Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.526.724
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
13 godina
neaktivan
Windows 8

Moram ponovno instalirati Windows.

Da li da prelazim na Windows 8? Može li se nabaviti Windows 8 koji radi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Windows 8
Onjegin kaže...

Probaj u virtualnoj mašini ili kao drugi OS, pa sam odluči, nametanje OS-a mi je glupo, ali moja topla preporuka je da pređeš, a na tebi je da li ćeš.
Koliko znam može se nabaviti Windows8.

13 godina
neaktivan
royalhero kaže...
Onjegin kaže...

Probaj u virtualnoj mašini ili kao drugi OS, pa sam odluči, nametanje OS-a mi je glupo, ali moja topla preporuka je da pređeš, a na tebi je da li ćeš.
Koliko znam može se nabaviti Windows8.

Imaš li preporuku free programa za virtualno boot-anje?

Hvala na preporuci, tvoja preporuka je jedna od boljih na forumu (imaš moju podršku u Nokia temama).

14 godina
Onjegin kaže...

hm..

38 Prijeđi na windows 8
3 Nemoj prijeći na windows 8
16 godina
Windows 8

Slažem se upravo htjedoh napisati skroz nezahvalan posao reči ti da ili ne..... probaj sam... Ja jesam.... :)

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Imaš li preporuku free programa za virtualno boot-anje?

Hvala na preporuci, tvoja preporuka je jedna od boljih na forumu (imaš moju podršku u Nokia temama).

Naravno, OracleVM VirtualBox je, meni, najbolji, imaš i VMWare Player, ali VirtualBox je sasvim dovoljan.

Na ovo drugo ću reći - {#}.

@dinos, i što da se nakupi i 300 glasova za/protiv prelaska, to ne znači ništa, neka proba i vidi paše li mu Metro (ups) i kako će se snaći...

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 20:02 (royalhero).
16 godina
Windows 8

Kod ankete sam suzdržan neka sam proba jer ćemo ući u bespotrebnu raspravu zašto da i zašto ne..... Nećemo završiti niti do slijedećih Windowsa..... :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 20:03 (Oldy).

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Windows 8

Koristim mnogo programa. Kolika je šansa da će program za W7 raditi i u Osmici?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Koristim mnogo programa. Kolika je šansa da će program za W7 raditi i u Osmici?

Meni sve što je radilo na Windowsu 7 radi i na Windowsu 8. Nema tu neke velike promjene, Desktop je i dalje tu i sve radi kako treba.

15 godina
neaktivan
Windows 8

moze li se kako preko command prompta upisat cd key onaj koji se dobije u mailu kad je windows kupljen umjesto ovog piratskog kojeg imam sad namjeravam kupit win 8 x 64 cd key preko microsofta i samo bi ga htio promjenit kad ga kupim i  dodje mail sa cd keyem. moze odgovor ??

Samobor je lepa varoš :))
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 20:41 (geek_boy1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Windows 8

Možeš mjenjat ključeve naravno... slmgr /ipk ključ

1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Windows 8

odnosi li se to i na win pro sa media centrom ? znaci kupim od njih samo kljuc od 40 dolara i promjenim kljuc i to je to ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Windows 8

A koliko ja znam da tako jednim zamjenjuješ drugi a dodatno ako hoćeš napravi deinstalaciju postojećeg sa slmgr /upk pa onda instaliraj novi sa slmgr /ipk..... uninstall/install... ;)

1 0 hvala 1
14 godina
Windows 8

Budući da sam ja bio opomenut, a želim pomoći moderatorima, IMATE TEMU Windows 8 - Problemi!

Koristite ju da održimo ovu čistom.
Ma da ne vidim onda što bismo pisali u ovoj, ali ako za sve postoji tema "... problemi", a tako i za ovo - koristimo ju.

Unaprijed zahvalan svima {#} 

p.s. valjalo bi, dakako povezati sve teme, blisko vezane za Windows 8 (kao što je primjer s Windows 7).

Samsung Galaxy SII crew.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 21:24 (sudy_freak).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 8

i dali mozda znate kako kupit win 8 key? bez da skidam windows 8 iso file ? jer kad sad pokrenem wndows upgrade assistant kaze mi da win 8 nije dostupan za ovu nasu regiju

imam win 8 64 bitni sa media centrom dali se moram vracat na win 7 pa onda izvrsit kupnju?

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 22:06 (geek_boy1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Imas neke programe, ali ja ne preporucujem jer mogu zeznut cijeli shell32

A pazi ovo, nasao sam vijest da je Microsoft tužen od strane SurfCast-a zbog jedne od pozadina, a ta pozadina uopste ne dolazi s Windows osmicom.

16 godina
Windows 8

Nije zbog pozadine već zbog tileova...... ;)

Inače surfcastu je toliko dobra stranica da mi je wot sav pocrvenio jadan..... :p

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 23:09 (Oldy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 8

uspio sam riješiti instalaciju ASUS EPU-4 engine-a :D (problem opisan unatrag par stranica)

s obzirom da još nema službenih Win8 drivera za EPU-4, našao sam tutorijal ovdje.

Tako da, ukoliko netko bude imao poteškoća sa instalacijom, samo nek baci oko na link :)

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 8

Zna li neko zasto mi stalno izbacuje ovaj update?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Windows 8

A obično izbacuje update da se nešto update-a, čisto narodni običaj....

Ne kužim tvoje pitanje?

5 0 hvala 0
16 godina
Almin94 kaže...

Zato što je Windows Update pronašao noviji driver za tvoju grafičku karticu?

I don't always live on this planet but when I do, I don't want to.
13 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Pa jesi li ga instalirao pa ti opet javlja, ili ga nisi ni instalirao?

16 godina
royalhero kaže...
Almin94 kaže...

Pa jesi li ga instalirao pa ti opet javlja, ili ga nisi ni instalirao?

-

-treća opcija tek da statistički zbuni korisnika, recimo desni klik i hide za update koje korisnik ne želi..

12 nije instalirao
0 je instalirao (nemoj kliknuti)
0 možda desni klik
C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
neaktivan
Windows 8
dan svima jedno pitanje za sve one koji su instalirali w8 sa ključem koji su dobili sa onom varijantom od 15$ da li je moguce napraviti instalaciju na 2 racunala i aktivirati istim kljucem te postoji li mogucnost da MS jednu aktivaciju poništi zahvaljujem
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
corto04maltese10 kaže...
dan svima jedno pitanje za sve one koji su instalirali w8 sa ključem koji su dobili sa onom varijantom od 15$ da li je moguce napraviti instalaciju na 2 racunala i aktivirati istim kljucem te postoji li mogucnost da MS jednu aktivaciju poništi zahvaljujem

Moze se napraviti instalacija na dva racunala, samo ce MS to ponistiti tako da je bolje ne raditi to.

BE HAPPY xD : )
16 godina
Windows 8

Pozdrav ekipa jedno pitanje ili više njih....

Imam dva diska u kompu. Jedan je 7200 okretaja a drugi 5400 okretaja. Na ovom od 7200 mi je instaliran Win 7 ent. 64x a na ovom 5400 mi je win 8 pro 64x.

E sad bih ja htio prebaciti Win.8 na ovaj od 7200 a win 7 a ovaj drugi. Oba su sata diska.

Planirao sam to izvesti tako da napravim backup (od svakog os-a) i da ih restoram kako sam gore napisao.

Sad pretpostavljam da bih win 8 trebao restorati sa win 8 dvd-om i tako za sedmicu.

Sad pitanje, hoće li to raditi na taj način ili ne i ako ne kako bi vi to odradili?

E još imam u Ubuntu 12.10 na ovom od 5400 okretaja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

Pozdrav ekipa jedno pitanje ili više njih....

Imam dva diska u kompu. Jedan je 7200 okretaja a drugi 5400 okretaja. Na ovom od 7200 mi je instaliran Win 7 ent. 64x a na ovom 5400 mi je win 8 pro 64x.

E sad bih ja htio prebaciti Win.8 na ovaj od 7200 a win 7 a ovaj drugi. Oba su sata diska.

Planirao sam to izvesti tako da napravim backup (od svakog os-a) i da ih restoram kako sam gore napisao.

Sad pretpostavljam da bih win 8 trebao restorati sa win 8 dvd-om i tako za sedmicu.

Sad pitanje, hoće li to raditi na taj način ili ne i ako ne kako bi vi to odradili?

E još imam u Ubuntu 12.10 na ovom od 5400 okretaja...

Šta će ti tri OS-a na kompu odjednom de pojasni.

Najbolje bi ti bilo napraviti backup na neku drugu particiju na svakom disku i uraditi clean install.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
16 godina
Intelovac123 kaže...
amater_2 kaže...

Šta će ti tri OS-a na kompu odjednom de pojasni.

Najbolje bi ti bilo napraviti backup na neku drugu particiju na svakom disku i uraditi clean install.

A nebi clean install.

Na win. 7 imam brdo progaram i pi*darija koje mi se neda na novo instalirati.

A što će mi tri OS-a? Pa do sad su bila dva. Win 7 i ubuntu a sad se ubacio i win 8 koji mi se jako sviđa.

Ubuntu je tu da se malo tu i tamo poigram sa linuxom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 15:43 (amater_2).
16 godina
amater_2 kaže...
..

A nebi clean install.

.

- ovisi kako si složio multiboot (MBR, aktivne particije, redosljed diskova i GRUB).  Promjenom bilo kojeg diska imaš potencijalni problem ne bootanja. Tad boot nekog OSa popravljaš njegovim instll medijem.

- sam OS (sys.disk) nije veći problem. Backup, ghosting.. svejdno. Najbolje je ipak clean. (jer OSevi se ne instaliraju svakodnevno, kao tetris..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
ihush kaže...
amater_2 kaže...
..

A nebi clean install.

.

- ovisi kako si složio multiboot (MBR, aktivne particije, redosljed diskova i GRUB).  Promjenom bilo kojeg diska imaš potencijalni problem ne bootanja. Tad boot nekog OSa popravljaš njegovim instll medijem.

- sam OS (sys.disk) nije veći problem. Backup, ghosting.. svejdno. Najbolje je ipak clean. (jer OSevi se ne instaliraju svakodnevno, kao tetris..).

To mu i ja kažem.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice