao.
zato lijepo nades isti taj iso, provjeris hasheve za svaki slucaj i to je to
poz, ovako imam wp8 i sad sam si kupio angry birds i malo igrao na mobitelu, a kad hoću na pc-u pita me da je kupim... glupa stvar je da sam je sam kupio na wp8 sa paypalom a na pcu ne vidim nigdje opciju plačanja pay palom... traži me da unesem kreditnu karticu a to neće proč jer će skužit da nije iz UK odakle mi je i acc... sranje
poz, ovako imam wp8 i sad sam si kupio angry birds i malo igrao na mobitelu, a kad hoću na pc-u pita me da je kupim... glupa stvar je da sam je sam kupio na wp8 sa paypalom a na pcu ne vidim nigdje opciju plačanja pay palom... traži me da unesem kreditnu karticu a to neće proč jer će skužit da nije iz UK odakle mi je i acc... sranje
Evo ovdje ptice u svemiru FREE
ja sam dobio windows 8 sa novim lenovo laptopom,meni su ok ne kužim zašto se svi žale na njih,puno su zanimljiviji od windowsa 7 ,a ako ne i puno bolji
ja sam dobio windows 8 sa novim lenovo laptopom,meni su ok ne kužim zašto se svi žale na njih,puno su zanimljiviji od windowsa 7 ,a ako ne i puno bolji
To je trenutno In, obično se žale oni koji ih nisu pošteno isprobali. To bi bilo isto kao da ja kažem da Halle Berry super izgleda ali da je loša u krevetu.
probaj ovako
doduše ja sam kupovao za wp7, bez paypala sa UK acc-om.. mislim da je njima više do toga dal ćeš ti kupit aplikaciju, tj money money money, a ne odakle si
posto nemogu nikaKO skinut preko dreamsparka windows 8 ni na hrvatskom ni na engleskom (javlja gresku glupu) , zanima me jel mogu preko torrenta skinut sa nekog trackera i ubacit ovaj org key koji sam dobio, jel ce tada biti windowsi 100% aktivirani i legalni?
Postoji li neki poseban razlog zašto mi se 8 igara jednostavno kreša pri pokretanju u Windows 8, a radile su u Windows 7? Među njima i relativno novi Borderlands 2 i Crysis 2.
Postoji li neki poseban razlog zašto mi se 8 igara jednostavno kreša pri pokretanju u Windows 8, a radile su u Windows 7? Među njima i relativno novi Borderlands 2 i Crysis 2.
Probaj pokrenuti s Administratorom. Meni se tako COD4:MW crashao!
posto nemogu nikaKO skinut preko dreamsparka windows 8 ni na hrvatskom ni na engleskom (javlja gresku glupu) , zanima me jel mogu preko torrenta skinut sa nekog trackera i ubacit ovaj org key koji sam dobio, jel ce tada biti windowsi 100% aktivirani i legalni?
tako sam ja. skinuo sam W8 WMC, instalirao, pod aktivaciju sam unesao key, acktivacija prosla uredno, iskljucio sve moguce windows features posto imam bolje zamjene za iste "feature", backupiorao aktivaciju i sve radi ko po spagi.
Pozdrav ekipa, zanima da li se isplati prebacivati sa Win7 na Win8 što se tiče igara?
Da li idu brže, i koliko je stabilan windows 8?
Moja konfa:
I7 2600k
4gb 1600mhz
Gtx560
Pozdrav ekipa, zanima da li se isplati prebacivati sa Win7 na Win8 što se tiče igara?
Da li idu brže, i koliko je stabilan windows 8?
Moja konfa:
I7 2600k
4gb 1600mhz
Gtx560
Kako kome, iskreno meni na dva kompa se isplatilo, performanse su mi ostale jednake, nisam mjerio ali općeniti dojam je da je jednako. Evo jednog testa. Kao što se može vidjeti sve je oko 1-2 FPS razlike.
Što se tiče stabilnosti, još od Viste nemam problema sa ničim tako da... Osmica je standardno stabilna.
mogu li kako postaviti da mi u mail app kontrolira freemail od net.hr-a ??
imam stavljen hotmail i gmail, pa me zanima dal bih mogao i njega ubacit isto unutra, jer praktički ta 3 samo koristim, najviše net.hr freemail, pa bih volio da imam i njega tamo
je moguće to kako ubacit unutra ??