Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.528.059
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
16 godina
neaktivan
Re: Windows 8
5220 kaže...
Oldy kaže...

Btw kada smo kod defendera fali mi desni klik scan with.... kod njega, ima, nema??

Da i ja sam se pitao di je to nestalo, na sedmici je ta opcija postojala?!

Ne nije postojala na Sedmici ,nego na MSE-u. {#} Ne ,nema.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
16 godina
kizo2703 kaže...
5220 kaže...
Oldy kaže...

Btw kada smo kod defendera fali mi desni klik scan with.... kod njega, ima, nema??

Da i ja sam se pitao di je to nestalo, na sedmici je ta opcija postojala?!

Ne nije postojala na Sedmici ,nego na MSE-u. {#} Ne ,nema.

Vezano za ovo Scan with..., pogledajte ovdje.

I don't always live on this planet but when I do, I don't want to.
16 godina
Windows 8

Hvala ti puno posebno ako radi.... sada sam preumoran ali budem probao. :)

bug caruje, um klade valja

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Windows 8

jel zna mozda neko zasto photo aplikacija ne detektira slike. Imam dosta slika na pc-u ali kad udjem u photo pise mi da nema nista, a ako dodam slike pise da su dodane ali ih u biblioteci opet nema. To se desava na mom admin acc-u, kad dodam novi guest acc photo app normalno radi. Jel imo netko ovakav problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Windows Server 2012 - 180 dana free

Nadam se da nije {#}...

Ako netko zeli isprobati novi Windows Server 2012 besplatno na 6 mjeseci neka klikne ovdje.

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Windows 8

Meni ovaj manual napravljen scan with defender ne radi kaže da nemam ovlasti što god išao scanirati na desni klik, a btw taj tren mi se prvi puta desio i not responding u osmici a to mi se nikako ne sviđa tako da sam na kraju taj ključ pobrisao. Nešto tu ne valja...... :(

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
17 godina
Windows 8 - Windows Defender

Ako nekog interesira kakav je rezultat Windows Defendera na folder od 702 kom malwera neka klikne OVDJE {#}.

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Windows 8

Jel se može ulogirat sa Microsoft Accountom ako imaš {#} Windowse?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
master4games kaže...

Jel se može ulogirat sa Microsoft Accountom ako imaš {#} Windowse?

Yep! Samo ako nije aktiviran nikako, onda ne radi presonalizacija starta i lock screena.

14 godina
neaktivan
Windows 8

Fora, a jel se može onako da se aktivira preko KMS-a pa onda da iskoristim onaj Media Center Pack key?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
master4games kaže...

Fora, a jel se može onako da se aktivira preko KMS-a pa onda da iskoristim onaj Media Center Pack key?

http://www.24sata.hr/internet/microsoftov-poklon-piratima-besplatna-aktivacija-windowsa-290384

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!
15 godina
Windows 8

Pokušavam napraviti upgrade sa Windows 7 64 bit na Windows 8 i naravno pojavio se problem. Baš kad instalacija treba završiti i kad piše da će se komp restartat za koju sekundu kaže: "Windows 8 installation has failed", što napraviti? Ima li kakva solucija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Windows 8

dobro kakva je sad ovo greska???? internet normalno radi i sta mi ovo pise ''Expires 2014-11-23'' sta da radim sad

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

dobro kakva je sad ovo greska???? internet normalno radi i sta mi ovo pise ''Expires 2014-11-23'' sta da radim sad

dotad ces imat pristup iso fileu i keyu pa si bolje sejvaj i jedno i drugo

aktivacija je permanentna

15 godina
dedaa kaže...
maxy0 kaže...

a sta je s ovom greskom... jel mogu prekinut pa pocet ponovo skidat?

17 godina
maxy0 kaže...
dedaa kaže...
maxy0 kaže...

To je mene mučilo dobrih 5-6 dana. Potrošio sam jedno 20GB na skidanje tih 3 GB...

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
15 godina
191x7 kaže...
maxy0 kaže...
dedaa kaže...
maxy0 kaže...

To je mene mučilo dobrih 5-6 dana. Potrošio sam jedno 20GB na skidanje tih 3 GB...

a jbt... evo restarto sam router pa je krenulo opet valjda nece stat opet

Edit: skinulo je jos 10% pa sam opet dobio tu gresku... kako lose 

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 16:36 (maxy0).
16 godina
neaktivan
Windows 8

meni je isto bacalo taj error bez obzira sto bi skidao.

zato lijepo nades isti taj iso, provjeris hasheve za svaki slucaj i to je to

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Windows 8

poz, ovako imam wp8 i sad sam si kupio angry birds i malo igrao na mobitelu, a kad hoću na pc-u pita me da je kupim... glupa stvar je da sam je sam kupio na wp8 sa paypalom a na pcu ne vidim nigdje opciju plačanja pay palom... traži me da unesem kreditnu karticu a to neće proč jer će skužit da nije iz UK odakle mi je i acc... sranje

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Angry Birds Space Full Version For Windows PC Free
skank666 kaže...

poz, ovako imam wp8 i sad sam si kupio angry birds i malo igrao na mobitelu, a kad hoću na pc-u pita me da je kupim... glupa stvar je da sam je sam kupio na wp8 sa paypalom a na pcu ne vidim nigdje opciju plačanja pay palom... traži me da unesem kreditnu karticu a to neće proč jer će skužit da nije iz UK odakle mi je i acc... sranje

{#}

Evo ovdje ptice u svemiru FREE {#}

KLIK

15 godina
Windows 8

ja sam dobio windows 8 sa novim lenovo laptopom,meni su ok ne kužim zašto se svi žale na njih,puno su zanimljiviji od windowsa 7 ,a ako ne i puno bolji

nije važno sudjelovati važno je pobijediti
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
blackalbum kaže...

ja sam dobio windows 8 sa novim lenovo laptopom,meni su ok ne kužim zašto se svi žale na njih,puno su zanimljiviji od windowsa 7 ,a ako ne i puno bolji

To je trenutno In, obično se žale oni koji ih nisu pošteno isprobali. To bi bilo isto kao da ja kažem da Halle Berry super izgleda ali da je loša u krevetu.
Stručnjak za odmaganje...
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

poz, ovako imam wp8 i sad sam si kupio angry birds i malo igrao na mobitelu, a kad hoću na pc-u pita me da je kupim... glupa stvar je da sam je sam  kupio na wp8 sa paypalom a na pcu ne vidim nigdje opciju plačanja pay palom... traži me da unesem kreditnu karticu a to neće proč jer će skužit da nije iz UK odakle mi je i acc... sranje

probaj ovako

doduše ja sam kupovao za wp7, bez paypala sa UK acc-om.. mislim da je njima više do toga dal ćeš ti kupit aplikaciju, tj money money money, a ne odakle si

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
15 godina
Windows 8

posto nemogu nikaKO skinut preko dreamsparka windows 8 ni na hrvatskom ni na engleskom (javlja gresku glupu) , zanima me jel mogu preko torrenta skinut sa nekog trackera i ubacit ovaj org key koji sam dobio, jel ce tada biti windowsi 100% aktivirani i legalni?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Windows 8

Postoji li neki poseban razlog zašto mi se 8 igara jednostavno kreša pri pokretanju u Windows 8, a radile su u Windows 7? Među njima i relativno novi Borderlands 2 i Crysis 2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Onjegin kaže...

Postoji li neki poseban razlog zašto mi se 8 igara jednostavno kreša pri pokretanju u Windows 8, a radile su u Windows 7? Među njima i relativno novi Borderlands 2 i Crysis 2.

Probaj pokrenuti s Administratorom. Meni se tako COD4:MW crashao! 

16 godina
maxy0 kaže...

posto nemogu nikaKO skinut preko dreamsparka windows 8 ni na hrvatskom ni na engleskom (javlja gresku glupu) , zanima me jel mogu preko torrenta skinut sa nekog trackera i ubacit ovaj org key koji sam dobio, jel ce tada biti windowsi 100% aktivirani i legalni?

tako sam ja. skinuo sam W8 WMC, instalirao, pod aktivaciju sam unesao key, acktivacija prosla uredno, iskljucio sve moguce windows features posto imam bolje zamjene za iste "feature", backupiorao aktivaciju i sve radi ko po spagi.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic
16 godina

Pozdrav ekipa, zanima da li se isplati prebacivati sa Win7 na Win8 što se tiče igara?

Da li idu brže, i koliko je stabilan windows 8?

Moja konfa:

I7 2600k

4gb 1600mhz

Gtx560

15 godina
Zvonimir Zubić kaže...

Pozdrav ekipa, zanima da li se isplati prebacivati sa Win7 na Win8 što se tiče igara?

Da li idu brže, i koliko je stabilan windows 8?

Moja konfa:

I7 2600k

4gb 1600mhz

Gtx560

Kako kome, iskreno meni na dva kompa se isplatilo, performanse su mi ostale jednake, nisam mjerio ali općeniti dojam je da je jednako. Evo jednog testa. Kao što se može vidjeti sve je oko 1-2 FPS razlike.

Što se tiče stabilnosti, još od Viste nemam problema sa ničim tako da... Osmica je standardno stabilna.

Swedish latin super funk.
15 godina
Windows 8

mogu li kako postaviti da mi u mail app kontrolira freemail od net.hr-a ??
imam stavljen hotmail i gmail, pa me zanima dal bih mogao i njega ubacit isto unutra, jer praktički ta 3 samo koristim, najviše net.hr freemail, pa bih volio da imam i njega tamo
je moguće to kako ubacit unutra ??

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice