Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.527.078
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
17 godina
Re: Windows 8
Gmail se moze povezat, provjereno.
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
16 godina
neaktivan
Windows 8
Kad bi se cijeli sustav moga spojit s googleom to bi bia vrh jer se kod mene svee odvija preko googlea
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
joze kaže...
Kad bi se cijeli sustav moga spojit s googleom to bi bia vrh jer se kod mene svee odvija preko googlea

nabavi Chromebook. {#}

Early adopter
14 godina
neaktivan
Windows 8

Dok nisam instalirao WMC na Windows 8, imao sam aktivaciju do negdje drugog mjeseca 2013, što se i poklapa sa 6 mjeseci aktivatora.

Kad sam instalirao WMC (dobio sam key na onoj promotivnoj akciji), više mi ne piše do kad mi vrijedi Windows. Znači li to da imam 4life sad aktivaciju?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 8
Nego neke stvari ne kuzim.recimo gasenje pozadina i programa da se dode do metroa.recimo povucem sa gornje strane misom udesno i onda mi se taj dio suzi i onda moram jos jednom suzit da se ta upaljena pozadina napokon ugasi.taj dio nisam jos istrazija
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DarkBoss kaže...

Dok nisam instalirao WMC na Windows 8, imao sam aktivaciju do negdje drugog mjeseca 2013, što se i poklapa sa 6 mjeseci aktivatora.

Kad sam instalirao WMC (dobio sam key na onoj promotivnoj akciji), više mi ne piše do kad mi vrijedi Windows. Znači li to da imam 4life sad aktivaciju?

I meni se isto desilo..

Dobili smo original licencu za Win 8 sa WMC...

Da sad ti je dozivotna licenca.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 17:14 (Intelovac123).
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
eterna luchar kaže...
Imam laptop s org winsima i pc koji nisu, sad uspio sam jučer dobiti kod za $15 nakon registracije laptopa. E sad da li mogu 8icu za te pare registrirati na PC ili je to samo ograničeno na laptop s obzirom da sam njega registrirao? Tnx

Kupnjom bilo kojeg Win8 Pro key-a (bio on 15$ il 40$) dobiješ samo jednu aktivaciju.

U tome je prednost Dreamsparka gdje jedna licenca aktivira 2 PC-a 

Tnx... ma ja bih aktivirao na PC-ju umjesto na laptopu, da li je to mogu to napraviti s obzirom da sam dobio kod putem registracije za laptop?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...
DarkBoss kaže...

I meni se isto desilo..

Hm, može li netko potvrditi to?

15 godina
neaktivan
DarkBoss kaže...
Intelovac123 kaže...
DarkBoss kaže...

I meni se isto desilo..

Hm, može li netko potvrditi to?

Citaj par stranica unazad.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
13 godina
Windows 8

dali je trenutno moguci update sa RP , na RTM

g3AR

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Možemo li onda s tim keyem od WMC-a instalirati clean install Windowse?

15 godina
neaktivan
DarkBoss kaže...

Možemo li onda s tim keyem od WMC-a instalirati clean install Windowse?

NE.

17 godina
neaktivan
g3arv8 kaže...

dali je trenutno moguci update sa RP , na RTM

napisao sam par postova iznad kako sam ja uspio napraviti update sa RP na RTM.. s tim da - tvoje datoteke (documents, pictures, videos itd) ostaju spremljeni, registry se briše i sve aplikacije kaj si imao instalirane na C particiji ti se kasnije spremaju u folder windows.old.. od koje praktički i nemaš koristi, jer tak i tak moraš radit ponovnu instalaciju drivera i programa - pošto se registry obrisao.. dakle, kao da si napravio clean install bez backupiranja tvojih datoteka

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
16 godina
neaktivan
Windows 8

Što trebam sve napravit kako bi maka w7 iz dual boota i particiji na kojem je w8 pridodao ostatak?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
joze kaže...

Što trebam sve napravit kako bi maka w7 iz dual boota i particiji na kojem je w8 pridodao ostatak?

Ako su na dvije razlicite particije formatiras ovu sa win 7 i nekim programom za particije dodas je ovoj drugoj.

Meni se tako jednom nesto zaje**** i kad sam dodavao particiju drugu na sistemsku particiju sve mi je pobrisalo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 18:47 (Intelovac123).
16 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...
joze kaže...

Ako su na dvije razlicite particije formatiras ovu sa win 7 i nekim programom za particije dodas je ovoj drugoj.

Meni se tako jednom nesto zaje**** i kad sam dodavao particiju drugu na sistemsku particiju sve mi je pobrisalo.

Znaći nemože se nekako preko shrink volumena povećat ili nešto?

14 godina
Windows 8

Sta mislite dali se isplati instalirat win 8 za 40$? Meni se osobno svida metro koncept ali sam i dalje skeptican.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Sta mislite dali se isplati instalirat win 8 za 40$? Meni se osobno svida metro koncept ali sam i dalje skeptican.

Itekako se isplati.

17 godina
neaktivan
Windows 8
pa ajde reci onda bar par argumenata zbog cega se isplati prelazak sa sedmice na osmicu.najlakse je napisati da se isplati.
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Windows 8

Čovjek je pitao da li se isplati dati 40$ za osmicu nije pitao da li se isplati prelazak sa sedmice na osmicu koliko ja kužim.

bug caruje, um klade valja

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jura kaže...
pa ajde reci onda bar par argumenata zbog cega se isplati prelazak sa sedmice na osmicu.najlakse je napisati da se isplati.

Pa ako je dosad netko krstario na piratskom WinDozu, jeftinije legalizacije njegovog kriminala nije još do sad bilo, ako u međuvremenu Microsoft nije počeo paziti na to. Inače se ne isplati. Ja se svoje Windows 7 Ultimatke ne riješavam, bolji OS se još nije rodio. Sa Windows 8 se zezam. Na Windowsu 7 radim. Tako će bit ubuduće isto.

Early adopter
16 godina
Windows 8

To da se bolji OS od 7 Ultimate još nije rodio je tvoje osobno mišljenje. :)

1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oldy kaže...

To da se bolji OS od 7 Ultimate još nije rodio je tvoje osobno mišljenje. :)

Kao i tvoje da postoji neki bolji.:))

Da osjetiš manje povoda za napad oko toga što je !Ultimate!, sam da kažem: ja sam Ultimate dobio od Microsofta besplatno. Bio bi mi dobar i HP, ali ne nude downgrade. :(

Early adopter
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 20:06 (Teerex).
17 godina
neaktivan
Oldy kaže...

Čovjek je pitao da li se isplati dati 40$ za osmicu nije pitao da li se isplati prelazak sa sedmice na osmicu koliko ja kužim.

ako nemaš nekaj pametnijeg pisati onda nemoj jer mislim da ne treba čovjek odvjetnika.kužiš???

bez obzira koje win ima htel sam samo čuti par argumenata zbog čega bi se isplatiil prelazak na osmicu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 20:18 (jura).
16 godina
jura kaže...
Oldy kaže...

ako nemaš nekaj pametnijeg pisati onda nemoj jer mislim da ne treba čovjek odvjetnika.kužiš???

bez obzira koje win ima htel sam samo čuti par argumenata zbog čega bi se isplatiil prelazak na osmicu.

A zašto ti to tebi itko uopće i argumentirao? Tko si ti?

17 godina
neaktivan
Windows 8
Ja sam Jura,drago mi je.
htel sam cuti iz prve ruke forumasa koji koriste win 8 dal se isplati prelazak na njih jer je ipak to forum i tema je win 8 pa mislim da slobodno pitam da mi daju savjet i svoje misljenje o svemu tome.
naravno vjerujem da ima jos drugih ljudi koje ovo zanima pa mislim da mi je pitanje na mjestu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Windows 8

Prvo možda mi se samo učinilo ali nekako si uletio s visoka malo, a dugo neka svatko sam proba tako je najbolje...... ;)

0 2 hvala 0
13 godina
jura kaže...
Ja sam Jura,drago mi je.
htel sam cuti iz prve ruke forumasa koji koriste win 8 dal se isplati prelazak na njih jer je ipak to forum i tema je win 8 pa mislim da slobodno pitam da mi daju savjet i svoje misljenje o svemu tome.
naravno vjerujem da ima jos drugih ljudi koje ovo zanima pa mislim da mi je pitanje na mjestu.

Ja sam prešao sa Windows XP - Windows 7 - Windows 8 i dajem sve pohvale.

Sve ide lijepo glatko i fluidno sa ovom mojom konfiguracijom pod "Moj PC".

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
16 godina
neaktivan
Windows 8

Uspio sam riješiti probleme s Upgrade Assistantom, i sad imam 3 origigi Windowsa, jedan za 15$, druga dva za po 40$. {#} 

Problem je bio u Windows 8 Enterprise trialu.

Make it so!
Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice